Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
molnár aniko
Pontátlag: 4
Kategóriája: Gruppen
Megtekintve: 27530
Szavazatok: 148
Feltöltve: 2012. április 09.

Mit adott nekem ez az oldal...

Ezen az oldalon megismerkedtem egy sráccal,akinek elmondtam,hogy szeretek,szeretnék lenni több fiatal sráccal egyszerre.Imádom ha belém élveznek,ha kívánnák.Megbeszéltük azt is hogy nekem van férjem,aki engedi hogy nyitott kapcsolatban éljek,de vannak határok amiket be kell tartanom.Így elhívattam magam egy házibuliba az újdonsült ismerõssel.A férjemet izgatja ha én mással vagyok.Talán kicsit perverz ?!Vagy találjak rá más szót ?!Csak az érdekli,hogy én élvezzem az életemet és kiéljem a vágyaimat.Abban maradtunk a sráccal,csinál egy erre alkalmas bulit nekem és maguknak.
Eljött a hétvége és én már nagyon izgultam.Elkap mindig ez az érzés ha egy új kaland vár rám.Pedig nem az elsõ és a 10. sem már az életemben egy többes szex.Ám mégis foglakoztat az hogy tetszem ,kívánatos vagyok ? Csalódni fognak bennem,vagy én bennük?! Szerettem volna a legjobb formámat adni,mert nagyon tetszett,akivel mindezt leegyeztettem.Na és persze izgatott a gondolat hogy fiatal ,izmos testek vesznek körül majd.Egy kabátban voltam ,mert már hûvös volt az este,de alatta csak fehérnemû lapult.Olyan kurvásnak éreztem így magam,ami még jobban izgatott.
A párom kitett a megadott címen és egyeztettük azt hogy mikor jöjjön értem.
Már vártak rám a fiúk 6-an,többen mint megbeszéltük..kb 25 évesek lehettek.Jól ismerhették egymást ez látszott.Azt mondta a házigazda,nem bízott benne hogy mindenki eljön,ezért rászervezett a létszámra.Kellemes társaságnak ígérkeztek.Az ismerkedés hamar flörtbe csapott át.Lenyomtam pár erõs házi pálinkát,olyan lazítónak.Rögtön benne voltam a játékban.Láttam rajtuk hogy megvesznek értem és nem volt még egyikük sem 40-es nõvel.Pláne nem egyszerre.Ahogy kiléptem a kabátból egyszerre hördültek fel a látványtól.Körbe álltak én pedig táncolva simultam hozzájuk dörgölõzve a testükhöz.Nem tétlenkedtek,simogattak,csókolgattak ahol csak értek.Alám nyúltak rögtön és simogatták a már nedves szûk puncimat.Annyira fel voltam izgulva,hogy egybõl több ujj is belém hatolt.Lelöktek egy fotelba és az egyik fiú a számhoz tette a farkát.Nagyon fel voltam izgulva a helyzettõl, hogy a srácok két ujja simán
gond nélkül hatolt belém.A fiút maximális tudásommal szoptam,felhörgött és megrándult a farka a számban.Imádom ha szopatnak.Már éreztem is,amint óriási erõvel csapódik a sperma a szájpadlásomnak és a torkomnak.Azonnal köhögni kezdtem... Õt nem zavarta, verte az arcomba a farkát.Csupa sperma lett a fejem és a hajam...Pedig nem szeretem ha a hajam gecis,de most élveztem, izgatott. A köhögésem alig maradt abba, máris egy új farok volt a számban, miközben valaki felemelte a csípõmet, letépte a tangámat és õrült tempóban elkezdett dugni.
Nagyon jó mérete volt a srácnak. Teljesen kitöltött. Kb. 5 perc telt el és görcsösen összerezdültem az orgazmusomtól.1-2 percen át feküdtem magamon kívül a a fotelban, mikor hoztak egy kis pezsgõt és a kanapéra ültettek. Egyik kezemben a pohár, a másikban egy farok volt. Amint megittam a pezsgõt, felálltam, hanyatt vágtam a házigazdát kanapén és beleültem. Valaki elém állt és a számba tuszkolta vágyakozó farkát - na nem mintha annyira tuszkolnia kellett volna.
Nem bírta a tempót és néhány perc után forró nedve elöntött. Rengeteg sperma szabadult fel belõle! Még egy-két percig bennem volt és mikor leszálltam róla, ömlött belõlem az anyag.Lecsúszott a gumi közben. Magam alá nyúltam és az ujjammal a számba is kentem belõle, látványosan. A srácok képe mindent megért. Ekkor még mindig csordogált a combomon a sperma.A fotel elé térdeltem és a fejem belefúrtam egy párnába. Nem kellet soká várnom, valaki elkezdett dugni.A többiek nem akartak kimaradni, ezért elkezdte felváltva kefélni. Azt kell mondjam, szuper érzés volt! Egyik pillanatban egy nagyobb vaskos,eres fasz zakatol bennem, aztán hopp egy kisebb, de sokkal fürgébb! Jó volt! Megragadták a hajamat és felemelték a fejem a kanapéról.Kicsit fájt, de nem volt idõm ezen gondolkozni, ugyanis ahogy felpillantottam, máris sugárban árasztotta el az arcom sperma.
Még az államig se csorgott le, mikor éreztem, hogy a hátam mögött a legnagyobb farkú pasi - nem tudom a nevét azóta sem - megfeszül bennem és teleengedi az amúgy is nedves, csatakos puncimat.Egy pillanatig azt
hittem szétrepedek.A \"sokktól\" remegve felálltam és megtörölgettem a számat.Nevetgéltek közben azt halottam....Egy srác volt, aki még nem durrant el ahogy vissza emlékezem arra,ami ahogy történt . Odaléptem hozzá,mert távolabbról nézett.Letérdeltem és szopni kezdtem. Ö hálásan mosolygott és nyögdécselt. Egyre vadabbul szívtam és mozogtam.A szopás az életem... Megragadta a fejem és a szó szoros értelmében dugni kezdte a szám. Meg is lepõdtem, mert õ eddig elég passzív volt. Már ki lehetett éhezve neki sem kellett sok. Nem is baj, mert kicsit fájt, amit csinált. Teljes erejével benyomta a farkát a számba. A torkomig. Ott megfeszült és eldurrant! Nem is éreztem az izét,mert egyenesen belelõtte a gyomromba. Kivette a számból, én egy kicsit még fuldokoltam, meg köhögtem...Persze ez mindenkinek tetszett és obszcén megjegyzéseket tettek - mint szopd kurva...kell még?Fiatalok voltak és nem zavart,mert kívántam õket a szitut.Mellékesen nem zavar ha így beszélnek velem.
Közben mindenki ismét beindult.A ketten kanapén ültek, a farkukat verték és nézték a fenekem ahogy hason fekszem. Bár alig bírtam felkelni, de nem tudtam ellenállni a csábításnak. Elterveztem, hogy utolsó energiatartalékommal meglovagolom õket, egymás után. Erre a két srác felállt és egyszerûen rám élveztek!Mint egy utolsó szajhára, rám verték... Szégyellem, de örülten élveztem..Ültem még pár percet a földön, aztán segítettek felkelni. Adott valaki egy pohár pezsgõt, megsimogatott, és megmutatta hol a fürdõ.
De nem akartam lezuhanyozni elõttük.Egyébként meg élveztem, hogy el vagyok áztatva.Olyan nagyon kurvás hogy már undorító. Kicsit még beszélgettünk, a fiúk megdicsértek. Elmondták, hogy nagyon jó kör voltam és azt, mennyire büszke lehetek magamra, mert nagyon szép vagyok. A pálinkától,pezsgõtõl és a fáradtságtól mentem volna...de még nem jött értem a férjem.
Hirtelen kívántam hogy vele legyek.Hogy élvezze azt amit én is átéltem.Miközben elmeséltem neki,többszörösen újra és újra átéltem......Kíváncsi volt minden apró részletre.

Nézd meg molnár aniko többi szexi történetét is!