Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Nem Élvezõ
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 3937
Szavazatok: 14
Feltöltve: 2012. április 28.

Késleltetett õsrobbanás :-)

Bettivel csak néhány szenvedélyes alkalomra jöttünk össze, de minden randink elég emlékezetesre sikerült. Az elsõ \"nem csak beszélgetõs\" alkalom volt a legdurvább...
Megbeszéltük a randit, és kimondatlanul is lehetett tudni, hogy másnap este bizony komoly egymásnak esés várható. Ettõl a tudattól még inkább beindultam, pedig amúgy is már a nõi bicikli árnyékától is... mert hetek óta nem volt semmi. Másnap egész nap az esti randi járt az eszemben és többször is megkímélt a kellemetlenségektõl, hogy fõleg a gép elõtt ülve kellett végezni a melót.
Eljött végre az este, nála találkoztunk, kis szexi ruhában fogadott, szépen ki volt festve, látszott, hogy õ is várta az estét. Útközben még túlzásnak gondoltam, hogy virágot és csokit hozok, de ebben a pillanatban áldottam az eszemet, nagyon örült neki.
Beszélgettünk kicsit a nappaliban a kanapén, simogatni kezdtem, csókolgattam a nyakát. Õ a szájához emelte a fejem így csókolózás közben már én is vettem a bátorságot és lejjebb csúszott a kezem. Amikor a melleit végigsimítva leértem a forróbb tájakra éreztem, hogy õ is nagyon jó hangulatban van :-) Ahogy simogattam egész halkan felnyögött párszor, de nem sokáig hagyta magát így kényeztetni, azt mondta álljak fel. Õ ülve maradt, szembe fordított magával és mire észbe kaptam már le is tolta a farmeromat.
Gondoltam itt levetkõzünk aztán majd bemegyünk a hálóba. Lekaptam az alsómat, de szó sem volt menésrõl. Megfogta a farkamat, lassan hátrahúzta a bõrt és a nyelve hegyével nyalogatni kezdte elõször a makkom alját majd körbe az egészet. Fantasztikus kis forró szája volt. Elkezdte végignyalni a farkam alját a makkomtól a golyókig majd vissza. Az egyik kezével marokra fogta a golyóimat, megfeszítette a bõrt a farkamon és így nyalta tovább, de csak az alját. Már nagyon kívántam volna, hogy az egészet a szájába vegye, de közben arra is gondoltam, hogy akkor tutira elsülnék, mert már így is nagyon közel voltam így nem bántam, hogy nem csinálja. Aztán a következõ pillanatban, mintha meghallotta volna a gondolataimat, felnézett rám, és lassan elkezdte a szájába tolni végig. Közben végig mélyen a szemembe nézett, és az õrületbe kergetett.
A fejem mindig hátra kezdtem hajtani ösztönösen ahogy az élvezet átjárta a testem, de közben ki nem hagytam volna a gyönyörû szemeit, úgyhogy újra és újra próbáltam lent tartani a tekintetemet. Éreztem, hogy mindjárt végem lesz, nem tudtam mi lenne, jobb ha abbahagyná és én is foglalkozhatnék vele, vagy csak élvezzek egy hatalmasat és lesz ami lesz majd összeszedem magam utána valahogy. De ha ezt tovább csinálja akkor tényleg akkorát fogok durranni, hogy a környéken semmi nem marad szárazon, és itt a kanapét mégsem kéne összeizélni... vagy lehet, hogy egy olyan lányba botlottam aki megengedi, hogy a szájába élvezzek?! Gondoltam talán a legkorrektebb az lesz ha szólok neki, hogy mi várható. Ciki, hogy ilyen gyorsan elmegyek, de még mindig jobb mintha váratlanul belespriccelek a szájába és elzavar a fenébe.
Így leírni sokkal tovább tart ezeket a gondolatokat, ott akkor pillanatok alatt futott végig minden, ahogy a választ is pillanatok alatt megkaptam, még mielõtt bármit mondhattam volna. Gyorsabban kezdett szopni és jobban rászorította az ajkait a farkamra, néhány mozdulat után végem lett, nem bírtam tovább és már nem járt semmi a fejemben, nem akartam és nem is tudtam irányítani a dolgokat. Annyit tudtam csak, hogy ennyi, most végem van, minden kirobban belõlem.
Hát tévedtem, pedig ebben nem szoktam :-) Betti egyik kezével még mindig a golyóimat fogta marokra, meg is feledkeztem róla, pontosabban nem ez a keze volt a fõszereplõ, hanem a csodaszép vastag ajkai. Egészen eddig a pillanatig... Elkezdte vele lefelé húzni a zacskómat, elég erõsen húzta, fájt egy kicsit, de annyira meg voltam lepve ettõl az akciótól, ráadásul egy pillanat választott el az élvezéstõl, úgyhogy nem tudtam foglalkozni a fájdalommal. Kikerült a szájából a farkam, kicsit lejjebb akartam hajolni ahogy húzta lefelé a golyóimat, de a másik tenyerét a hasamra tette és finoman visszanyomott, jelezve, hogy maradjak csak szépen úgy ahogy vagyok. Furcsa érzés öntött el, egyfajta élvezéssel egybekötött kínlódás ami nem akart véget érni. A farkam teljesen megfeszülve ágaskodott, majd\' szét robbant, én meg folyamatosan nyögtem. Közben egymás szemébe néztünk, én vártam a kitörést, minden pillanatra azt hittem, hogy az az utolsó és mostmár az következik, hogy beterítem Betti arcát, õ pedig csak kéjesen mosolygott, mint aki
ugyanezt várja. A folyamatos feszülést végre az ismerõsebb rángatózásba ment át, azt hittem már sosem jön el ez a pillanat, õ is észrevette - hogy is ne vette volna, amikor a golyóimat még mindig szorosan kézben tartotta - mégsem fordult vagy távolodott el. Ez az gondoltam, most vére mindenemet a gyönyörû arcára spriccelem... de nem jött semmi.
Ütemesen rángatózott az egész testem és ahelyett, hogy elfogyott volna az erõm mintha minden rándulásnál egyre hatalmasabb nyomással próbált volna kitörni a cucc belõlem. Amikor a legerõsebb pumpálásokat éltem át, azon vettem észre magam, hogy már megint hátrahajtottam fejem és csukva van a szemem. Lenéztem, már szinte reménykedve, hogy mást látok, mint amit érzek. Az nem lehet, hogy ilyen erõs lökésektõl sem jött ki semmi... de azon kívül, hogy a makkom még jobban feszült és akkorára dagadt, mint még soha, semmi változás nem történt.
Betti arcának látványa viszont újra még jobban feltüzelt, kicsúszott a számon, hogy \"elélvezek!\". Nem tudom miért mondtam, talán ezzel is közelebb akartam kerülni a célhoz már kínomban. Végülis valóban így éreztem, már nem is tudom mióta - jóval tovább tartott, mint egy szokványos élvezés - de ezzel nem sokra mentem, mert ettõl Betti még egy kicsit keményebben húzta a zacskómat, ekkor már olyan hangot adtam ki amirõl nem is tudtam, hogy ilyet is tudok. A pumpálások lassan veszítettek erejükbõl, a testem is belátta, hogy nem gyõzhetünk. Amikor teljesen abbamaradtak a lökések Betti megkegyelmezett, elengedte a szorítást, azt mondta pihenjek egy kicsit.
Üdítõt hozott, friss volt, szexi, rólam meg ömlött víz, úgy fájt mindenem köldöktõl combig, mint ha valaki iszonyatosan tökön rúgott volna. Mondtam is neki, hogy én ettõl elég használhatatlan lettem.
Persze kicsivel késõbb talpra állított minden tekintetben ez a kis perverz szépség. Hosszú éjszaka volt, de ami a hálóban történt az már túl hosszúra nyújtaná az irományomat...