Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Magyar Róbert
Pontátlag: 3
Kategóriája: Gruppen
Megtekintve: 10231
Szavazatok: 16
Feltöltve: 2008. október 27.

Csodálatos sex négyesben 2

Több mint egy hónap telt el az ANDIVAL történt elsõ szeretkezésem óta. Azóta minden este a MESSENGEREN üzeneteket váltottunk egymással. Már nagyon vágytunk egymásra, és újabb szeretkezésre. Meg is beszéltük, hogy a következõ szombaton, este 6-kor nála fogunk találkozni.

Szombaton este pontosan érkeztem, ANDI gyönyörû, kétszintes családi házához...
Csengetésemre egy csinos, szõkehajú bombázó nyitott ajtót. Zavaromban alig bírtam néhány szót elhebegni.
- Bocsánat...azt... hiszem...eltévesztettem...az... ajtót...
Szorult helyzetembõl ANDI megjelenése mentett ki.
- Szia szívem, gyere be, õ a lányom, BARBI.
Én is bemutatkoztam. - Szia, ROBI vagyok.

Bementünk. ANDI a nappaliban bemutatott egy vállas, és jó megjelenésû fiatalembernek. - Õ a vejem, PETI. Négyesben leültünk a rekamiéra. Beszélgettünk, iszogattunk. A hangulat már szépen oldódott. Kezdett már nagyon melegünk lenni.
ANDI fel is állt. - Nagyon melegem van.
- Nekem is. - mondta Barbi, és õ is felállt.

Legnagyobb örömünkre el kezdtek vetkõzni. Szépen lassan levetették a blúzukat, és a szoknyájukat. Ott álltak elõttünk sexi fehérnemûben. Míg ANDIN fekete színû csipkés melltartó volt, apró kis bugyival, és combfixxel. Addig BARBIN ugyanez fehérben. Mind a
ketten nagyon kívánatosak voltak.

Együtt folytatták, az ABBA csodálatos zenéjére, csábos, buja táncukat. Már alig bírtuk megállni, hogy le ne rohanjuk õket. Közben kigombolták, és levetették a melltartójukat. ANDI mellei húsosak, puhák voltak, mogyorószem nagyságú mellbimbókkal. BARBI gyönyörû, alma mellei azonban formásak, és feszesek voltak, sötét kis mellbimbókkal.

Míg a melleikben gyönyörködtünk, addig lassan lehúzták apró kis bugyijukat is. Most már kedvünkre gyönyörködhettünk szõrös, kívánatos kis puncijukban is.
Közben már mi is szép lassan levetkõztünk. Méretes, keményen ágaskodó hímvesszõnk láttán mind a ketten elégedetten megnyalták a szájuk szélét.

Andi megszólalt: - Mi megyünk fürödni, jöttök ti is. Azzal BARBIVAL elindult a fürdõszoba felé. PETIVEL örömmel követtük õket.
Nagy méretû 3x2 m-es jacuzzis fürdõkád fogadott bennünket.
Megtöltve meleg vízzel. Mind a négyen kényelmesen elfértünk benne.

PETI leült. BARBI pedig szemben vele ráült ágaskodó kõkemény dákójára, amely szépen lassan tövig hatolt szörös kis puncijába. Érezte, ahogy ifjú férje duzzadt farka kitölti forró hüvelyét. Elõször lassan, majd egyre gyorsabban lovagolt a kemény dákón. BARBI egyre nagyobbakat nyögött, és sikongatott, ahogy PETI kõkemény farka puncijának mélyét ostromolta.

ANDI a kádban, térdelõ állásban figyelte, ahogy a lánya, és a veje egyre keményebben kefélnek. Mögéje térdeltem, és méretes duzzadt farkamat puncijának forró hüvelyébe vezettem.
Két kézzel megfogtam puha, húsos melleit, és egyre keményebben keféltem. ANDI kõkemény farkam minden öklelésére nagyokat nyögött, és sikongatott.

10-15 perc után már lassan éreztük, hogy elélvezünk. Ez sorban, nagy sikongatások közepette sikerült is. Elõször BARBI élvezett el ifjú férje merev dákóján, majd PETI lõtte tele ifjú neje punciját, forró spermájával.
ANDI is hatalmas sikollyal élvezett el a farkamom, majd végül én is megtöltöttem puncija mélyét forró spermámmal. Utána elaléltan pihentünk egy kicsit, majd megtörülköztünk, és négyesben átvonultunk a hálószobába.

Ahol a hatalmas franciaágy csak arra várt, hogy tovább folytassuk a szeretkezést.Hanyatt feküdtem a hófehér lepedõvel borított hatalmas ágyon. ANDI térdelõ helyzetben velem szemben ráült keményen ágaskodó hímvesszõmre, amely akadály nélkül csusszant szõrös kis puncijába. Éreztem, ahogy méretes duzzadt farkamat körülöleli forró hüvelye. Lassan, majd egyre gyorsabban kezdett lovagolni rajtam.

BARBI az ágyon térdelve figyelte, ahogy anyja egyre vadabbul lovagol kõkemény méretes farkamon. Közben PETI mögéje térdelt, és egyetlen mozdulattal tövig nyomta mereven álló méretes farkát a puncijába. BARBI felnyögött, ahogy a kõkemény dákó mélyen, és keményen beléje hatolt. PETI könyörtelenül, és vadul dugta gyönyörû, és kivánatos nejét, aki egyre nagyobbakat nyögött, és sikongatott.

ANDI és BARBI imádták a kemény, mélyreható, vad kefélést. PETIVEL mi sem voltunk ezzel másképp. Lassan elért bennünket az orgazmus mindent elsöprõ hatása. Elõször ANDI ment el velem együtt, egy hatalmas közös sikoly kíséretében. Bennünket követett BARBI és PETI. Mind a négyen elaléltan, pihegve feküdtünk a széttúrt ágyon. Egy kis pihenõre volt szükségünk, mielõtt tovább folytatnánk mindent elsöprõ heves, szenvedélyes szeretkezésünket.

ANDI a karjaimban, míg BARBI, PETI karjaiban pihente ki a vad szeretkezés kellemes fáradtságát.

Lankadó férfiasságunk kezdett újra erõre kapni, amire anya és lánya huncut mosollyal reagáltak.
Tudták, hogy hamarosan megint csodás kefélésben lesz részük. Nem is csalódtak.

ANDI hanyatt fekve várta, hogy kõkemény farkammal újra beléje hatoljak. Nem is várattam tovább, hanem öle fölé térdelve mereven álló hímvesszõmet egyetlen mozdulattal tövig nyomtam síkos forró puncijába. Andi felnyögött, ahogy méretes dákóm mélyen beléhatolt. Combjait derekam köré fonta, és úgy fogadta, egyre hevesebb öklelésemet.

Közben PETI sem vesztegette az idõt. BARBI is hanyatt fekve fogadta férjét. Aki föléje térdelt, és méretes merev farkát tövig nyomta neje puncijába. BARBI felnyögött, ahogy PETI kõkemény dákója mélyen a puncijába hatolt. Férje egyre vadabbul, és keményebben kefélte. BARBI nagyon élvezte, és egyre nagyobbakat nyögött, és sikongatott.

Éreztük, hogy közeleg az orgazmus mindent elsöprõ gyönyöre. Elõször ANDI és én élveztünk el. Hatalmas sikollyal, a mindent elsöprõ orgazmus csodás gyönyörétõl. Forró spermámmal most is megtöltöttem puncijának mélyét. BARBI és PETI orgazmusa is nagy volt, mert õk is hatalmas sikoly kíséretében élveztek el. Hímvesszõjébõl kilövelõ forró sperma most is a punci mélyén landolt. Mindannyian elaléltunk a fáradtságtól, és a gyönyörtõl.

Folytatása következik.




















Nézd meg Magyar Róbert többi szexi történetét is!

3.77
2.75
3.69
4.1