Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Kazuár
Pontátlag: 3
Kategóriája: Homo
Megtekintve: 7428
Szavazatok: 20
Feltöltve: 2012. március 03.

Kalapált a vágy

Én és a haverom egy szokásos esti házibuliba mentünk a legjobb barátomhoz.
A haverom már nagyon régóta tetszett, minden tesiátöltözésnél, minden egyes úszásnál õt bámultam az öltözõben.
Szálkás teste van, nagyra nyiló kék szemei, szõkésbarna rövid haja, és a hangja hajmeresztõen izgató,emellé arra lettem figyelmes, hogy amikor átöltözik, valahogy a boxer alatt nem olyan volt, mint a többi srác, neki valahogy jobban ráfeszült-jobban kiemelte a lényeget.

egy nap aztán a fejembe vettem, hogy addig nem nyugszom, amig meg nem látom a farkát szemtõl szemben.
tudtam, hogy õ vérbeli hetero és semmi esetre nem mutatkozna álló fasszal elõttem semmiképp.
ám azonban valahogyan tudtam, hogy sikerül.

én is fiatal voltam,eléggé jóképû ahhoz hogy senki ne undorodjon tõlem.
krémkaramella barna forró álló farkam, rózsaszin nagy telt makk és idomos himvesszõm, ami ha felizgul a rajta található hosszasan elnyúló villám alakú ér telepumpálódik vérrel, az aljában pedig azon nyomban elkezd lüktetni a meleg sperma, ha valaki kicsit erõteljesebben rászorit, egybõl érezheti, hogy valamitõl folyamatosan erõt kap és még annál is egyre nagyobb lesz.

a haverom elkezdett azzal szenvedni, hogy neki kicsi a fasza.addig addig hangoztatta ezt a haveri körökben, amig nagyon felpaprikázott.elkezdtem aztán nyugtatni, hogy \"jaaaj haver ne legyél már ilyen hülye, biztos nem kicsi a szerszámos hidd el\" megpróbáltam valahogy elérni nála, hogy anánljon nekem jó pornóvideókat, elmondtam részletesen, hogy mire izgulok és láss csodát: õ is hasonló kaliberû filmekre verte magának, mint én.

mivel egyikünknek sem volt barátnõje gyakran megesett,hogy filmeket cserélgettünk, mig egy nap azon a bizonyos házibulin, már amikor mindenki kifeküdt, a véletlen során pont egy teljesen külön szobába kerültünk, egymás mellé egy francia ágyra.

elkezdtük egymásnak ecsetelni a party során felkapott élményeket.
és persze mind a ketten tudtuk, hogy ennek a bulinak úgy kellett volna befejezõdnie, hogy mindketten kúrunk egyet egy arra aktuális lánnyal, elkezdtem õt szóban izgatni:
\"aahhhh tudod milyen jó lenne, ha most itt lenne egy lány, és tövig lenyomná a gigáján a farkadat...és amikor beleremegsz az elélvezésbe, még egy erõteljeset belever a farkadba, és te azt sem tudod, hogy honnan jön még a gecit, mert annyira élvezted, hogy a szokásos mennyiség ezerszerese jött....el tudod képzelni, amikor belérakod a csajba akkor õ felnyög, és leszoritja a kezed amivel támasztod a testedet, a lábaival átkarolja a hátadat és magához simit, te meg közben lesmárolod és kúrod õt...hogy amikor õ elélvezne látod az arcán, és kicsit lassitasz a tempón, hogy elhúzd kicsit az õ orgazmusát, majd mikor látod a szemén és arcrezdüléseibõl, hogy készen áll: te akkor belehúzól és mint még soha, tiszta energiádból elkezdet õt dugni...és amikor eljön a pillanat, akkor a lány teste egyszerre engedi el magát és egyszerre kapaszkodik az ágyhoz, és te úgy látod már alig van ereje, mert minden erején csak élvezõ hangokat adott ki\"....

szómiszó: rendesen felizgattam, és akkor már persze volt olyan telefon , hogy jó kis videókat lehetett rajta nézni-elõkaptam és elkezdtem benne böngészni, mig-mig egy szopás videóra bukkantam.
fülhallgatót kötöttem rá az egyiket az õ-a másikat a saját fülembe helyeztem.

a videó felénél mondtam neki, hogy én már nem birom, és remélem nem zavarja, ha kiverem magamnak.

erre elõvettem a nagy dákómat és elkezdtem húzni rajta minden mozdithatót, láttam hogy a haver figyel a szeme sarkából-és elképesztõ kiváncsiság öntötte el, hogy félvér létemre, hogy lehet ilyen szép barna farkam. amikor duplán kapta az izgalmat tõlem és a videótól, õ is elõvette.és végre a pillanat:láthattam a farkát.

hozzá illõ volt,feszes,formás,fényes, illett a testéhez és amint magához nyúlt:felélvezett egy kurva izgató hanggal. néztem én is a répáját: elég nagy volt ahhoz, hogy izgasson engem, az erek úgy futottak benne,mintha mindegyikben geci folyt volna. mindegyik ere más és más vastagságú, az egyik vékonyabb, a másik kábitóan széles, olyan érzésem volt mintha jobban kijött volna az ere mint másnak-szemet szúróbb volt-kiemelkedõbb, mint másnak.

igy már egyszerre vertük, õ minden második ráhúzásnál félelmetesen jó hangot adott ki, és mivel már nagyon kikészitettem elég volt neki pár perc, hogy megadja magát.

és amikor eljött a pillanat és láttam, hogy a farka egy nagyon picit elkezd remegni õ meg picit gyorsabban csinálta magának-elkezdtem én is nagyon az élvezéshez közel kerülni.
majd jött a pillanat:
õ számmal mondta emlékszem:\"három másodperc:ahhh, ahhh gyere....ú geci ahhh-hhhhhh-aaaaaahhh\" teljesen ki voltam tõle:eszméletlenül jó hangja volt :kurvára izgató.abban a pillanatban én is kilöveltem vagy hatszor.
mindkettõnk testén folyt a geci.és ahogy jön neki a sperma iszonyat: mint egy forró magma, egyszerre ömlik, de van hogy gyorsan spriccel vegyesen pumpál, és amikor elélvezett, kipréselte magából a maradékot:jött neki rendesen nem mondom.aztán mindketten aludtunk.

folytatás van és az sokkal izgibb.....hamarosan