Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Timicske
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 8082
Szavazatok: 73
Feltöltve: 2012. május 16.

Szerelmes szeretõ lettem, amit imádtam :)

Tavaly tavasszal eldöntöttem elválok, mert nem adott semmit a házasságom, csak vitt,mindenhogy.
Augusztusban összejöttem egy nálam 1 évvel fiatalabb pasival egy társkeresõ oldalon, ahol Õ nyíltan vállalta, hogy nõs. Én 37 voltam, Õ 36 éves.Beszélgettünk, könnyen kialakult a közös hullámhossz, mivel mindketten érzelmileg és testileg elhanyagolt emberek voltunk.
2 nap múlva találkoztunk is, de megbeszéltük, hogy elsõ alkalommal nem lesz szex, mert egyéb \"technikai\" akadályok vannak. ( különben egyikünk sem zárkózott el az ilyentõl, késõbb rendszeresen volt rá példa, hogy \"akkor\" csináltuk, de elsõre nem akartunk így belevágni :)
Hosszasan beszélgettünk, volt közös téma. Mielõtt elköszöntünk volna, láttam rajta, hogy meg szeretne ölelni és csókolni, valami nagyon is vonzott bennünket egymáshoz. Odaérve az autóhoz magához húzott és olyan szenvedélyesen megcsókolt, hogy csak pislogtam. Aztán hosszasan csak öleltük és csókoltuk egymást. Tisztán és kõ keményen éreztem a gatyájában a meredõ szerszámját, nagyon nehéz volt kibírnom, hogy ne fogjam meg :)Ez egy folyó melletti parkolóban volt, ahol a lámpa fényét még most is látom a szemem elõtt, és sosem felejtem el.
Mindenki hazament, de hozzá tartozik, hogy 100 km-re laktunk egymástól.
A következõ találkozót csak úgy tudtuk összeszervezni ( mivel mindketten eü-ben és 2 mûszakban dolgoztunk ), hogy az elsõ találkozótól eltelt 8 nap.
Megbeszéltük, hogy akkor nem randizgatunk, hanem eljön hozzám, a házba. Vártam azt a napot, mint a megváltót. Azt hiszem, õ is így volt vele. Minden nap beszéltünk telefonon, és azt hiszem már akkor egymásba szerettünk :)
Eljött a várva várt szerdai nap. Reggel 9 körül érkezett, olyan volt, mint a filmekben. Augusztusi meleg nyári nap, már reggel fülledt idõ volt. Kimentem elé a kapuba, felállt a feljáróra az autóval. Mikor kiszállt, maga volt az \"Isten\". Frissen borotválkozva, illatosan, ingben, ápoltan és egy szál vörös rózsával a kezében. Kiszaladtam és szó nélkül, sírva a nyakába borultam, Õ pedig felkapott és csak csókolt, ölelt, szorított magához. Annyira kikapcsoltunk, hogy mikor invitáltam, hogy menjünk be, akkor vettük észre, hogy a szomszédban 3-an is végignézték a mi kis mûsorunkat és csak mosolyogtak.
Bementünk a házba, megkínáltam üdítõvel. Aztán, mint az õrült, ki letépte láncát, villám sebességgel nekilátott levetkõztetni és becipelt a hálószobába, amit mindennél jobban akartunk, mindketten. Olyan forró volt a levegõ körülöttünk a vágytól, hogy le sem lehet írni.
Ott álltunk a hálószoba kellõs közepén, ölelve, szorítva, csókolva a másikat és majdnem szét vetett bennünket a vágy, annyira kívántuk a másikat. Szépen, óvatosan az ágyra fektetett,hanyatt és a maga finom módján elkezdett csókolgatni. Elõször az arcom, majd a nyakam, a melleim környékét, a hasam, a kezem.......én eközben majdnem szét feszültem, de szó szerint és a puncim egy merõ nedü volt tõle, és érte. Próbáltam én is \"tevékenykedni\", de nem hagyta, hogy hozzá érjek, csak annyit mondott, csitt és maradj :)
Ezalatt Õ folytatta a \"hadjáratot\", csókokkal halmozott el......alig bírtam magammal. Az érintése, a nézése a csókjai majdnem az egekbe repítettek és akkor én még hozzá sem értem, csak a fejét és a kezét simogattam, már amennyire elértem.
Elért a combomig, azt puszilgatta, puha szájával, nyelvével nyalogatta, kicsit harapdálta, az én puncim pedig szó szerint öntötte magából a kívánalom bõséges levét.
Ezen a ponton nem bírtam tovább, egy határozott mozdulattal felugrottam és mondtam, most én jövök. Én is hanyatt fektettem Õt és láttam kõ kemény farkát, aminek makkja majd szét csattant.
Én is azt tettem vele, amit Õ velem :) Végig puszilgattam, csókolgattam, harapdáltam minden hol. Aztán mikor a farkához értem, kézbe vettem a szerszámot. Irtó kemény és feszülõ volt. És a makkján folyt le az õ nedve. Párszor meghúzogattam neki, de olyan nagyon finoman, csak érzéssel. Ráfogott a kezemre és azt mondta, hagyjam
abba, mert ezt így nem fogja sokáig bírni. Gondoltam okés, Te kérted. Abbahagytam. Feltérdeltem és az erõsen nedves makkját szépen, óvatosan, épp hogy csak a nyelvem hegyével megérintettem :)
Szólt, hogy na ezt ne csináljam, és éreztem, hogy tombol benne a férfi erõ. Mondtam neki csitt és maradj :)
Szépen, lassan, de egyre csak duzzadó és levezõ puncival a lábam között a számba vettem a farkát, mire õ teljes testében összerándult és majdnem kiugrott alólam :) nem bírta tovább ezt a fajta feszültséget, átvette az irányítást :)
Szétvetette lábaimat és a puha és érzéki szájával elkezdte puszilgatni és nyalogatni a csupa puncilében úszó és iszonyatosan kívánó puncimat. Azt sem tudtam, merre \"járok\", a föld és az ég között voltam valahol. Mikor már érezte, hogy nem sok lehet nekem vissza, hogy el ne élvezzek, szépen felkúszott a testemre és azt csókolgatta. Ahogy hozzámért, éreztem a testemen a merev és nedves farkát, amit életemben ennyire nem kívántam még, mint akkor.
Csak húztam magamra, hogy végre beteljesüljön már, hogy bennem legyen. Akkorra már Õ is nehezen bírta, hogy nincs még a forró és iszonyatosan nedves puncimban.
Elérkezett végre a pillanat, mikor is \"belém költözött\" :)
Az életem során még sosem éreztem azt az érzést, mikor belém vezette kõ kemény és iszonyatosan feszülõ farkát. Kívánt Õ is, ahogy Én is Õt! Leírhatatlan érzés kerített hatalmába mindkettõnket.
Összerándult mindkét test és megtörtént az, amirõl azt hittem sosem létezik. Kb. 3-4 ritmusos mozgást éreztem, aztán jóformán csak arra emlékszem, hogy olyan iszonyatos orgazmusom lett, hogy feküdtem alatta, mint a bot és pislogtam, Õ pedig csak azt kérdezte, hogy jól vagyok-e. Mondtam, aha, csak zsibbad a fejem és csillagokat látok :)Azt a pár másodpercet azóta sem tudod felidézni, de nem is baj :)
Hagyott, hogy szó szerint észhez térjek. Mikor sikerült, tudtam, hogy neki még nem következett be a gyönyör és minden vágya az volt, hogy egy nõ orálisan elégítse ki és a szájába élvezhessen.
( a feleségétõl sok mindent nem kapott és kap meg )
Azok után, amit Õ tett velem, nem maradhatott viszonzás nélkül. Mivel szeretem az ilyes fajta orális szexet, és annak az embernek, aki ezt \"mûvelte\" velem pláne szerettem volna megtenni.
Gondoltam, most én jövök, de lehet Te is így jársz, mint én, hogy eszed világát sem tudod :)
Kezelésbe vettem erõtõl duzzadó farkát és szépen, lassan körbe nyalogattam a makkját, majd a farka testét, közben a zacsit simogattam, õ pedig néha össze-összerándult a kéjtõl.
Kicsit kínoztam, még elértem a rendes szopásig, had tudja meg mi is a jóóó :)
Hát a beteljesedés persze nem váratott magára sokáig, de éreztem, ahogy az egész teste megfeszül, és kráterként tört elõ a forró spermája a számba, közben csak nagyokat nyögött, sóhajtott, éreztem, hogy katartikus élményben van neki is része. Annyi anyaga volt, hogy alig bírtam nyelni, de imádtam :)
Aznap 9-15 óráig volt nálam, ez idõ alatt csak 1/2 órát töltöttünk egymáson \"kívül\", épp csak ettünk. Nem is tudom, azt követõen még hány alkalommal szeretkeztünk, de folyamatosan, az biztos.
Életem meghatározó része lett, mindenhogy.
A 8-as szám bûvöletébe került :) 08.08.-án ismertem meg, 8 nap múlva szeretkeztem vele elõször, és 8 hónapig tartott a viszonyunk.
Az elsõ alkalmat követõen is megmaradt ugyan ez a szenvedély, lendület, kívánalom. Sok szépet megéltünk együtt, télen autóban, világos nappal strandon, idegeneknél a fürdõkádban, ágyban párnák között, az Õ munkahelyén éjjel.Idõközben én elköltöztem oda, ahol Õ lakik......így egyszerûbb volt találkozni.
De sajnos nem lett happy end a vége, mert nem bírtam már elviselni, hogy én csak szeretõje lehetek annak az embernek, akit szerelemmel szeretek. Õ nem akart elválni a feleségétõl. Megértettem és léptem.
De mindentõl függetlenül Vele annyi mindent megéltem a szexben, amit nem is hittem, hogy van ilyen. Imádtam Vele minden percet :) Figyeltünk egymásra, fontos volt a másik személy. Csodálatos 8 hónapot tudok Vele magam mögött.
És örökre a szívem csücske marad és azt hiszem én is neki :)