Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Dia
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 10254
Szavazatok: 20
Feltöltve: 2012. március 04.

Tanár és diákja

Erika egy közép iskolában tanár szülõvárosában Gyöngyösön.Alig múlt 30 éves,gyönyörû vörös hajú nõ,formás idomokkal.Egyedül élt már jó ideje kis lakásában a város közepén.Napja szinte ugyan úgy indult mint máskor is,délelõtt tanitott,délután amikor kellett dolgozatokat javitgatott az osztályban.Így történt ez ezen a csütörtöki napon is azzal a különbséggel,hogy neki kellett este zárni miután kijavitotta a dolgozatokat.A délután folyamán kiderült Tomnak az igazgató helyettesnek is bent kellett maradnia az iskolában igy estére már csak õk ketten maradtak bent.
Tomot az igazgató helyettest mindig is,fiatal korában is izgatta az ilyen helyzet,igy kihasználva az alkalmat felment Erikához az osztályba ahol Erika már csak egy ujságot lapozgatott.Szerencséjére néhány csók és ölelés elég volt ahhoz hogy rávegye Erikát hogy szeretkezzen vele.
Még mielõtt hozzáfogott volna a blúza kigombolásához annyi idõt kért, hogy lemenjen és bezárja az iskola kapuját. Mire visszaért Tom jó tanulóhoz méltón az elsõ padban ült.Megkérte Erikát, hogy álljon a pad másik oldalára és hajoljon elõre.

- Mindig is imádtam, amikor a tanárnõk így elõrehajoltak és be lehetett látni a blúz alá - mondta
- Belátsz? –kérdezte
Kigombolta a blúz három felsõ gombját. A fehér selymes anyag alatt most sem viselt melltartót, a kis cicik hegyesen lógtak lefele.
- Most be- válaszolta Tom- de ilyet egyik tanárnõmnek sem csinálhattam.- mondta és a kezét a blúzba csúsztatva markolászni kezdte a kemény, selymes melleit, miközben az asztal fölött csókolóztak.
Aztán Erika megkerülte a padot és a nadrágon keresztül simogatni kezdte a már javában merev farkat, kigombolta, lehúzta a cipzárt és elõhalászta a férfiasságot.
- És ilyet csinált neked a tanárnõd?- kérdezte pajkosan rá kacsintva.

Aztán a szájába vette a férfi farkát, szorosan tartotta az ajkaival miközben a nyelve a makkján járt körbe-körbe. Nem, ilyet nem, de ez nagyon finom-hangzott a válasz. Aztán Tom kérte meg, hogy had láthassa az õ kis a tanárnõjének a punciját. Erika felegyenesedett õ pedig elétérdelt. A térd fölé érõ krémszínû szoknyáját lassan felfelé kezdte húzni abban az ütemben, ahogy a férfi csókolgatta a kibukkanó combjait egyre feljebb egész a kis fehér selyembugyi szegélyéig. Amikor ide értek Erika lenyúlt és félrehúzta a punciját takaró aprócska fehérnemût.
- Szép szõrös puncijának tetszik lenni a tanárnõnek- mondta Tom. Ezt nem bírta megállni nevetés nélkül.
- Olyan lökött vagy- mondta nevetve
- Meg tetszik engedni a tanárnõnek, hogy nyaljam a hüvelyétõl egész a csiklójáig, amit kicsit szopogatnék is-Kérdezte a férfi
- Nyaljad….kisfiam – vette föl a szerepjáték fonalát Erika, Tom pedig a már nedves résbe tolta a nyelvét és nyalni kezdte lassan mélyen miközben a kezével a fenekét markolászta.

Halotta, ahogy lihegni kezd, érezte, ahogy a lába rogyadozik. Kihúzott egy széket, amire föltette az egyik lábát, a puncija így még jobban szétnyílt, Tom pedig alulról egyre gyorsabba nyalta és az ujjaival a meleg és nedves hüvelyében matatott.
- Meg tetszik engedni a tanárnõnek, hogy jó alaposan megdugjam.- kérdezte Tom?
Válaszképp elhúzódott, a tanári asztalhoz lépett, ráhajolt, szoknyáját felemelte a derekára a kis bugyit lecsúsztatta a földre és kilépett belõle.
- Dugd meg a tanárnõt, kisfiam-mondta hátrafelé nézve.
Nem kellett bíztasson, az izgalmas szituáció, a kerek fenék amin már látszott a tavaszi barnulás nyoma, a szép combok és közöttük a sötét szõrmébõl kikandikáló nedves rés látvány megtette a hatását. Mögéje lépett, egész szorosan hogy a selymes fenekét egészen a hasán érezhesse, a farka pedig szinte magától találta meg a hívogató hüvelyét. Szép lassan, kb. félig a puncijába mélyesztette a farkát.
- Így jó, tanárnõ? - kérdezte a férfi
- Mélyebbre - nyögte.

Tom megragadta a csípõjét és egy határozott lökéssel tövig tolta a farkát, érezte, ahogy egész testében összerándul. Jó nyögte és nyögte újra, amikor ismét és ismét mélyre taszította bele a farkát. Csodás volt így dugni Erikát, de érezte, hogy bármennyire is élvezi, ebben a pózban valószínûleg Tom jóval elõbb elsülne, mintsem õt az orgazmushoz juttatná. Megfordította hát és felültette a tanári asztalra, így azonban kicsit magasra került a puncija, kénytelen volt egy masszív szemetest eldönteni és arra ráállva ismét egy magasságba kerültek a nemi szerveik. Megfogta a farkát és a makkjával a csiklóját dörzsölgette.
- Élvezni tetszik a tanárnõnek is? –kérdezte
- Dugd vissza a puncimba, hogy még jobban élvezzem-mondta miközben a kezével a hüvelyéhez igazította a férfi farkának hegyét.

Finoman hanyatt döntötte, és betolta a puncijába a farkát. Hol a csiklóját, hol a blúzból kikandikáló kemény bimbójú melleit markolászva ütemesen dugni kezdte.
- Ilyenrõl fantáziáltál a tanárnõiddel? – kérdezte.
- Igen – válszolta Tom - és szerintem a te diákjaid is ilyenrõl szoktak. Hogy ide fölfektetik a tanárnõt, aki nagyon szexi a kigombolt blúzában-tette hozzá a férfi.
Erika megfogta térd alatt a lábait és jól felhúzta. Ismerte ezt a pózt, azt jelentette, hogy felkészült arra, hogy elélvezzen. Hüvelykujjával a csiklóját kezdte simogatni, a farkát pedig egyre gyorsuló ütemben mozgatta a puncijában.
- Fõleg akkor jár ilyesmi az eszükben, amikor a tanárnõ nem vesz otthon melltartót, és a blúza alatt ki lehet venni a mellei formáját - folytatta. Vagy amikor a tanárnõ az asztal szélére ülve magyaráz és a jószemû szerencsések belátnak a combja mellett egész föl egy picit még a bugyit is. És amikor otthon este el kezdik verni a farkukat arra gondolnak, hogy a tanárnõn nincs is bugyi õk pedig látják ezt a csodás puncit amibe tövig tolnák az ágaskodó farkukat és basznák a tanárnõt itt a tanári asztalon…

És itt elakadt a férfi szava, mert Erika aprót felsikoltott, összerándult a hasa és összerándult a puncija õ pedig élvezni kezdett belé. És õ is élvezett, elfehéredtek az ujjai végei, ahogy erõsen húzta fölfelé a lábait, amiket csak akkor engedett le, amikor már a kis rángások is elcsitultak a hüvelyében és egy tökéletes orgazmus után elernyedve pihent az osztálynapló és a kréták között.
A tanárnõs szerepjáték pedig annyira megtetszett mindkettõjüknek, hogy úgy érezték ezt máskor is ujra és ujra el kellene játszani,mégsem szóltak egymásnak róla semmit.Szép lassan össze pakoltak a teremben és ki-ki hazament a saját otthonában.Tomnak nem volt nehéz elaludni,de Erikának viszont annál nehezebb volt.Folyamatosan arra gondolt mit tett,hisz õk csak pusztán munkatársak....

Másnap reggel a férfi és a tanárnõ ujra találkoztak,de nem szóltak egymáshoz csak a napi szokásos reggeli üdvözlettel mint két munkatárstól az megszokott.