Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 3
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 4153
Szavazatok: 6
Feltöltve: 2011. július 03.

Esõs vasárnapból tüzes éjszaka

Egy esõs vasárnapon történt. Egy mozit, majd vacsorát terveztünk, de elázás a vége. Csurom vizesen érkeztünk meg a lakásába, ahol a rásimuló vizes ruha azonnal felizgatott. Hosszú szõke hajából csepegett a víz. Remegett. A vizes ruha úgy simult a testéhez, hogy egybõl elvesztettem az eszem.

Odaléptem hozzá, majd forrón megcsókoltam, és óvatosan a falhoz nyomtam. Levettem róla a felsõt és a nadrágot, hogy ne fázzon. Ott állt elõttem bugyiban és melltartóban, még mindig csurom vizesen. Még hevesebben kezdtem csókolni, miközben kezem a fenekére vándorolt, majd onnan a combjaira.

Hagytam, hogy õ is levetkõztessen, majd az ágya felé irányítottam, ahol hanyatt fektettem. Apró, gyengéd csókokkal minden nedves részét feltérképezem, közben simogattam a kezemmel, hogy ne fázzon.

Kikapcsolom a melltartóját, hogy a melleihez is hozzá férjek. Szájjal kezdtem kényeztetni gyönyörû kis dombjait, majd a hasán át eljutottam a bugyijához apró, finom csókokkal. A bugyija ugyanolyan nedves volt, mint minden más ruhája, de itt már forróságot éreztem. A combját kezdtem csókolgatni, majd a kezemmel bugyin keresztül simogattam a punciját. Egyre hangosabban vette a levegõt.

Elhúztam a bugyiját, és egyszer lassan, nagyon finoman belenyaltam a puncijába. A keze azonnal a fejemen volt, és nyomott volna még mélyebbre, de én nem hagytam magam. Kérõn nézett. Szemében a könyörgés és a vágy csillogott. Szeméremajkait széthúztam és még egyszer végignyaltam a punciját, most még hevesebben. Aztán nyelvemmel a csiklóját kezdtem izgatni, majd két ujjal finoman belé is hatoltam. Elõször lassan csináltam mindent, majd egyre hevesebben. Zihált, a fejemet nyomta az egyre nedvesebb puncijába.

Egyszerre az egész teste megfeszült és hangos nyögés kíséretében élvezett el. Gyönyörû volt.

Azt hiszem, soha többé nem fogok olyan gyönyörû puncit és ilyen csodálatos elélvezést látni...

Nézd meg Kovács Laci többi szexi történetét is!