Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 3
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 10979
Szavazatok: 18
Feltöltve: 2012. július 06.

Szórakoztató házibuli

Egyik nap a baráti társaságommal bulizni indultunk. Egy hosszú kapcsolat vége után gondoltam, lazításképpen egy kicsit mulatok, és nem készülök egy ideig újabb komoly kapcsolatra.
Ahogy a helyszínre értünk, megpillantottam Anitát. Anita egy gyönyörû, magas, tökéletes testû, barna hajú lány volt, így azonnal felkeltette az érdeklõdésemet. Valami furcsa dolgot éreztem, az addigi határozottságom a nõknél mos cserben hagyott, nem tudtam normálisan beszélni jelenlétében. Ám szerencsére õ ezt aranyosnak tartotta, látszott, hogy a szimpátia kölcsönös.
A buli elõrehaladtával egyre több alkoholt fogyasztottunk, aminek meg is lett a kedvezõ hatása. Mindketten oldottabbak lettünk, és beindult az az állapot, amikor gátlások nélkül keressük a testi kontaktust.
Õ csak tovább szította a bennem lévõ érzéseket, behívott az egyik szobába. Ott elkezdte masszírozni a nyakamat. Lágy csókot lehelt rá, miközben gombolta le rólam az inget. Miután végigsimította meztelen felsõtestemet, megfordultam, és megcsókoltam. Kezeimmel magamhoz szorítottam, õ nem ellenkezett. Elkezdett csókolgatni a számtól a mellkasomig, a mellkasomtól a nadrágomig: majd megmarkolta az addigra már kemény férfiasságom. Szemeimbõl kiolvasta vágyamat: elõvette szerszámomat, majd rövid nyalakodás után a szájába vette. Minden erõmmel azon voltam, hogy ne menjek el idejekorán, de olyan istenien szopott ,hogy engedtem az élvezetnek: formás melleire élveztem el. Õ letörölte magáról nedvemet, majd odafeküdt mellém. Én viszont nem hagyhattam annyiban, hogy õ kielégületlenül távozzon tõlem: rövid elõjáték után már belehatoltam szûk puncijába, mely hatalmas farkam miatt tocsogott a kéjtõl. Ölemre ült, és úgy mozgott, mint még senki más. Csípõjét úgy tekerte, hogy minél többet érezzen méretes péniszembõl. Majd pozíciót váltottunk. Õ kifeküdt az ágyra, tomporát felém terpesztve. Miközben nyaltam punciját és ujjaztam kerek popsiját, két lábával fejemet szinte izomból odanyomta. A kéj közben említette, hogy még sohasem sikerült análisan elélvezni, de úgy érzi, velem sikerülhet. Szépen, lassan elkezdtem becsúsztatni férfiasságomat szûk popsijába, de sajnos túl nagy voltam neki. Ám õ síkosító gyanánt még szopott egy kicsit rajtam, így már megvolt a megfelelõ kenés a mûvelethez. Miután popsijába élveztem, azt mondta, elképesztõ volt velem az ágyban. Bár nem terveztem aznap senkivel hosszú távra, mellette maradtam, amíg másnap reggel felébredt. Hogy miért gondolom azt, hogy nem hazudott az éjszakával kapcsolatban?
Véleményem szerint a férfi-nõ kapcsolatok alapja a jó szex. Ma 4 évvel késõbb vagyunk. Újra komoly kapcsolatban élek. Partnerem neve Anita :) Sosem tudhatjuk, mikor jön az igazi. Ám ha látjuk a lehetõséget, ne hagyjuk ott önnön buta hibánkból.
\"A külsõ megfog, a belsõ megtart, a jó szex hozzáláncol.\"

Nézd meg tito többi szexi történetét is!

3.76
1.71
3
3.85