Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
zsolt
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 3548
Szavazatok: 25
Feltöltve: 2008. február 13.

Egy lány

Egy forró nyári nap este, elmentem az ismerõsömhöz. Megbeszélt találkozó volt. Mind a ketten tudtuk, hogy mit akarunk a másiktól. Amikor odaértem hozzá, nagyon feszültek voltunk mind a ketten. Beszélgettünk, kávéztunk. A testvérével lakott egy panelházban. Szerencsére egyedül voltunk, és nem is vártuk haza a testvérét. A nagy melegtõl, és a falakból áradó hõtõl, mind a kettõnk izzadt volt. Hosszas beszélgetés után, mondtam neki, hogy kellemetlenül érzem magam, és ha szabad lefürdenék. Neki sem kellett kétszer mondani. Engedett egy kád vizet, beletett valami fantasztikus illatú, és kellemesen simogató habfürdõt. Mind a ketten levetkõztünk, nem voltunk szégyenlõsek egymás elõtt.
Teste vékony, feneke nagyon szép formás. Mellei ugyan kicsik, de hihetetlenül kemények, és mellbimbója igen ágaskodó volt. A látvány nagyon beindított. Borotvált puncija egyszerûen fantasztikusan nézett ki. Hozzáteszem én is megborotvált farokkal mentem.
Beültünk a kádba. A forró víz végigsimogatott mind a kettõnket. Rövid fürdõzés után, kikászálódtunk a kádból. Bementünk a szobába. Azt kérte, hogy csak gumiba szeretkezzünk. Az ágyra tepertem, csókolóztunk. Finoman simogattam testét. Melle kemény volt, bimbói meredtek az égnek. Nem bírtam megállni, hogy ne vegyem a számba õket. Végigcsókoltam a nyakát és lassan haladtam a hõn áhított mellek irányába. Elértem célomat, és a számba vettem, szopogattam õket. Kezdett hevülni testünk, az amúgy is forró éjszaka. Egyre lejjebb és lejjebb haladtam testén, le a hasán, végig az ágyékán, kikerülve nedves illatos forró punciját. Végig a combján, nyelves finom csókokkal koronáztam meg szeretkezésünket. Éreztem, hogy nagyon kíván, kezd egyre jobban beindulni. Lassan visszahaladtam puncija felé. Azt hitte, most végre megcsókolom, megnyalom, és megadom neki azt az örömöt, hogy nyelvemmel kielégítem. de én még egy kicsit húztam. Finoman megnyalogattam duzzadt szeméremajkait, óvatosan szétnyitottam õket, hogy nyelvemmel jobban hozzáférjek. Lucskos volt, forró és illatos. Nyalogatni kezdtem barlangja bejáratát, és a csiklóját. Egyre jobban, és hevesebben vette a levegõt, és én egyre mélyebbre nyaltam be neki. Fel-fel dugtam nyelvemet a hüvelyébe. Hamarosan beleélvezett a számba. Kihasználva az alkalmat feljebb tápászkodtam, és óvatosan becsúsztattam kemény farkamat a nedves, de feszes hüvelyébe. Lassan és finoman tettem. Rövid ideig lehettem felül. Hirtelen megfordított. Felém kerekedett, kezeimet lefogta a fejem mellett. Lehúzta magát rólam, várt pár pillanatot, majd lassan rám ereszkedett, de csak éppen a makkom engedte magába. Itt járt fel alá, és élvezte helyzetét, hogy ez engem mennyire tûzbe hozott. Õ sem maradt el tõlem. Amikor mind a ketten kezdtünk hevesebben gerjedni, hirtelen teljesen rám csúszott. Valami fantasztikus érzés ez. Majd folytatta megint csak a makkomon a mozgást. Nem kellet sok és nagyon bevadultunk mind a ketten ettõl. Engedett a kezem szorításából és meg tudtam fogni fenekét. Csak kísérnem kellet farkamon a mozgását. Hamar elélveztünk mind a ketten. Lihegve dõlt le rám. Hasra feküdt, és az ablakon beszûrõdõ fényben teste maga volt a gyönyör. Rövidke pihenõ után már nem bírtam magammal.

Azon az éjszakán hosszasan szeretkeztünk még. Többször elélvezett és nagyon tetszett neki, amit nyújtottunk egymásnak.

Nézd meg zsolt többi szexi történetét is!