Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 9424
Szavazatok: 36
Feltöltve: 2012. augusztus 21.

Egy titkásnõ felfedezi titkos énjét 4. rész.

Másnap korán mész be a munkahelyedre, elõbb akarsz beérni, mint kolléganõid. Tudod, az eukaliptusz illat miatt azonnal tudni fogják, hogy mi történt veled tegnap. A krém azonban valóban csodás, mivel már tegnap is bekented magad, alig fáj, amikor leülsz. Márta és Anikó egyszerre lépnek be az ajtón, és mikor megérzik az ismerõs illatot, jelentõségteljesen rád néznek. De ennél többet nem foglalkoznak veled, mindenki teszi a saját dolgát. Rajtam sem érzed, hogy másképp néznék rád, mikor beérek az irodába. 10 óra körül kijövök az irodámból és közlöm, hogy két napra elutazom. Kiadom mindenkinek a feladatokat, aztán kilépek az ajtón.

Nagyon sok munkát hagytam rád, ezért azonnal nekiugrasz. Szinte belebújsz a gépedbe, észre sem veszed, hogy Anikó és Márta bezárják az irodátok ajtaját és átmennek a fõnöki „lakosztályba”. Már jó ideje bent lehetnek, amikor nyögdécselést hallasz a másik szobából. Elõször nem foglalkozol vele, de a nyögések egyre hangosabbak. Ahogy felnézel a géped mögül, látod egyedül vagy az irodában. Egyértelmûvé válik számodra, hogy kolléganõid mit csinálnak a nyitott ajtó mögött és a gondolatra meztelen puncid (a tegnapi megegyezés alapján eszedbe sem jutott bugyit venni) azonnal jelzést küld Neked. Kíváncsian hallgatod a gyönyör hangjait, próbálod kitalálni mikor kinek a hangja szûrõdik ki a szobából. Megrázod magad és próbálsz a munkára koncentrálni, de egyáltalán nem megy.

- Igeeeeeeeeen. Mooooooooost. AAAAAHHHHHH! – hallod, és tudod, Anikó túl van ez elsõ orgazmusán. Ezt már Te sem bírod, kezed azonnal az öledben van, vadul masszírozod magad. „Mit csinálok?! Rengeteg munkám van” kapsz észbe, és újra koncentrálni próbálsz. Teljesen sikertelenül, annyira izgat, ami a másik szobában történik. Szinte nem is veszed észre, de óvatosan a nyitott ajtóhoz osonsz és belesel a szobába. A látványtól eláll a lélegzeted. Kolléganõid ruhái szanaszét dobálva a földön, rajtuk már csak a harisnyájuk maradt. Márta a fehér bõrét kiemelõ lila combfixben (soha nem gondoltad volna, hogy egy lila combfix szexis lehet, de Márta hófehér bõrén nagyon jól néz ki), Anikó egy hagyományos, harisnyatartós, bézs színû darabban van, pontosan látod íves fenekét, és csillogó, borotvált szemérmét, ahogy a neked háttal, enyhén széttett lábakkal térdel a földön Márta lábai között. Márta félig fekszik az ülõgarnitúrán, vörös haja szétterül a kanapé hagyományos bõrborításán, egyik kezével alabástrom melleit masszírozza, másikkal Anikó fejét irányítja a punciján.

Nem vesznek észre, Anikó nem is láthat, Márta pedig csukott szemmel élvezni Anikó nyelvét. Úgy tûnik neked, negyed órája nem mozdulsz, csak bámulod az elõtted zajló jelenetet, de valójában csak másodpercek telnek el. Anikó feje felemelkedik Márta ölébõl és három ujját beledugja Mártába. A hirtelen mozdulattól Márta felül, kinyitja a szemét és egybõl észrevesz Téged az ajtóban. Örömteli mosoly jelenik meg az arcán.
- Na végre, azt hittük már nem is csatlakozol hozzánk. Gyere csak ide! – búgja feléd. Lábaid önkéntelenül megindulnak feléje, mintha egy álomban lennél. Anikó feláll, és ellentmondást nem tûrõen odairányít Márta térdei közé. Ahogy letérdelsz, elgyönyörködsz ízlésesen megborotvált pináján. Csak a nagyajkai csupaszok, szeméremdombján gondosan rövidre vágott, de már éppen göndörödõ aranyló fürtök hívogatnak. Nagyajkainak fehér bõre még inkább kiemeli nyílásának rózsaszín selymességét.
- Mondtam, hogy lesz alkalmad viszonozni! Mire vársz? Kívánom nyelved!– kérdezi Márta. Lassan ráhajolsz a vágytól szinte remegõ ékszerére. Elõször csak a nagyajkait ingereled a nyelveddel, gondosan kikerülve csiklóját, majd kis apró nyelvcsapásokkal elkezded azt is izgatni. Érzed, hogy Márta egész teste reagál a nyelvedre. Ujjaiddal finom mozdulatokkal simogatod a kisajkait. Közben sejted inkább, mint tudod, hogy Anikó felemeli a szoknyádat.
- Oh, rajtad nincs is bugyi! - Mondja meglepõdve. – Hmmmm, nem is tudtam, hogy ilyen rossz kislány vagy. Persze ahogy elnézem a fenekedet, ezért tegnap már megkaptad a büntetésed. – jelenti ki. Válaszolnál, de ahogy megpróbálod felemelni a fejedet, Márta határozottan visszanyomja a puncijához
- Nehogy abbahagyd. Nagyon jóóóóóó! - Igazából eszed ágában sincs abbahagyni. Meglepõen élvezed amit csinálsz. Szokatlan és különleges érezni, hogy ilyen kéjt tudsz okozni egy másik nõnek. Ráadásul teljesen felizgat Márta illata, szemérmének selymes tapintása, kisajkainak bársonyos nedvessége. Megrészegülten nyalod tovább a kolléganõdet. Biztosan segíti izgalmadat az is, hogy Anikó levette a szoknyádat és hosszú ujjai sebesen masszírozzák a Te puncidat. Érzed, ahogy az láz mindkettõtökben egyre magasabbra hág. Hirtelen megérzed Anikó nyelvét a fenekedben. Kezével a csiklódat masszírozza, miközben nyelve szinte belefúródik kis rózsaablakodba. Önkéntelenül is rászívod magad Márta csiklójára. Márta teste megmerevedik, majd elindul oda ahonnan nincs visszaút. Alig tudod a nyelved rajta tartani a csiklóján, annyira mozog miközben élvez, szinte belefúrja magát a szádba.
- Gyere, gyere. Érezni akarom a pinádat. – mondja mikor egy kicsit lecsillapodott. Felhúz a földrõl, széttett lábakkal leültet az ülõgarnitúrára, majd a lábad közé nyomja saját ölét, hogy puncija odaérjen a tiédhez. Vadul elkezd mozogni rajtad, az élvezéstõl lucskos pinája szánkázik a Tiéden. Csodálatos! Érzed már nincs sok hátra, mikor Márta hirtelen a csiklóját nyomja a Tiédhez. Egyszerre söpör el Titeket a gyönyör, percekig eltûnik a világ, csak ketten léteztek és az a vulkán amit az öleitek találkozása táplál. Perceken keresztül élveztek mind a ketten, egyik orgazmus a másikba ér, miközben Anikó felváltva kapja szájába hol Márta, hol a Te mellbimbódat.
A sok élvezés után kicsit kelletlenül hallod meg Anikó szavait.
- Lányok, be kell fejeznünk, mert még sok dolgunk van! ugye nem akarjátok, hogy a fõnök megbüntessen minket? - mondja komolynak tettetett arccal.
Erre mindhárman nevetni kezdtek, és újult erõvel estek neki egymás testének...

Nézd meg Kovács Géza és Kovács Gézáné többi szexi történetét is!

4.12
4.2
4.11
4