Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Gébriel
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 9479
Szavazatok: 8
Feltöltve: 2011. augusztus 27.

Tizenhárom

Egy:
Rövid, de annál hevesebb csókolózás után szinte tuszkolta a fejem a combjai közé, hiszen tudta, hogy õrült hévvel vetem magam a punci, és popsilyukára. Ügyesen nyalok, már régen megtaláltam csiklójának legforróbb pontját, valamint imádtam falni a méretes félgömbök völgyében megbúvó rózsáját is. Ettõl, valamint ujjaim tüsténkedésétõl hamar a csúcsra jutott, testét dobálni kezdte, hangját kieresztette, villámok cikáztak végig a testén.

Kettõ:
Még le sem csillapodott teljesen, mikor kõkemény szerszámom a pucijához illesztettem, felhúztam a lábait a nyakamba, és egyre gyorsuló, egyre mélyebbre hatoló mozdulatokkal tettem magamévá. Az összeszoruló combjai feszesen körbefonták farkamat, ami ettõl még keményebb lett, heves, tövig hatoló döfésimnek hála pillanatok alatt újra a csúcsra ért, s úgy vonaglott, mint egy kezdõ villanyszerelõ... :)

Három:
Lassuló mozdulataim közepette leengedtem a lábait, hozzá hajoltam és a világ legkéjesebb csókjával kényezetettm ajkait. Heves nyelvcsatánk egyre inkább kezdett eldurvulni, szinte felzabáltuk egymás ajkait, s ezzel párhuzamosan az altesti mozgásunk is egyre fokozódott. Nem ért körbe a másodpercmutató, mire újfent elöntötte a kéj mámora, testnedvei soha nem látott mennyiségben olajozták edzett acél keménységû dárdám alternáló mozgását.

Négy:
Alig bírtam túlélni, de bírtam, így egy pillanantnyi megállással egybekötött pozitúraváltás következett. Hasra fordítottam, ezt nagyon szerette. Nagy, kerek popsijával csodásan bepucsított, én hozzásímultam, és mélyen belényomultam, miközben kéjesen csókolni, harapdálni kezdtem a nyakát. Ezt nagyon szerette, így pár szemvillanás alatt újra felvettük a versenytempót, és vadul szeretkezve jutott fel a csúcsra, kitûzve az este negyedik zászlaját.

Öt:
Én pár méterrel lejjebb maradtam, de nem hiányzott sok, keményen kellett koncentrálni. Szét akartam kúrni a kis nimfós barátnõmet, mert bizony az volt. Amennyi idõt \"állva\" bírtam tölteni, az neki mind kellett, sõt kevés volt, pedig egyáltalán nem vagyok a gyorsreagálású hadtest kötelékében... :) Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint szûk tíz perc alatt négy villámokkal cikázó orgazmus, ami még bõven kevés oroszlánéhségû puncijának. Ebben a hason fekvõs pózban folytattuk tovább, de nem feküdtem rá, így ha kihúztam belõle a farkamat, az könnyedén újra betalált. Így elég nagyokat kellett mozdulni, de õrülten izgatta ez is, így megint igen hamar átélte a kéj legmagasabb fokát, sikongatva élvezett el megint.

Hat:
Majdnem engem is magammal sodort, de pont a megfelelõ idõben görcsölni kezdett a farizmom, így a fájdalom segítségéval elodázhattam az élvezést. Gyorsan le is másztam róla, próbáltam ellazulni, amitõl persze ellazult a micsodám is. A pillanatnyi petyhüdtségem az ajkaival próbálta orvosolni, mert telhetetlenkém még akart valamit. Megfordultam, s felvettem vele kedvenc 69-es pozitúrámat: oldalt felve a combjait összefogtam, s a nyakamra tettem, így nagyon élvezetesen lehet nyalni a kiduzzadó szemérmet, és persze a popsiját is jól össze lehet nyálazni. Nem mellesleg a kezeim is aktívak, mindkét bejárat falható, ujjazható, így minden feltétel adott egy csúcsra nyaláshoz, amit természetesen nem hagyhattam ki, testét újra rángatni kezdte a kettõhúsz.

Hét:
Szerencsére az utolsó pillanatokban megfeledkezett rólam, így harcrakész maradt a fegyverem. Még ebben a pózban adtam egy jópár ujjazós, rettentõ bõnyálas csókot a popsilyukának, mit nekem síkosító! Ezután hanyattfektettem, dobtam egy párnát a csípõje alá, a nyakamba kaptam a lábait, megolajoztam a rudamat, és lassan az ánuszához illeszetettem. Finoman toltam befelé, lassan kitágult rám, szerette, élvezte nagyon ezt a játékot. Egyre könnyebben siklottam benne, egyre mélyebbre kívánt, egyre vadabban. Megfogta a fenekem és elkezdte diktálni a tempót, hamarosan már olyan sebességgel rángatott, amit egy fedezõ baknyúl sem tudott volna lekövetni. Tudtam, hogy csak pár lökés választ el attól, hogy eljuttassam szó szerint a hetedik mennyországig.

Nyolc:
A popsiszextõl másképp élvezett el, hatványozottan rángatózott, de már annyira motivált voltam, hogy aránylag könnyedén ki tudtam zárni a fejembõl roppant szexi testét, õrületesen izgató sikolyait. Újra hasra fektettem, popsiban úgy imádta a legjobban, hát rögvest elég jó tempóban kezdtem el dugni a fenekét. A nyakát, fülét idõnként kényeztetve vadul mozogtam rajta, így seccperc újra a csúcsra jutott. Neki már nyolc! :) Mivel egy pillanatra sem lassítottam, rövid idõn belül megint elélvezett, és megint, és megint, és megint, és megint. Kilenc, tíz, tizenegy, tizenkettõ, tizenhárom... eddig bírtam! Azaz ekkor engedtem el magam, elég volt csak megfognom a kéjnedvtõl mocskos-lucskos punciját, amitõl újra jócskán kiengedte a hangját, és el is vesztettem a fejem, hangos nyögésekkel élveztem forró popsijába. Egy ideig még rajta feküdtem, finoman mozogtam, de ki sem tudtam rendesen szusszanni magamat, õ már elkezdett egyre gyorsabban mocorogni alattam. Még mindig nem elég? Még bírná... :)

Reméltem nem lesz szerencsétlen a 13-as szám, azóta errõl a számról gyakorta ez jut az eszembe, ez a rekorder - együttlét!

Valaki igazán megdönthetné! :)

Nézd meg Gébriel többi szexi történetét is!

3.75
4.12
4.11
4.15