Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
gabriella
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 23450
Szavazatok: 350
Feltöltve: 2012. július 20.

Maszturbációm, nem átlagos helyen!

Egy pár éve történt õsszel! Elég rossz napom volt aznap,s mikor hazaértem fáradtan, úgy döntöttem,h elmegyek egyet sétálni az erdõbe...! Esõre állt az idõ,meg már hulla is voltam,de volt miért útra kelnem!:) (MASZTIZNI AKARTAM,MERT NEM VOLT RÁ LEHETÕSÉGEM OTTHON) A kamara erdõ felé vettem az irányt,a BKV-n zötykölõdve, élveztem,ahogy rázkódik a popsim alatt a busz,kajakra bizsergette a nedves puncimat,na azért jó,h ennyi kátyú van Budapest útjain!:o)
Egy jó pasi rám pillantott,én meg nyitott ajkakkal szexisen néztem rá! Kicsit elkalandoztam rajta,azért nézett rám szerintem!
Mikor megérkeztem,láttam,h kietlen az egész,s mikor megérkeztem ahol lehet szalonnát sütni,letelepedtem!
Ott van egy jó hosszú fapad,asztallal,sõt még tetõ is van fából! A gáz az volt,h elõttem egy ház volt,nem tudom,h ott ki lakik,de kietlen volt az is!
Azért megfordultam a biztonság kedvéért,h ne szembe csináljam! Lehúztam a nadrágom sliccét,bugyi nem volt rajtam,elõvettem a mobilomat,és a legszexibb pasis képet nyitottam meg!
Újaimmal elkezdtem simogatni magam,a csiklómat, pihegni kezdtem,azt akartam,h a hüvelyem izgatásától élvezzek el,ami hamarabb mintha a csiklómat izgatnám! Hát elõvettem a táskámból.....nem azt,v-mi mást,de az legyen titok!:o) Feldugtam,nagyot nyögtem, ki-be mozgattam gyorsan magamban,amikor már ötödszörre sóhajtottam,halottam,h a közeli távolba gyerekzaj van,szerencse nem nem hallották élvezésemet! Szerencse nem jött senki még én.....
És szerintem a házikóban sem volt senki,mert akkor láttam volna mozgolódást,függöny mozdulást! Megnyugodva tértem haza! Akinek megtetszett a ....., pontozzon kérem szépen! EZ NAGYON NAGY TITKOM, KÁR VOLT KÖZZÉTENNEM,MOST MÁR MINDEGY! TALÁN FOG TETSZENI VALAKINEK,S PONTOZ ÉRTE!

Nézd meg gabriella többi szexi történetét is!