Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 7982
Szavazatok: 26
Feltöltve: 2012. augusztus 21.

Egy titkárnõ felfedezi titkos énjét 3. rész

Mikor valamennyire összeszedted magad, megpróbálod rendbe hozni a ruhádat. A bugyid olyan nedves, hogy inkább úgy döntesz, leveszed és beletuszkolod a táskádba. Még mindig kicsit remegõ lábakkal visszatérsz az irodádba, magad sem hiszed, de a szoknyád alatti csupaszságod újra felizgat. Nem is tudtad elképzelni, hogy ennyi orgazmus után még mindig izgalomba tudsz jönni. De ezek szerint mégis csak így van. Kipirulva lépsz be az ajtón, kicsit félve is attól, hogyan fogsz Márta szemébe nézni a történtek után. Meglepetten látod, hogy nincs ott senki, és a fõnök ajtaja nyitva van.
- Jöjjön be! Most azonnal! – hallod a hangomat. Azonnal engedelmeskedsz.
- Csukja be az ajtót! - mordulok rád és Te megszeppenve teszel eleget a parancsnak.
- Hol a búbánatban volt eddig? Merre csavargott? – kérdezem ingerülten
- Én… Szóval… - semmi nem jut eszedbe! Kétségbeesetten állsz az asztalom elõtt.
- Nem azért fizetem magát, hogy csavarogjon munkaidõben! Jöjjön ide – mutatok az asztal jobb szélére. Oda ahol a múltkor olyan hatalmasakat élveztél.
- Ne… Nem.. Kérem azt nem… - habogod
- Mi az hogy nem? Itt én vagyok az úr! Kutya kötelessége azt tenni amit mondok. Azonnal feküdjön az asztalra! - kiáltok rád. Magadat is megleped, hogy milyen készségesen teszel eleget az utasításnak, deréktól felfelé végigfekszel az asztalon, kezeidet oda rakod ahol tudod, hogy a bilincsek elõ fognak bukkanni az asztal lapjából. A korábbi orgazmusaidtól feltüzelt puncid újra teljesen nedves lesz, ahogy a bilincsek leszorítanak az asztalra.
- Majd én megtanítom magát arra, hogyan kell viselkedni. – mondom és hallod valamelyik fiókból elõveszek valamit. Szoknyádat egy mozdulattal felhajtom a derekadra. Uramisten, jut eszedbe, nincs rajtam bugyi.
- Ez igen! A kisasszony bugyi nélkül járkál! Nem csodálom, hogy nem a munkára koncentrál! Fogadjunk, hogy a nõi WC-ben volt! – mondom gúnyosan és durván megmarkolom a puncidat.
- Naná! Maga olyan nedves, hogy nem is tudná letagadni! Ezt akarja nem? – és hirtelen két ujjamat mélyen a pinádba nyomom. Megtalálom azt a kis pontot, ahol neked a legjobb és egyre gyorsuló ütemben mozgatom benned az ujjaimat.
- Ne.. Kérem… NEEEEEEEEEEEEEEE – kiabálod ahogy egy újabb orgazmus söpör rajtad végig. Nem hagyom abba a puncid izgatását, nagyon gyorsan újra az élvezés határára érsz, ekkor azonban egy tompa tárgy ütését érzed a fenekeden. Mintha egy ping-pongütõvel sújtottak volna le a fenekedre. Az ujjaimat nem húzom ki belõled ahogy felváltva záporoznak az ütések a feneked jobb illetve bal oldalára.
- Ez a jutalma annak aki a WC-ben maszturbál – kiáltom És ez, és ez, és ez - kántálom az ütésekkel egy idõben. Az egész feneked izzik, a pinád izgalma amelyet az elsõ ütés alaposan lehûtött, most újra a tetõfokára hág, érzed pillanatokon belül újra el fogsz menni. Ekkor azonban abbahagyom az ütéseket és az ujjaimat is kihúzom belõled. Csalódottan nyöszörögsz és próbálod összeszorított lábaiddal eljuttatni magadat a csúcsra.
- Állj – parancsolom – meg ne próbálja elvinni magát! Azt csak én tehetem meg! Tegye szét a lábait! Megszeppenve nyitod szét a térdedet, és kis sikollyal veszed tudomásul, mikor egy golyót nyomok a puncidba. Lassan követi a másik. „Gésa golyók” gondolod magadban, és érzed, ahogy minden mozdulatodra rezegnek benned. Váratlanul újra egy ütést érzel a fenekeden. A golyók mélyen benned azonnal reagálnak. A fenekeden elhelyezett pontos ütlegek nyomán egyre jobban rezegnek benned. Lángol a popsid, de még jobban lángol a pinád a kiszolgáltatottságtól, a szégyenérzettõl, az ütésektõl, Márta korábbi izgatásától, és a golyók állandó rezgéseitõl. Meleg kenõcsöt érzel kis rózsaablakodon, most már a hátsó bejáratod is ég a vágytól. Az ütések abbamaradnak, finoman hintázol, hogy a golyók rezgése benned abba ne maradjon. Megdöbbenve érzed, hogy valami kemény feszül a popsid lyukához. A farkam! Kegyelmet nem ismerve egy határozott mozdulattal elmerülök Benned.
- Ááúúú – szalad ki szádon, de ezzel el is múlik a fájdalom és már csak a kéjt érzed, ahogy a seggedet teljesen kitölti kemény hímvesszõm. Lassan elkezdek mozogni benned, a gésa golyók minden mozdulatra reagálva izgatják a puncidat. Soha nem éreztél még ilyen gyönyört. A segged feszessége és a golyók rezgései engem is hamar eljuttatnak a csúcs közelébe és ahogy az orgazmus végigsöpör rajtad, én sem tudom magamat visszatartani, mélyen beléd lövöm saját golyóim tartalmát.
Rád fekszem. Egy gombnyomásomra a bilincsek eltûnnek, de egyikünk sem mozdul. Mikor farkam már kezd lohadni, kicsusszanok belõled, de nem engedlek el.
- Soha többet ne vegyen bugyit a munkába – súgom a füledbe. - Nagyon fog izgatni, hogy itt ül kint az ajtóm túloldalán és csupasz a puncija.
- Jó – válaszolod mosolyogva – ez engem is nagyon izgatni fog.
- Azért ezzel csak vigyázzon, mert ha nagyon felizgul, esetleg megint elviszi magát a nõi WC-ben. És most már nagyon is jól tudja mi lesz a büntetése!!! Mindig meg fogom büntetni. És higgye el, mindig meg fogom tudni ha esetleg könnyít magán! – mondom élcelõdve.
- Ezt jól észben fogom tartani – feleled kajánul és hátrafordulsz, hogy megcsókolhassalak. A csók után óvatosan felállítalak és amennyire lehet rendbe teszem a ruházatodat (ennyi szex után ez persze nem nagyon megy)
- Mára végeztünk, menjen nyugodtan haza és pihenjen. Remélem van még a csodakrémbõl, ahogy elnézem a fenekét, szüksége lesz rá.
- Van. Viszlát holnap. ….. Bugyi nélkül. - válaszolod ahogy kisétálsz az ajtón…

Nézd meg Kovács Géza és Kovács Gézáné többi szexi történetét is!

4.17
4.2
4.11
4