Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 15228
Szavazatok: 22
Feltöltve: 2012. június 29.

Fiatal srác érett nõkkel

Még 21 éves sem voltam, amikor megismertem Elisát. Azt nem árulta el, hogy õ mennyi idõs, de sejtettem, hogy legalább 15 évvel idõsebb nálam.

Már nem voltam szûz, de elég tapasztalatlan voltam. Alig jutottam puncihoz. Tanulni akartam, talán ezért is vágytam mindig érett és telt nõkre. Sokáig alig jött össze, csak álmodoztam róla, de akkor este kettõ is összejött.

Nem tudom mi volt akkor a levegõben, február volt, de hirtelen tavaszias idõ lett, nagyon kellemes este volt.

Nem volt már dolgom, de bent maradtam a munkahelyemen csetelni. Szexrandi, telt lányok cset, mindenhol próbálkoztam. Egyik kolleganõmmel maradtunk bent ketten, gondolom észrevette, hogy be vagyok indulva, miközben Elisával cseteltem. Talán még azt is látta, hogy áll a farkam, de biztos az arcomra is rá volt írva minden. Dóra odajött és beszélgetett. Dóri is duci volt, és én már elejtettem neki, hogy nekem bejönnek a telt csajok és az sem baj, ha idõsebb. Felajánlotta, hogy ha végzett, elvisz egy darabig kocsival.

Elisával közben számot cseréltünk és randit beszéltünk meg, de megegyeztünk, hogy még keressük egymást. Beültem Dóri kocsijába, kérdezte, merre megyek. Kicsit csalódott, azt mondta, jó akkor keresek egy másik helyes, fiatal pasit, te csak menj randizni. Mondtam, hogy még van egy kis idõm és amúgy is vakrandi, ki tudja, mi lesz. Elmentünk egy közeli parkolóba, csókolóztunk. Kicsit ügyetlenül tapiztam, de tetszett neki, hogy valaki rajta fedezi fel a nõi test rejtelmeit. Markolásztam a hatalmas csöcseit, õ a farkamat simogatta. Hátraültünk, lehúztuk a nadrágot és dugtunk egy finomat.

Amíg Dórit a kocsijában keféltem, Elisa készült a vakrandira, küldött smst, hogy még várnom kell rá. Visszamentem a munkahelyre, ahol volt zuhanyzó. A portás kicsit hülyének nézett, de vágta a szitut.

Elisát rögtön megcsókoltam és magamhoz húztam. Nagyon tetszett neki, érezte, hogy áll a farkam és bejött neki a láthatóan tapasztalatlan, de bátor fiatal srác.

Sétáltunk a városban, bacardit ittunk és csókolóztunk. Nagyon finom szája volt, le sem akadtam róla. Bókoltam neki folyamatosan, rajongtam érte, ez tetszett neki nagyon.

Volt vagy hajnali három, mire hazaértünk. Gyerekei már aludtak, mi pedig a konyhában beszélgettünk és smároltunk felváltva. Nyalogattam a nyakát, markoltam a cicijét, bekaptam a bimbóját. Már félmeztelen volt, amikor lehúzta a nadrágom és simogatta a farkam. Kicsit megálltunk. Külön-külön lefürödtünk, majd a pihe-puha ágyban találkoztunk.

Ekkor fedeztem fel, hogy milyen a kézügyességem, nagyon megujjaztam és dugtam felváltva. Hatalmasakat rengett a 130 kilós teste és rengeteg nedvet eresztett ki. eljesen új volt ez még nekem. Ekkorát addig nem élveztek alattam.

Nagyon jól irányított, nem sültem el órákon át, ami egy fiatal srácnak, aki alig érzett még puncit, nagyon nagy dolog. T

Új és földön túlinak tûnõ élmény volt. Azt sem tudtam, hol vagyok és néha azt sem, hogy kivel. Volt, hogy azt hittem, Dórival vagyok, összefolyt minden.

Közben finoman karmolt a szexi mûkörmeivel, ami így pornós, kicsit kurvás hatást keltett. Ez is fokozta a hatást.

Elisa úgy leszopott, mint addig senki. Az utolsó cseppig kiszívta a spermám. Nem volt már kezdõ, imádta az ízét, úgy nyelte be, mintha valami gyümölcsnektár lenne.

Max. egy órát aludtunk ölelkezve, de korán reggel frissen indultunk el és boldogan. Szinte repültünk.

Elmesélte a kolléganõjének, mit mûveltem vele. Még aznap találkozni akart velem õ is. De ez egy másik történet...

Nézd meg Caramel többi szexi történetét is!