Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
tajemnica
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 5674
Szavazatok: 15
Feltöltve: 2008. október 24.

Az idõsebb férfiak

Valahogy mindig az idõsebb férfiak hoztak lázba, így volt ez akkor is, amikor bemutattak nekem két kollégát, történetesen házasok... a férfi 25 évvel volt idõsebb nálam, nagyon tetszett, sajnáltam is, hogy már házas... nem nézett ki annyinak, amennyi volt. Nagyon jól tartotta magát!

Váltottunk pár szót, a férfi nem volt túl közlékeny, sõt, láttam, hogy a felesége iszonyú féltékeny, nem is kacérkodtam vele.

Mikor legközelebb találkoztunk már egyedül volt, és olyan udvarlásba kezdett, amilyet fiatal srác még álmában sem tudna kitalálni:-)

Virágot hagyott az ablakomban, folyton elment a házunk elõtt, reggel felkelt korábban, hogy láthasson, amikor indulok, követett, a munkahelyen kis papíron szerelmes üzeneteket hagyott, késõbb már pajzánokat... és hát, ahogy mondják: lassú víz partot mos.

Egyik alkalommal a fülembe súgta, hogy amikor mindketten éjszakásak leszünk menjek be hozzá... sokat dilemmáztam, de végül bementem...

Mondanom sem kell, hogy már várt :) minden értelemben. Szorosan magához ölelt, igazi férfi módjára, azonnal bejárta kezével a testem, megfogta a mellem, utána a hátamon végig siklott a keze a fenekemre, közben csókolt, vadul, mohón, szorított, szedte le a ruháimat... annyira magával ragadott a hevessége, teljesen letaglózott, kívántam õt minden porcikámmal!

A ruháim és az övéi is gyorsan lekerültek, volt ott egy hálózsák, abba bújtunk, nem habozott sokat azonnal a magáévá tett, olyan keményen, olyan mohón, ahogy azt férfi csak teheti! A lábaim remegtek, annyira élveztem, simogattam, puszilgattam õt, õ pedig vadul lüktetett bennem, nem is kérdezte hova élvezzen, mindent belém spriccolt... utána mellém feküdt, átölelt, és simogatott, puszikat adott, csókolt... egy álom volt az együttlét!

Megbeszéltük, hogy titokban tartjuk, amikor nap közben találkoztunk egymásra néztünk és arra gondoltunk... folyton beleremegtem, még a gondolatba is!
Úgy csináltuk a beosztást, hogy lehetõleg a felesége ne legyen ott, beosontunk, és aztán ami belefért... felrakott a falra, az asztalra, és mindig, de mindig nagyon jó volt vele!

Elõfordult olyan is, hogy a felesége is dolgozott, azt beszéltük meg, hogy akkor nem találkozunk, de nem bírtuk ki!!! Amikor eljött az óra, a szokásos óra mindketten mentünk!!! A felesége elkezdte keresni, õ pedig ott szeretkezett velem a szobában, ha lehet még vadabbul csinálta, mint egyébként!

Fél évet voltunk együtt, soha nem fogom elfelejteni õt! Én máshová költöztem, túl nagy lett a távolság, de ha itt lenne a környékemen biztos, hogy újra találkoznék vele!

Nézd meg tajemnica többi szexi történetét is!