Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Cs. Róbert
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 9232
Szavazatok: 23
Feltöltve: 2011. június 21.

Meglesett csajspricc a koleszban

Koleszos voltam, fõiskolás. Az egyik szobatársam nagy nõcsábász volt, mindig mesélte, most épp milyen csaja van, és milyen vele dugni. Egyik este szólt, kellene neki a szoba, jön a csaja. Na, kivonultunk TV-zni meg a haverokhoz dumálni. Késõbb visszamentünk a szobatársammal, már nyitva volt az ajtó, dumáltak benn. Bementünk, és láttuk hogy nagyon nevetnek, esznek, aztán kiment a csaj a szobából, asszem pisilni, a srác pedig felhajtotta a paplant, és mutatta, hogy az ágy közepén egy nagy, félméter átmérõjû folt volt. Azt mondja a srác:
- Nem én voltam ez, hanem a csaj! Ekkorát élvezett...

Picit késõbb kiment, odamentem és felhajtottam a paplant és megszagoltam, semmi különös szaga nem volt, ill. valami volt, de nem geciszag az biztos. Nem értettem nagyon a dolgot, el is felejtettem.

Pár héttel késõbb, éjjel mikor aludtunk már, megébredtem halk beszédre, kilestem, hát ez a srác jött be a szobába, ezzel a lánnyal. Halkan beszéltek, suttogtak, azt hitték alszik mindenki a szobában. Smároltak, gyorsan lefeküdtek a szoba túlsó oldalán az ágyba, és indult a nyalásfalás, meg minden ami kell. Aztán beindultak, a srác jó alaposan megdugta a lányt, az visszafolytva nyögött, hallatszott hogy nagyon fel van izgulva, remegett a lihegése, a paplan alól lestem mi történik, a farkam majd szétdurrant már.
A srác kivette a farkát a lányból, és szájba dugta õt, aztán lement nyalni. Ujjazta és nyalta, de keveset láttam mert csak az ablakon beszûrõdõ fény volt, sajna. Nagy cuppogás hallatszott ahogy ujjazta, aztán hallom ahogy a lány suttogja hogy két ujjal akarja, aztán még egy ujjal, gyorsabban. A srác nyalta és ujjazta, egyre gyorsabban, a punci nedves cuppanásai és a lány lihegése brutálisan izgatóak voltak, halványan kivehetõ volt ahogy a lány emelgeti a csípõjét, markolja a lepedõt, ahogy ujjazza a srác.
Egyre gyorsultak, aztán pár pillanat múlva a lány azt suttogta elcsukló hangon, hogy \"még még... most.. jön...\" és eltolta a srác fejét, az ablakon beszûrõdõ utcalámpa fényében pedig tisztán látható volt amit azt hittem rosszul látok, a lány kis sugarakban ritmikusan spriccelt, a kis íveken megcsillant a fény mert némelyik magasra spriccelt, és közben hallatszott a kis finom sistergõ hang, ahogy kispriccelt a puncijából, meg ahogy lecsepegett a lepedõre meg a srác vállára, hátára. 7-8 sugárban spriccelt el, majd megrázkódott, én pedig szintén elélveztem, bele a pizsibe, de baromira nem érdekelt, mert az élmény döbbenetes volt.
A srác még ráverte a farkát a lány hasára, majd letörölgette, közben lecseszte a lányt hogy összenedvezte az ágyat és így hogy alszik majd, a lány pedig szabadkozott és meg volt szeppenve.
Elaludtak, de ez az élmény máig él bennem, és irigyeltem borzasztóan azt a pöcsöt ott a másik ágyon... ma már tudom milyen csodás élményt nem tudott értékelni.

Nézd meg Cs. Róbert többi szexi történetét is!