Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 6300
Szavazatok: 10
Feltöltve: 2012. április 11.

Tapasztalatlanul

Õ 30 volt, én 18. Õ tapasztalt, én tapasztalatlan. Mégis, egy izzó éjszaka alakult ki e furcsa párosításból. Még ma is emlékszem szõke hajára, kék szemére, nem éppen nagy, de izgatottan meredezõ mellére, és frissen borotvált, forró és nedves puncijára.

Meleg nyári este volt. A kezem már korábban járt a bugyijában, a mellét már masszíroztam, de egy hónap elteltével sem engedett ennél többet. Végül aztán eljött az este, amire vágytam. Ott feküdt elõttem az ágyban egy fekete bugyiban, és egy fekete melltartóban. Az alsógatyám azonnal megmozdult. Finoman odanyúlt, kibontotta farkam, és a szájába vette. Egy pillanat alatt merev és nagy lett. Elõször csak finoman szopogatta, majd egyszerre mélyen a torkáig benyelte. Majdnem elmentem. Ezt látva elengedett, hanyatt dõlt és széttárta lábait.

- Nyalj! – mondta ellentmondást nem tûrõen. De nem is akartam ellent mondani.

Odahajoltam nedvezõ puncijához, és mélyen belenyaltam. Megfogta fejem, és arcomat belenyomta a lucsokba. Mozgatta csípõjét, én pedig nem gyõztem nyalni és nyelni a nedveit. Egyre hangosabban lihegett, markolta melleit, és egyre jobban nyomta puncijához az arcomat.

Aztán ellökött magától, hanyatt fektetett és rám ült. Éreztem a puncija forróságát, ahogy körülölelte farkam. Vadul lovagolni kezdett rajtam, én közben pedig mellét markolásztam. Észveszejtõ érzés volt. Szemét becsukva nyögött, én pedig ismét közel kerültem a véghez. Ekkor azonban úgy döntöttem, tapasztalatlanul is átveszem az irányítást.

Leállítottam, majd négykézláb állítottam, és úgy kezdtem dugni hátulról. Közben egyik ujjammal a csiklóját is izgattam. Egyre hangosabban hörgött, már csak könyökölni tudott, mikor abbahagytam, és finoman oldalára majd hátára fordítottam. Körbenyaltam punciját, majd a csiklóját kezdtem izgatni a nyelvem hegyével. Közben bedugtam egy ujjamat, és belülrõl masszírozni kezdtem hüvelyét.
Éreztem, hogy nem bírja már sokáig, így fölé hajoltam, bedugtam farkamat a forró puncijába, és amilyen gyorsan csak tudtam, elkezdtem benne mozogni. Két kezét lefogtam, közben a nyakát harapdáltam, és egyszerre megfeszültek izmai, felnyögött, vonaglott, és összecsuklott.

Néhány percbe beletelt, míg feleszmélt. Akkor õ állt magától négykézláb, és azt kérte, élvezzek bele a fenekébe. Elõször meglepõdtem ezen, de tetszett az ötlet. Körbenyalt seggébe bedugtam a farkam, és néhány mozdulat múlva már bele is élveztem…

Régen volt… De jó lenne megismételni…

Nézd meg Kovács Laci többi szexi történetét is!