Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 14694
Szavazatok: 63
Feltöltve: 2012. június 11.

Utazás buszon Angliába

Egy általános iskolai kb. hetedikes idõszakomból szeretnék megosztani veletek egy történetemet.
Angol tagozatos általános iskolába jártam, ahol emelt óraszámban tanultuk a nyelvet. Én szerettem angol órára járni, de nem a tananyag miatt, hanem a tanár miatt.
Egy gyönyörû, fiatal, tanárnõ volt, akinek minden adottsága a helyén volt. Nem volt kihívó a viselkedése és az öltözködése, de mindig csinosan öltözködött mint egy igazi angol tanár.
Az órákon próbáltam elcsípni az olyan pillanatokat, amikor megleshetem a bugyiját, vagy a melleit. Gyakran ült a padon a szoknyában keresztbe tett lábakkal, illetve nem lehet nem észrevenni a gyönyörû melleit, amikor odahajolt valamelyik diákhoz.
Sokat fantáziáltam, hogy mennyire tudnám csinálni, gyakran maszturbáltam rá otthon.
Egyszer az iskola utazást szervezett Angliába, amire jelentkeztem én is, már csak azért is, mert az angol tanárnõm volt a fõszervezõ.
Busszal mentünk az útra én a barátom mellett ültem a buszon. Az utazás alatt különbözõ játékokkal igyekeztünk eltölteni az idõt, míg a végén a játékok és a beszélgetések erotikus és szerelmi irányba terelõdtek.
A buszon derült ki, hogy a barátom, aki mellett ültem szerelmes egy lányba aki szintén a buszon volt, és õ is hasonlóan viszonyul a barátomhoz.
Õk hogy így egymásra találtak egy kis ültetésre volt szükség, aminek a végén nekem kellet a helyemre engedni a lányt, mert õ a tanárnõ mellett ült és egy tanárt csak nem lehet kipaterolni a helyérõl.
Szóval mindenki beleegyezésére helyet cseréltem a lánnyal és beültem a tanárnõm mellé, amit egyáltalán nem bántam. Az úton végig a tanárnõ lábát és melleit próbáltam sasolni, amikor nem nézett felém, ugyanis csak egy kis szoknya és egy könnyû felsõ volt rajta.
Gyönyörûek voltak a combjai és a mellei, többször volt köztünk fizikai kontaktus, ugyanis gyakran összeért a combunk, kezünk a szûk ülésekben. Folyton az járt a fejemben, hogy milyen jó nõ, és hogyan szexelnék vele. A szerszám sokat állt, amit nem gyõztem leplezni, nehogy észrevegye.
Egymás mellett egyre többet beszélgettünk, ami segített oldani kicsit a feszültséget és már nem mint tanár, hanem kezdtem havernak kezelni a tanárnõt.
Tudtam, hogy ilyen szorosan egymás mellett nem leszünk többet, ezért tennem kell valamit. Este, amikor már szinte mindenki aludt, legyõztem félelmemet és cselekedtem. Befordultam a tanárnõ felé, mintha én is alváshoz készülõdnék, magamra terítettem egy plédet így minden irányból takarásban voltam.
Bátorságot vettem és az alvó tanárnõ combjára tettem a kezem, úgy mintha csak álmomban tenném, ha esetleg felébredne. Nem volt reakció így elkezdtem a combjai közé csúsztatni a kezem egyre feljebb a szoknyája alá, míg el nem értem a bugyiját. Lassan simogattam az ujjammal míg éreztem, hogy kezd nedvesedni. Ekkor a tanárnõ megmozdult, kinyitotta szemét és én az ijedségtõl visszarántottam a kezem.
Õ erre mosolygott egyet, én meg teljesen zavarban vártam a reakciót, a balhét. Ekkor azt láttam, hogy a tanárnõ felül, a szoknyája alól leveszi a bugyiját, visszafekszik, betakarja magát és mosolyogva visszateszi a kezem a combjára. Zöld utat kaptam, amitõl kicsit elbátortalanodtam, de a tanárnõ tekintetérõl áradt, hogy szeretné ha folytatnám.
Vissza felcsúsztattam a kezem a puncijához és éreztem, hogy fazonra borotválja, van neki hagyva némi szõr, amitõl nagyon felizgultam. Elkezdtem simogatni a csiklóját, amíg be nem nedvesedett, majd feldugtam az ujjam. Elkezdtem ujjazni. Annyira felizgult, hogy kettõ, sõt három ujjamat is befogadta a puncija. A kezével megfogta a kezemet és úgy adta az ütemet. Olyan volt, mintha a kezemet használná vibrátornak.
Egyre erõsebben jártak az ujjaim a puncijába, míg a másik kezével a száját befogva halkan, hosszasan, hatalmast élvezett.
Még simogattam, a punciját, amíg magához nem tért az orgazmus után, majd felült és adott egy puszit a homlokomra.
A fülemhez hajolt és belesúgta: \"Nagyon ügyes voltál, jutalmat érdemelsz\"
Erre a pléd alatt megfogta az álló, kemény farkamat a nadrágon keresztül és elkezdte simogatni. Erre én odasúgtam, hogy mindjárt a nadrágomba megy.
\"Nem lehet. Tudok én neki jobb helyet is.\" - Súgta a fülembe.
Amíg a körbenézett, hogy mindenki alszik e, kiszabadította a farkamat a nadrágomból és egyenesen ráhajolt és bekapta. Nagyon jól szopott, kéz nélkül és jó nedvesen, bõ nyállal. Én a kezemet a fejére tettem és tövig nyomtam a farkamra, amit õ könnyedén viselt. Egyre ütemesebben szopott, mikor érezte, hogy nem bírom sokáig. Csodásan franciázott és én beleélveztem a szájába. Minden cseppjét kiszívta és lenyelte, majd tisztára nyalta a farkamat, percekig nyalókázott vele.
Ezután vissza felült és megjegyezte, hogy: \"Mondtam, hogy tudok jobb helyet is neki\". Visszavette a bugyiját, adott egy puszit az arcomra, jó éjszakát kívánt és befordult aludni.
Én el sem hittem percekig, hogy ez történt velem, hogy leszopott az a nõ, akirõl már hosszú ideje álmodok. Felöltöztem és próbáltam én is elaludni. A történteknek volt folytatása is, azonban az már egy következõ történet lesz.

Nézd meg Peti többi szexi történetét is!