Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Flóra
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 9677
Szavazatok: 33
Feltöltve: 2011. szeptember 07.

Elsõ masszõr

Sokat gondolkodtam hogy leírjam-e az elsõ erotikus élményem, nem sokan tudnak róla és nem is épp hétköznapi dolog.
De végülis ez egy ilyen jellegû ismerkedõ oldal, szóval akkor már \"eldicsekszek\" vele. :)
Pár éve történt hogy családdal elmentünk vidékre nyaralni, egy kellemes kis panzióba, minden rendben volt.
A szállás akciós volt, így mindenkinek egy masszázs is járt hozzá ajándékba. Apukám és anyukám is volt már lent, én következtem.
A masszõrnek egy külön szoba volt fenntartva a jacuzzi mellett.
Bementem, egy átlagos középkorú pasi volt. Rendesen köszöntünk egymásnak, tök kedves volt, levettem a köntösöm és bikini volt rajtam.
Ekkor jött az elsõ nagy meglepetés. Ahogy kezdtem volna az ágyhoz odamenni megszólalt hogy bikini nélkül szokás.
Pillanatra totál ledöbbentem, elõtte még egy barátom se volt aki ruha nélkül látott volna. Rögtön mondtam is hogy szeretném azért hogy maradjon rajtam.
Rögtön elkezdett nagyon meggyõzõen gyõzködni, hogy ne féljek semmitõl mert tényleg bikini nélkül szokta az olaj miatt, különben nem lehet kimosni, stb.
Elõtte még sosem voltam hivatásos masszõrnél és annyira mondta a dolgait, hogy végül azért elég kínosan de belementem.
Iszonyúan szégyelltem a helyzetet, még csak el se fordult ahogy lehúztam magamról, próbáltam is magam takargatni.
Nehezen így végül felfeküdtem hassal az asztalra és elkezdte a masszázst. Teljesen rendben volt a dolog, a lábamtól haladt felfelé, semmi olyan dolgot nem csinált eleinte.
Végigmasszírozta a lábaim, a hátam, utána tért eléggé a popsimra, kissé el is idõzött ott, az azért már nem csak szimpla masszázs volt.
Igazán meg se tudtam szólalni, olyan volt a helyzet hogy valahogy annyira fokozatosan jutott oda, hogy tényleg kínos lett volna mondani hogy ne.
A határ az volt mikor rendesen a popsilyukamhoz került az ujja, akkor szóltam neki hogy azt inkább ne. Nagyon szégyelltem a helyzetet!
Próbálta menteni a helyzetet és megkért hogy forduljak át a hátamra, és normálisan folytatta a masszázst.
Annak ellenére hogy a kezei nagyon finomak voltak és jó érzés volt ahogy csinálta, még mindig iszonyúan szégyelltem magam, hogy egy idegen pasi elõtt fekszek meztelenül.
Intim területen is teljesen csupasz voltam, szinte éreztem ahogy bámul közben.
Egy idõ után nem bírt magával és egyre jobban a melleim vette célba, fokozatosan kezdett egyre jobban fogdosni, az elõzõ rászólás után még cikibb lett volna újra szólni, végülis massázs.
Közben egyre jobban éreztem hogy már nem masszázs mozdulatok, inkább simogat és fogdos, nagyon vert a szivem. Kedzett lejjebb csúszni a keze a hasamhoz, azokat a mozdulatokat viszont nagyon érzékien csinálta!
Az intim területet eleinte kikerülve az alhasamat és combjaimat is nagyon végigsimogatta, a szégyellõs érzés akkor kezdett átfordulni kicsit beindulós érzésbe...
Ahogy a combjaimon dolgozott olyan finom mozdulattokal persze egyre jobban kezdte széthúzni a lábaim, amit azért elég lassan hagytam.
Rátért a belsõcombomra és néha-néha már puncimhoz is hozzáért, eleinte azért eléggé remegtem rajta egyet. Nagyon fura volt az a kettõs érzés, hogy szégyelltem is magam, de kívántam is hogy több legyen!
A combjaim után az alhasamra \"véletlenül\" kicsit több olajat öntött, puncimhoz is odafolyt, sõt még bocsánatot is kért hogy több lett, a kezével pedig szinte azonnal elkezdte szétkenni, és különösebb óvatosság nélkül a puncim is végigkente...
Hát attól nagyon elöntött a forróság és egy kis nyögés kicsúszott a számon, nem is mondott semmit rá, csak folytatta a puncim masszírozását kívülrõl.
Pár mozdulat után a kinyújtott lábaimat feljebbhúzta és nagyon kedvesen megkérdezte hogy szeretném-e hogy folytassa. Nagyon zavarban voltam és szerintem nagyon halkan szinte remegve mondtam hogy igen.
Elég alaposan beolajozta a kezét, az egyiket az alhasamra tette, a másikkal pedig a puncim bejáratánál kezdett körbe-körbe simogatni, nagyon érzékien.
Egy idõ után megszólalt kb olyasmit hogy lazítsam el magam, finoman nyomta a hasam a másik kezével pedig egy ujját elkezte betolni a puncimba... Nagyon felsóhajtottam rá, ez már határozottan több volt mint sima masszázs!
Mosolyogva kérdezte hogy meg hogy jó érzés-e, és mondtam hogy igen. Finoman nagyon lassan elkezdett egy ujjával ujjazni, jó pár percig csinálta, nagyon izgató volt, egyre hevesebben vettem a levegõt, alig bírtam visszafogni hogy ne nyögjek.
Kivette az ujját és megint nagyon bekente a kezét, valami olyasmit mondott hogy csak engedjem el magam, bízzam rá magam. Jaj, nagyon szégyelltem a dolgot!
Újra a puncimhoz nyúlt, és hirtelen kicsit feszítõ érzést éreztem, ekkor már két ujját tolta belém! Az eddigi finom ujjazás helyett most erõsebbre váltott, lassabb, de erõs, nagyobb modulatokkal ujjazott.
Egy idõ után ahogy nagyon mélyre nyúlt, mélyen hagyta az ujjait és éreztem hogy belülrõl masszíroz, nagyon forró érzés kezdett elönteni!
Rákérzdett hogy közel járok-e már, mondtam hogy igen, erre két ujjal elkezdett hirtelen hevesen ujjazni, elég gyorsan, amitõl pedig már nem volt megállás, és nagyon elkezdtem nyögni is, nem bírtam már visszafogni.
Hatalmas orgazmuson lett, elõtte ugyan csináltam már magamnak párszor, de ilyen intenzív érzés még nem volt! Ahogy vége lett az érzésnek, lassan kihúzta az ujjait és még simogatott egy kicsit levezetésnek.
Újra az a nagyon szégyellõs érzés fogott el hogy mit csináltam, nagyon kínosan éreztem magam! Utána mondta hogy egészségemre, meg hogy reméli hogy jól esett, kb köpni nyelni se tudtam, nem tudtam mit mondjak, kb csak hogy igen.
Mutatott a zuhanyzó fele hogy ott le tudom mosni az olajat és hogy máskor is vár szeretettel, persze sose mentem vissza.
Hát ez volt életem elsõ erotikus élménye igazi férfival.