Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Eros
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 4461
Szavazatok: 14
Feltöltve: 2011. augusztus 31.

Fotózásból szexcsata

Volt egy leányzó, akit igencsak kedveltem. Igézõ tekintet, hatalmas, formás mellek, hosszú comb, isteni fenék. A gond az volt, hogy egy haverom nõje volt. Bünösök voltunk mindketten, vétkezni akartunk, áldozni egymás oltárán. Õt sem kellett nagyon gyõzködni, titokban kívántuk egymást. Neki a barátja volt az elsõ és az egyetlen, szerette volna megkapni más pasi farkát is. Rajtam ne múljon, gondoltam.

Sokat beszélgettünk titokban. Tudni kell rólam, hogy szeretem az erotikus fotózásokat, beállítani a csajokat, fotókat készíteni róluk, amatõr szinten. Õt is gyõzködtem, végül kötélnek állt. Egy napon átjött hozzám egy rakás rucival, amiben fotózhattam. Szexi fehérnemûben szerintem minden nõ gyönyörûen néz ki, de õ... istenem! Egész fotózás alatt úgy állt a farkam, hogy követ lehetett volna törni vele. Többféle rucija volt: fekete babydoll tangával, egy sárga szegélyû, kék színû, alig takaró tanga, és egy fehér csipkés bugyi-melltartó-combfixes harisnya kombináció. A gondolataim csak úgy cikáztak: az átlagosnál picit nagyobb mellbimbói a finom, de kissé érdes csipkéhez dörzsölõdve megkeményedtek, és átlátszottak. Puncija pedig szintén húsosabb volt az átlagnál, és szinte elnyelte magában a csöppnyi tangát. Oldalt kidudorodó nagyajkai csábítóan hatottak rám.

Nem csoda, hogy nem bírtam magammal, és megkértem, hogy most õ fotózzon engem. Levetköztem alsóig, ami egy fekete, testhez feszülõ darab volt. De aztán elkezdtem hülyülni, levettem a gatyát, és magamra öltöttem pici kék bugyiját. Furcsa mód ez izgatólag hatott rá, mert közölte, hogy a hátsóm tangában jobb, mint az övé. Én megnyugtattam, hogy ez nem így van. Fotózott, majd ledobtam a bugyit is, és meztelenül pózoltam. Álló farkam a kezembe fogtam, és maszturbálást imitáltam. Ez beindította, és rám vetõdött. De én szerettem volna még élvezni a dolgokat kicsit. A drágámat tangára vetköztettem, és bekentem a hátát narancsos masszázsolajjal. Elkezdtem masszírozni, amit õ nagyon élvezett. Hátulról térdeltem mögötte, de nem bírtam magammal, és lecsúsztattam a bugyiját.

Meztelen test masszírozott most meztelent, és õ csak sóhajtozott. Én egyszercsak végigfeküdtem a hátán, és így csúsztam fel-alá. A farkam pedig célirányba került: érezte a punci forró melegét. Egy óvatlan pillanatban pedig bebocsátást nyertem a szentélybe. Õ felnyögött, akárcsak én. Nem csináltam semmit, csak csúsztam rajta fel-alá. Majd megfordítottam, és ott feküdt elõttem teljes valójában. Már eleve olajos testét bekentem itt is, és ráfeküdtem. Szerszámom is becsusszant, és ezután kezdõdött a szexcsata. Testünk minden apró felülete összeért, két izzadó, nyögdécselõ, sikamlós lénnyé változtunk. Csak vonaglottunk egymáson, kezem a kezében, mellei hozzám dörgölõztek és izgatta a csúszós olaj, hasunk összeért, farkam a puncijában, lábunk összegabalyodva. Így küzdöttünk percekig egymással, finoman, lágyan, megrészegülten. És én úgy éreztem magam, mintha én is az õ része lennék, ennek a gyönyörû testnek a lényegi alkotóeleme, s ezért kívánom õt mindennél jobban. A csókjait, a sóhajtását, teste melegét.

Végül nem bírtuk tovább, és elkezdtünk szeretkezni. Csupaszra borotvált szerszámom az õ csupasz punciját ostromolta, egyre gyorsabban, egyre vadabbul. A sóhajok nyögésekké, a nyögések vad kiabálássá fajultak, de én nem hagytam abba. Végül a bennem feszítõ érzés megadta magát, és - mivel a körülmények megengedték - hatalmasat élveztem egyenesen a puncijába. A váratlan robbanástól õ is felsikoltott, majd szerszámomat szinte felfalva elélvezett.

Végül megkaptam, amire vágytam. De a dolog olyan jó sikerült, hogy azt hiszem, lesz folytatása.

Nézd meg Eros többi szexi történetét is!