Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
molnár aniko
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 8660
Szavazatok: 36
Feltöltve: 2012. április 09.

Szombat esti randi Melili És Férje társaságában

Szombat este,szokásaimtól eltérõen egy fiatal párral randiztam.Nem szoktam párral talizni,inkább a többes szexet szeretem.De gondoltam úgyis régen buliztam!
Melili és férje írt nekem ezen az oldalon,hogy szívesen megismernének :-) Ez volt az elsõ alkalom hogy egy párral találkoztam,mert nagyon kíváncsi voltam rájuk...
A képeik alapján nagyon szép volt a lány és jóképû izmos a srác!
Egy szórakozó hely elött találkoztunk,ahol lenyûgözõ volt a pár!Szebbek mint a képeiken és ez nagyon feldobott engem.Beszélgettünk,táncoltunk és ittunk közösen.Csak úgy repült az idõ velük.Nevettünk ,táncoltunk és kacérkodtunk egymással.Sokan megbámulták ahogy Melili-vel táncoltam.
Nem úgy volt tervezve hogy bármi is történik közöttünk ,csak ismerkedés.
Azonban éjfél után amikor megkértem hogy vigyenek haza,akkor a srác nagyon lassan vezetett.Ezt én célzásnak vettem és azt gondoltam,hogy kezdetnek a Meli csókját megízlelem :-) Na ennek az lett a vége hogy egy parkolóban egymásnak estünk és nyaltuk ,faltuk egymást evvel a fiatal bombázó csajjal.Gyönyörû arc ,feszes test és mézédes punci.A mellek pedig vááá...Én is bejöttem neki nagyon,ez külön izgatott!A srác pedig nézett minket ,majd elõvette a szép formás farkát.Melili abba hagyta a nyalásomat és elkezdte szopni a férjét!Közben a srác bátortalan keze a fenekemet markolászta.Tanácstalan lettem ,mert én is kívántam nagyon a faszt.De hamar a számba adták és kérték hogy szopjam le.Ezt vártam már...a végén közösen ,ketten nyalogattuk és amikor spriccelt a fejemet mindketten rányomták!
Azt gondolom hogy lesz ennek a randinak még folytatása!!!Terveznek is egy nagyobb bulit tartani,ahová hivatalos vagyok én is :-)

Nézd meg molnár aniko többi szexi történetét is!