Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 17370
Szavazatok: 38
Feltöltve: 2012. április 01.

Kalandom egy anyukával

Pár hónapja regisztráltam egy társkeresõn azzal a nem titkolt szándékkal, hogy ha lehet egyéjszakás kalandot találjak, mert elég régóta voltam már egyedül.
Sajnos elég sokáig a lehetséges jelöltek sem voltak éppen túlzottan elérhetõ közelségben. Sokat utazni pedig nem szerettem volna. Aztán szerencsémre az egyik nap regisztrált egy elvált 35 éves, gyermekes anyuka is a közelemben. Ildikó a neve.
Arcra nem volt éppen csúnya. Barna, kissé göndör haja éppen csak a válláig ért. Alakra kissé teltkarcsú volt, de egyátalán nem volt ducinak mondható. Éppen csak annyi felesleg volt rajta amennyi szerintem a szülés után maradt rajta, a combján a hasán és a csípõjén.
Nagy és a szoptatástól kissé megereszkedett mellei voltak. De ez csak még érzékibbé tette a látványát. Az ilyen nõk ezerszer izgatóbbak kissé felöltözve mint más tipusú nõtársaik. Gömbölyû és olyan feszes feneke volt, hogy egy bolhát el lehetett volna pattintani róla.
Elkezdtünk ismerkedni és elmesélte, hogy kb. két éve vált a férjétõl és egyre jobban hiányzik egy férfi az ágyából és egyéb testrészébõl.
Azt mondta azért választotta az ismerkedésnek ezt a formáját mert nappal általában dolgozik, este és éjszaka pedig otthon tölti idejét három éves kisfiával.
Pár napi netes ismerkedés után megbeszéltünk egy találkozót az õ házában, vidéken.
Kora este érkeztem meg hozzá. Õ, egy térd fölé érõ, fehér színû pántos ruhában fogadott. Fehér melltartó és egy fehér bugyi volt rajta, aminek alakja kissé áttûnt a csipõjénél.
Mosolyogva üdvözölt és miután átadtam neki az ajándékba vitt pezsgõt és édességet nagy puszit adtunk egymás arcára.
Éppen vacsoraidõben érkeztem, mert a fia már a terített asztalnál ült és evett.
Kihúzott nekem egy széket az asztalnál és leültetett. Vacsora közben hétköznapi dolgokról beszélgettünk, munka, szabadidõ, társkeresés, ilyesmik. Én alig bírtam a szemem az asztal fölött tartani mert fehér kis ruhája alig takarta el a bugyiját. Izgató volt és õ is észrevette, hogy tetszik nekem a látványa.
Amikor a fia befejezte a vacsorát beszaladt a szobába és játszani kezdett.
Mi is feláltunk és segítettem neki leszedni az asztalt. Átmentünk a konyhába és a pulton felejtett pezsgõt egy hirtelen mozdulattal berakta a hûtõszekrény legalsó rekeszébe de úgy hajolt le elõttem, hogy feszes fenekének alsó íve megmutattkozzon a ruhája aló. A farkam már így is mocorgott a farmeromban de most már elkezdette keményedni is.
-Nagyon szép popsid van. -mondtam neki szemérmetlenül.
-Örülök, hogy tetszik. - válaszolta, huncut mosollyal.
Közelebb lépett és megcsókolt. Hosszú percekig csókolóztunk egymásba fonódva.
Nyelvünkkel felfedeztünk a másik szájának szinte minden szegletét.
Közben kezeimmel feszes fenekét simogattam és markolásztam, ami nagyon tetszett neki is mert ágyékát egyre erõsebben nyomta a farkamhoz.
Egyik kezemmel annyira alányultam, hogy a segge felõl ujjaimmal elértem forró szeméremdomját. Tangája már teljesen átnedvesett és csak úgy csatakzott a puncija. Éreztem ahogyan szeméremszõrzete kissé elnyomja nedves bugyijának anygát a punci bejáratától.
-Megyek lefektetem a gyereket. Addig letussolhatsz ha szeretnél. -mondta édes vigyorral az arcán.
-Rendben. -válaszoltam.
Közben egyik kezével belenyúlt a bugyijába majd puncinedvébe mártott ragacsos ujjait a számba tette.
-Ízlik? -kérdezte, miközben másik kezével a fenekemet simogatta.
-Nagyon finom vagy. Alig várom, hogy belédkóstolhassak. -mondtam neki.
-Nem sokára. -mondta egy buja mosoly kiséretében.
És elment a nagyszoba felé.
Én bementem a fürdõszobába és ruháimat a szárítóra dobtam. Örültem, hogy kiszabadulhattam egyre szûk farmeromból. A farkam rögtön fel is állt, amint a boxeralsómtól is megszabadultam.
Beálltam a kádba és enyhén meleg vizzel zuhanyozni kezdtem. Az idõ múlásával a szerszámom is kezdett megnyugodni és kissé alábbhagyott a gerjedelmem. De még mindig félkemény voltam.
Már éppen befejeztem volna a felfrissülést amikor Ildikó váratlanul benyitott az ajtón, nedves csipketangájával és melltartójával a kezében.
Egy punciját alig takaró hosszúságú fehér póló volt rajta, semmi más.
Mozgása közben éppen csak hogy kilátszott a puncinyilása mentén fazonra hagyott, az izgalomtól kissé még nedves szõrzete.
-Csak a bugyimat és a melltartómat hoztam be, nehogy elkallódjon. Nem akarlak zavarni. -magyarázta kaján mosollyal.
-Egyátalán nem zavarsz. -válaszoltam. Közben a farkam is elkezdett újra meredezni.
Rámnézett és azt mondta, hogy ha kész vagyok, õ a hálószobában lesz és kiment.
Gyorsan kiszálltam a kádból és szárazra töröltem magam.
Felvettem a boxerem és a szobája felé vettem az irányt. Éreztem ahogy a makkom végén újra megjelenik egy kis elõnedv.
Ildikó már a megvetett ágyban hason fekve várt. Ugyanaz a fehér póló volt rajta amiben bejött hozzám a fürdõszobába, semmi más. Pólója szépen kirajzolta asszonyos tomporának körvonalát.
Kérte, hogy töltsek neki egy pohár pezsgõt.
Kitöltöttem a pezsgõt és pohárral a kezemben, én is mellé feküdtem hason.
Koccintottunk, majd egymás felé fordulva heves csókolózásba kezdtünk. Õ kezével a farkamat és fenekemet markolászta felváltva én pedig ujjaimat a popsija közé dugva az ánuszát simogattam. A szerszámom egyre keményebb lett és rajta is láttam, hogy egyre izgatottabb mert a mellbimbói majdhogynem átszúrták a pólóját. Már nem bírtam tovább és gyorsan megszabadultam a boxeremtõl. Levettem róla a pólót és a hátára fektettem. Fölé hajoltam és elkezdtem csókolgatni, szívni, masszírozni a mellét. Kõkeménnyé lett farkam közben a kéjnedvtõl lucskos puncijához szorítottam és azzal masszíroztam. Annyira tüzelt a puncija, hogy azt hittem menten elélvezek. Õ közben simogatta a hátam és halkan nyöszörgött. A számmal elkezdetem lefelé venni az irányt és végigcsókoltam a testét egyészen a fazoncsíkja tetejéig. Majd újra felfelé vettem az irányt és szopogatni kezdtem a mellbimbóit.
Õ a farkamat simogatta és húzogatta makkomon a bõrt.
Újra elkezdtem lefelé mozogni a számmal és a combjai belsõ felét kezdtem el kényeztetni, közben pedig egyik kezemmel a mellét morzsolgattam az ujjaim között.
Arcomon éreztem a forró, lüktetõ pinájának meleg kipárolgását. Kéjlevének illata betöltötte az orromat.
Mindkét kezével elkezdett barlangjának bejáratához terelni. Fazonra borotvált, nedves szõre csiklandozta az arcomat.
Elõsször csak pici puszikat adtam rá neki majd egy jobban kezdtem csókolni és lágy nyelvcsapásokkal végigsimogattan a vágatot. Ajkai megduzzadtak és csiklója annyira kidomborodott, hogy kikandikált puncijának szõrzete közül.
Számba vettem és lassan körbejárattam rajta a nyelvem miközben egyik ujjam a vaginájába toltam és ki-be járattam az addigra már nedvtõl tocsogó barlagjában.
A nyögdécselésbõl halk sikongatások lettek és csípõjét egyre jobban kezdte tekergetni a mámor. Elkezdtem két majd három ujjamat is használni benne. Egyre hevesebben és gyorsabban kezdtem nyalni és szopni megduzzadt szeméremajkait és csiklóját.
Beszívtam a csiklóját és a nyelvemet kezdtem el pörgetni rajta.
Puncija csak úgy csillogot a nedvtõl.
-Ahh, ahhh, ne hagyd abba! -nyögte halkan. És közben a fejemet simogatta.
Kiengedtem csiklóját a számból és segglyukától egészen a csiklójáig mélyen belenyaltam majd újra szopogatni kezdtem duzzadt klitoriszát.
Éreztem, hogy nem sok van hátra az orgazmusáig és még erõteljesebben kezdtem nyalni és szopni a punciját.
Vaginája hirtelen görcsbe rándult és megfeszült a teste.
Ahhhh! -kiáltotta, és az orgazmus elöntötte az egész testét. Nedve betöltötte az arcomat. Pinája újra és újra görcsbe rándult egészen addig ameddig el nem ült a testét elborító hullám.
A kéjtõl elcsigázottan húzta magához a fejemet és újra csókolózni kezdtünk.
Én sem bírtam már tovább és ahogy dákóm forró és ragacsos réséhez simult szinte azonnal a puncijára élveztem.
Lefeküdtem mellé és lomhán elkezdtük simogatni egymást.
Hát, így kezdõdött az éjszaka...!