Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
NIKOL
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 2270
Szavazatok: 47
Feltöltve: 2008. augusztus 24.

Mitõl lesz unalmas a legjobb szeretõ is....?

Rég keresek magam mellé egy kedves.ápolt,õszinte férfit.
Telán velem van a baj,mert túl öszinte vagyok.Végülis azt hiszem,elég idõs vagyok már ahhoz,hogy eldöntsem kit akarok és kit nem.Ha egy nõ nem akar az ágyig eljutni,egy NORMÁLIS férfi nem fog rajta erõszakot elkövetni./ Normális esetben./ Persze mindig akadnak kivételek.Volt néhány próbálkozásom,találkoztam is korombeli férfiakkal.
HHáromnak bejöttem volna,Egy hazudot,azt mondta tetszem és randizzunk,azóta nem találkoztunk. Nagyon nem érintett meg,ezért nem sirtam utána. Egy volt,aki igazán tetszett,de a szendesége miatt többet néztem ki belõle,mint ami volt. A tanárúr tanithatna egy tárgyat,minek az lenne a cime \" Hogyan vegyünk hülyére szeretetre vágyó nõket?\" Õ profi lenne ebben a kérdésben. Nem szaporitom tovább a szót,kalandos keresgélésemnek végûl meglett az eredménye!!! Megtaláltam! Hurrá! Gondoltam én!
Amig az ember lánya nem lát kettõig, minden rendben is van.A pasi jól csókol! ( Fõleg ha otthon már legalább 2 éve nem fordult ez elõ veled.)
Nem azért mert büdös a szád,csak azért mert a férjednek nem derogál! Végre valaki átölel, nõnek néz!! - Jaj de jó,ma nem kell a vibri!-Boldog voltam,mert beszélgetni is tudott,simogatni,úgy ahogy méár rég nem simogatott senki. Lényeg,hogy amikor elértünk a tett szinhelyére,átölelt,megcsókolt,2 perc mulva már meztelenûl állt elõttem. Gondoltam,- nem szégyenlõs,de hát mindennek megvan az elõnye. Pár pillanat múlva az ágyon találtam magam,minden ruhadarabom a földön.Nem szépen komótosan kerültek oda.
Gyorsan,mintha szélvész söpörte volna le rólam.Nem érdekelte az ujjonnan szerzett csodás fehérnemüm,a formás fenekem,vagy a picinek éppen nem nevezhetõ melleim,amint kikandikálnak a szép csipke alól.
Gyorsan le vele. Minek az? Megkérdeztem tõle,hogy mi izgatja fel egy nõben? Hogy, szereti ha a barátnõje szép fehérnemüt visel? A válasz a következö volt!- Nem gondolod,hogy egy melltartóra izgulok fel?-
Ha találkozunk,a hely az én gondom.Nyáron nem probléma,de már elõre agonizál azon,hogy a panzió drága,unokák mellet ezt nem lehet megoldani.Mi lesz télen? Hát azt hiszem keres egy téli szeretõt,aki megtudja a szállást oldani.Nagyon jó szeretõ lenne,hiszen a csók,az ölelés,egymás kényeztetése,minden remek vele.Nagyon jó szeretõ.De amikor cipõstõl lép be egy szobába,és rágyujt a szobába,ahol nem szoktonk dohányozni,és a függönyt lekell szedni ,hogy kimossam.
Amikor már negyedik találkán tudom mi fog következni! Belépünk az ajtón,némi csókolódzás,aztán gyorsan levetkõzik,megvárja amig énis ezt teszem,mert vetkõztetni ugyan minek,felesleges idõpocsékolás!
Aztán lefekszik az ágyra,pár puszi,majd szája és nyelve már lent jár a combjaim között./ Megkell hagyni fantasztikus amiket mûvel vele./
Aztán én következem,mert/ Miért is ne,ha örömet tudok okozni?/ végülis jó vele.Amikor már egy órája együtt vagyunk,rámtör valami iszonyatos unalom. Mindig ugyanaz a sorrend.
Autó,utazás,csók,meztelenség,francia,élvezés,mosdás,autó,búcsuzás.Nincsenek közös élmények. Séta,mozi,nevetgélés,ebéd,vacsi,(gyertyafényes hamburger)kávézás,fagyi. Ha találkozunk,csk lógatni szeretünk,másra nincs idõnk. Hát ezért lehet megunni még a legjobb szeretõt is. Ezért unja meg sok nõ otthon a férjét,mert ugyanazt a müsort kinek van kedve minden este megnézni? Még akkoris,ha a legjobb film amit életedben láthatsz? Kell a játék,a szenvedély, URAIM, HOL MARAD AZ ELÕJÁTÉK? Csomagold ki azt a csokit amit kapsz,ne edd meg papirostól!
Megcsömörlesz tõle! És engedd,hogy a nõ vetköztessen!Használj parfümöt,feszülõ boxert,ha õ csatolja ki az övedet,sokkal jobban esik mint egy kész tucatárut kapni.És uraim,vetköztetni,mert a NÕ nektek öltözik,nem magának! Azért,hogy letudjatok róluk minden egyes darabot külön fejteni.Akár maci vagy,akár sovány,izmos vagy kigyúrt!
Hidd el nem ez számit. Fantázia....fantázia....fantázia..!!! Lehet szép egy tál,ha belül üres. Ezt tartja a régi mondás.Lehet,hogy egy nõ a szexrandin ismerkedik,de akkoris NÕ! Ha már tudjuk a forgatókönyvet,unalmasak leszünk egymásnak. És lányok,ránk ugyanez vonatkozik!Esküszöm,ha ujra születek,szexuálpsichológus leszek! :-)