Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Péter
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 4756
Szavazatok: 12
Feltöltve: 2011. szeptember 06.

Opera..

- Szia! Én vagyok
- Szia!
- Hol vagy?
- Buliban.
- Én meg kicsit berúgtam. Gyere értem! Az Operához.

A hangja remegést idézett elõ bennem. Szeretem ezt a lányt, és érzem, hogy õ is vonzódik hozzám, de valahogy nem tudunk összejönni. Elmentem érte az Operához, aztán hazavittem. Elõször magamhoz, aztán hozzá. Nem történt semmi. Akkor nem.

...a kanapén feküdtem, hanyatt. Fejem az ölében, aki kedvesen simogatott. Kezei finoman érintették a nyakamat, a mellkasomat. Lehajolt és megcsókolt. Ajkai követelõzõen tapadtak a számra. Nyelvünk kergetõzve érintette egymást. Finom volt a csókja. Kezeivel közben a mellbimbóimat izgatta. Simogatott, becézett, éreztem, hogy elönt a vágy.
- Kívánlak! - nyögtem sóhajtva a szájába.
Mozdult és kicsúszott a fejem alól. Mellém ült és újra megcsókolt. Jobb kezével megfogta a nadrágban már kemény farkamat. Simogatott, becézett, csókolta a nyakamat, majd a mellbimbóimat. Õrület.

Segített levenni a nadrágomat, majd visszafektetett és levette a melltartóját. Félmeztelenül ült mellettem, nedveimtõl síkos farkamat simogatta.
- Maradj! - mondta. Nem mozdultam. A szemébe néztem, közben õ finom, de határozott mozdulatokkal húzogatta a makkomról le és fel a bõrt. A zacskóm feszesen tartotta a golyóimat, kezével megfogta a két kis szilvát. Kicsit hûvös volt a szobában így meztelenül, a farkam remegett, ahogy meleg tenyerébe vette a golyóimat.
Közben folyamatosan a szemembe nézett. Mosolygott.
- Jó? - kérdezte. Csak a szememmel jeleztem neki, hogy igen. Bal kezemmel a melleit cirógattam, de eltolta a kezemet.
- Most csak Te vagy! - mondta kedvesen.

Éreztem, ahogy a tenyere a nedves makkomon dolgozik, kedvesen, puhán, forrón csúsztatja tenyerében és ujjai között a farkamat. El fogok élvezni. Érzem. Hihetetlen ez a lány. A légzésem felgyorsul, már csak a ködöt látom és azon keresztül mosolygós arcát. Még egy-két finom mozdulat. Robbanok. Érzem, ahogy messzire lõ sugárban elõtörõ ondóm, és hallom, ahogy csattan a bõrén, a mellein, a nyakán. Kezét síkos rudamon érzem. Gyengéden masszírozza, élvezi, hogy összekentem.
Mindketten meglepõdtünk egy kicsit, kiderült váratlanul érte, hogy ekkora lett a kitörés. Engem is. Egy pici a hajába is került. Ezen jót nevettünk. Letörölgettük egymást egy kis törölközõvel. Majd csókolóztunk és egymáshoz bújtunk...

Ennek ellenére, sosem jöttünk össze...

Nézd meg Péter többi szexi történetét is!