Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Gyulus
Pontátlag: 3
Kategóriája: Gruppen
Megtekintve: 7223
Szavazatok: 10
Feltöltve: 2011. július 20.

egy álmom a nejemmel és a motoros srácokkal

Jópár éve történt, egy nyári vasárnap ebéd után kimentünk a nejemmel a közeli erdõbe kirándulni. Nagyon szép kellemes idõ volt, nem is öltöztünk túl rajta csak egy póló volt melltartó nélkül, meg egy vékony szabadidõ nadrág.
Miután beértünk az erdõbe és nem számíthattubk nagy közönségre elkezdtünk egymással incselkedni, el-el kaptam csókolództunk, s egy két bugyiba nyúlás is elõfordult.
Kisvártatva motorzúgást hallottunk, két motoros fiatl srác fitogtatta tudását az erdei utakon.
Meglátva minket minden áron produkálni akaták magukat szerintem a nejem elõtt. kétszer vagy háromszor elsuhantak mellettünk.
A nejem vette a lapot és a táskájával feléjük lódított egyet, gondolván ha \"ügyesek vagytok akkor kapjátok el ha tudjátok\" Hát ügyesek voltak az egyik egy laza mozdulattal kikapta a kezébõl.
Ezután elhajtott vele vagy ötven méterre és miután megállt azt mondta; ha kell gyere érte!
A nejem elindult a srác felé, a másik motoros is megállt a srác mellett. mindketten leszálltak a motorról, és egymásnak dobálták a táskát, jelezvén a páromnak, ha ügyes vagy akkor most te kapd el.
A párom futkosott a két srác között, látszott rajtuk, hogy min a dárman élvezik a játékot.
Én szándékkal nem mentem közelebb, met izgatott a dolog, s vártam a végkifejletet. Néhány perc múlva az egyik srác abbahagyta a dobálást és maga elõtt fogta a táskát. a nejem megfogta a táskát és kikapta a srác kezéból, megfordult és futni akart.
Ekkor az hátulról elkapta a melle magasságában és lazán átölelte hátulról. A párom \"szabadulni\" akart és ki akart bújni, de hogy hogynem a póló a srác kezében maradt, s ott állt félmezteteln két pasival.
Kicsit meglepõdött, de látszott rajta, hogy nem tulságosan zavarja.
Én rettenetesen felizgultam, és szándékkal hagytam a dolgokat a maguk medrében folyni.
Ezután aki a pólót levette róla, újból átölelte hátulról és megfogta a melleit. ekkor odalépett a másik srác és le akarta venni róla a nadrágot, ami néhány hatástalan rugkapáló mozdulat ellenére hamarosan sikerült is, mégpedig egymenetben a bugyival együtt.
Ott állt anyaszült meztelenül két pasival, ezután mindenki számára nyilvánvaló volt, hogy mi következik, a kérdés csak az volt, hogy hogyan.
Az egyikük elkapta a felsõ combjánál és magemelte, szétfeszítve a combjait.
Szemérem ajkai szétnyíltak, a puncija jó láthatóan nedvesedett, popsija lüktetett.
Kisvártatva odalépett a másik srác és az ujjával behatolt, azt nem láttam, hogy hova, de \"nemoda\" felkiáltásból következtetni lehetett, hogy nem apunciba.
\"hát akkor hova\"? kérdezte.
Miután kicsikarták belõle a választ, kezdõdött a menet, ami nagyon rövid idõ után hatalmas nyögések és sikolyok kiséretében véget is ért. Miután a srác kivezette nem kis szerszámát, láthatóvá vált kedvesem telerakott puncija.
Ezután csere és ismét hatalmas nyögések, sikolyok.
Hát így ért véget a vasárnapi \"kirándulás a nejemmel\" Még ma is emlegetjük, ha \"véletlenül \"eltéved az ujjam, és azt mondja nemoda.