Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Szilva
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 7110
Szavazatok: 36
Feltöltve: 2012. július 14.

Bogrács buli az exemmel...

Kellemesen meleg, tavaszi szombaton gyûltünk össze néhányan egy csöndes kis kerti, fõzõs bulihoz.
Valaki elhívta az expasimat is, bár nem bántam. Sõt....
Lágy puszival és bizsergetõ hátsimogatással köszöntött.
Szenvedélyes és zajos kapcsolat volt a miénk, de egyáltalán nem haraggal váltunk el.
Beszélgetéssel és iszogatással indult az összejövetel, miközben néhányszor hozzám ért, sokszor végigsimította a gerincemet az egyik ujjával, és próbált mindig a közelemben lenni.
Õ vállalta el a tûzrakást, de a fõzés, mint máskor is, rám maradt.
A többiek persze eltûntek, mint általában, õk csak akkor kerülnek elõ, ha már kész a kaja.
A pörkölt már javában rotyogott, amikor is észrevettem, hogy egyedül vagyok. A tûz a bogrács alatt már inkább csak parázs volt, ezért hátramentem a fatárolóhoz még tûzifáért.
Éppen egy kupac fát akartam felvenni a földrõl, amikor lépéseket hallottam magam mögött. Nem törõdtem vele, így felvettem a fadarabokat, ám a lépések zaja már egészen közel hallatszott, egy pillanat múlva pedig már leheletet éreztem a nyakamon. Majd puha ajkat a nyomában. Két erõs kezet a csípõmön. Egy széles mellkast a hátam mögött.
Tudtam, hogy õ az. Sokszor éreztem már az illatát, és a teste melegét, így könnyedén ráismertem. Egy kicsit hagytam, hogy puszilgassa a nyakamat, és a fülcimpámat, de hamarjában megpróbáltam kikecmeregni az ölelésébõl.
Indultam volna vissza a tûzhöz, de õ finoman visszatartott, kiszedegette a kezembõl a fadarabokat, és gyengéden a tároló falához szorított.
Úgy tettem, mintha ki akarnék szabadulni az édes fogságból, és ahogy közeledett az arca az enyémhez, mindig elfordítottam a fejem.
De végül engedtem a csábításnak. Megsimogattam a tarkóját, és magamhoz húztam, hogy gyengéd, ismerkedõs csókban teljesedjen ki ez a kis huzavona. Eközben õ a pólóm alatt a hasamat simogatta.
A gyengéd csók egyre hevesebbé, és izgatóbbá változott.
Ám lépésekre és kiabálásra lettünk figyelmesek.
A többiek a kaját reklamálták.
Nem sokkal késõbb elkészült a pörkölt, leültünk ebédelni. Mi ketten természetesen egymás mellé kerültünk, \"teljesen véletlenül\".
Nem nagyon tudtam az evésre koncentrálni, mert Feri keze folyamatosan tevékenykedett az asztal alatt. Csak a combomat simogatta, de olyan intenzitással, hogy nagyon hamar elég kényelmetlen kezdett lenni a nadrágomban való létezés.
Õ sem evett. Csak velem foglalkozott.
Az étkezés befejeztével néhányan felvetették az ötletet, hogy jól esne egy kis sütemény, és el is viharoztak szinte mindannyian a nem túl közeli cukrászdába. Néhányan maradtunk, de én bementem a házba rosszullétre hivatkozva. Egy kicsit valóban rosszul éreztem magam a sok füsttõl, de inkább csak egy kis csendre vágytam.
Lehúztam a redõnyt, és leültem az ágyamra, a szemeimet becsuktam.
Kisvártatva kopogást hallottam. Kérdeztem ki az, mire kinyílt az ajtó.
Õ volt az.
- Nem zavarok? - kérdezte.
Beinvitáltam. Õ leült mellém, kérdezte, hogy minden rendben van-e. Megnyugtattam, semmi baj.
Az ujjaival közben a bõrömön játszadozott.
Megfogtam a kezét, és puszilgattam az ujjait. Majd váratlanul a számba vettem a középsõ ujját, és szívni kezdtem, mire halkan felnyögött, és elhúzta a kezét.
Elhúzott a faltól, és lefektetett az ágyra, majd mellém feküdt.
Hosszan és szenvedélyesen csókolóztunk, közben õ a mellbimbómat próbálta kikeresni a pólón keresztül, ami elég hamar sikerült is, mert kõkemény lett az izgatottságtól.
Lágyan harapdálni kezdte a fülcimpámat, közben hallottam a szuszogását, amitõl még jobban felizgultam.
Kigombolta a nadrágomat, és szép lassan becsúsztatta alá a kezét.
Megfogta a bugyim szélét, és úgy tett, mintha ki akarná húzni a nadrágom alól. Így a bugyi egészen bevágott a puncimba.
El akartam húzni a kezét, mert éreztem, hogy olyannyira nedves vagyok, hogy az már átáztatta a nadrágomat is.
Néhányszor sikerült elirányítanom az ujjait a céljuktól, de végül lefogta a kezem, és rám mosolygott: - Miért ez a nagy tiltakozás? - kérdezte. - Talán csak nem rejtegetsz valamit?
Néztem az arcát, csillogott a szeme, és hallottam ahogy halkan fújtat a vágytól. Nagyon lassan becsúsztatta az ujjait a nadrágomba, be a bugyim alá, végig a szeméremdombomon, és mielõtt még odaért volna, még jobban lelassított. Iszonyúan vágytam rá, hogy végre megérkezzen és a vágytól lucskos pinámba dugja az ujjait, a nyelvét, a farkát....
De õ leállt a kis dombocskán és szép lassan körbe-körbe simogatta. Már sóhajtozva emelgettem a csípõmet, várva, hogy hozzáérjen, de újra visszahúzta a kezét, és megismételte a bugyihúzogatást, amit én felajzott nyögéssel vettem tudomásul.
- Mi a gond kicsi lány?
Levette a pólót rólam, és kikapcsolta a melltartómat, majd azt is lehúzogatta, de mindezt elképesztõen lassan tette.
Válaszlépésként levettem róla én is a pólót, így végre érezhettem a bõrét az enyémen.
Eme mûveletek közepette véletlenül a nadrágja felé tévedt a kezem, és megéreztem, hogy már õ is eléggé izgatott állapotban van. De mielõtt még foglalkozhattam volna vele, újra lefogta a kezeimet.
Az ujjaival és a nyelvével is izgatta a mellbimbóimat, a köldökömet, és csak úgy cikázott a bõrömön.
Mindig egyre közelebb ért a bugyimhoz, amikor is én már úgy éreztem, nincs tovább. Megõrülök.
Egyszercsak abbahagyta ezeket a cikázó, gyors mozdulatokat, és újfent célba vette a puncimat, ami már forró volt, bizsergõ, és elmondhatatlanul nedves.
Szép lassan újra elért a dombra, és most nem állt meg ott. Tovább csúsztatta az ujjait, mígnem elért a csiklómig.
Egy pillanatra megállt, rám nézett és a meglepettségtõl elmosolyodott.
- Igen, ez mind miattad van! - mondtam. Illetve inkább nyögtem.
Az ujjaival teljesen bejátszotta a pinámat. Majd a végén behatolt egy ujjával, aztán még eggyel...
Amikor már éppen elkezdtem volna határozottan élvezni a szituációt, kihúzta a kezét a bugyimból. Feltérdelt, és lehúzta a nadrágomat. Most én is támadásba lendültem, vissza akart tartani, de ez alkalommal nem hagytam magam. Kigomboltam a nadrágját, gyengéden ellöktem az ágyon, hogy végre a hátára feküdjön. Lehúztam róla a farmert, és ledobtam az ágy mellé. Láttam, hogy eléggé fel van izgulva õ is.
Átdobtam a lábam a csípõjén, és beültem az ölébe. Éreztem a kemény farkát, ahogy szinte átszúrja a köztünk feszülõ textilt. Lágy lovagló mozgásba kezdtem, így a nedves bugyim ezerrel ingerelte az õ kõkemény alsóját. Közben õ a mellbimbómmal játszott.
Kezeimmel a mellkasára támaszkodtam és egyre gyorsítottam a csípõmozgáson. Aztán egy kicsit visszavettem, és odanyomtam magam hozzá. Ezt már nem bírta. Elkapott, és a hátamra fektetett. Beférkõzött a lábaim közé, és úgy tett, mintha dugna. Erõsen döngölt az ágyhoz.
Egy kicsit lelassított, majd megállt. A lábaim között maradt, ám most a tenyerét szorította a puncimhoz, és iszonyú gyorsan és erõsen dörzsölni kezdte. Néhány perccel késõbb leráncigálta rólam a bugyit. Elhajította, és visszatérdelt oda, ahol az elõbb volt. Egyik kezével megtámaszkodott mellettem, a másikkal pedig a nekilátott a csiklómmal játszani. A mellbimbómat szopta, és közben hevesen ujjazta a puncimat. Annyira hevesen, hogy szinte eléveztem.
Mikor már elég hangosan ziháltam, abbahagyta.
Az õrület határán csak ennyit tudtam mondani: - Gyere már!!!
Szinte letépte magáról az alsót. Elõkotortam egy gumit, gyorsan felhúzta, és azért még játszott egy kicsit a makkjával a csiklómon. Nagyon jó volt, élveztem, de inkább megfogtam a farkát, megemeltem a csípõmet, és szinte rácsúsztam a szerszámra.
Eltöltött az az utánozhatatlan, magával ragadó, intenzív érzés, amikor a kemény fasz belém hatol, és kitölti a pinámat.
Kõkeményen dugni kezdett. Felemelte a lábaimat, és a vállára tette.
Majd fordított egyet rajtam, és úgy kefélt. Majd kicsit késõbb feltérdeltem és hátulról jött belém.
Aztán én következtem. Letámadtam. A hátára döntöttem, és beleültem a farkába. Szenvedélyesen lovagolni kezdtem rajta. Egyre gyorsabban és gyorsabban nyomtam oda magam a forró és kemény péniszhez. A golyók is izgatták a puncim.
Néhány perc elteltével szóltam neki, hogy nagyon közel vagyok.
- Gyerünk bébi, élvezz! - mondta - Jövök én is!
Elképesztõ intenzitással tört elõ belõlem az orgazmus. Éreztem a lüktetõ farkát a pinámban, ahogy elõtört belõle a sperma.

Nézd meg Szilva többi szexi történetét is!