Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Mirjam Salliven
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 4346
Szavazatok: 16
Feltöltve: 2011. június 15.

Egy kis vadság...

Részlet
Mirjam Salliven: Szexr@ndi lélek nélkül címû könyvébõl

\"2009. július 24.
Aztán ma jött a szabadságom utolsó randija, Gábor a Rendõrrel. Õt sem lehetett kihagyni. Valami miatt vonzott. A csupa izmos kis testével rám vetette magát egy padon ma éjjel, majd én ültem az ölében és hagytam, hogy a számat szívja, harapja, eszement szenvedéllyel csábítson, a melleimet simogassa hevesen, tépje a hajamat, karmolja a hátamat, nyakamat, a fenekemet markolássza, és az ölemet húzza a farkára szinte. Remegtem érte. Annyira fel tudott húzni, hogy lucskos puncival, réveteg tekintettel néztem a kék szemeibe. Õ, mint egy meg vadult bika hörgött a fülembe, ezzel is szítva a vágyat bennem:
– Megõrülök érted, bébi! Engedd, hogy magamévá tegyelek most és itt! Gyönyörû vagy és nagyon kívánlak!
Elaléltam ismét egy sráctól. Meztelen akartam lenni, és érezni az erõtõl duzzadó férfitestet, a kõkemény péniszét bennem. Azonnal! Aztán észbe kaptunk, és heves csókolózás közepette kibontakoztam a karjai közül. Nyugalmasabb helyet kellett keresnünk. A házaktól távol, egy épülõ útszakaszon álltunk le az autójával. Kocsiból ki, hátulra el, nadrág, gatya le, szoknya fel, harisnya széttép puncinál, bugyi félrehúz, Kincsõt hanyatvágják a kocsira. A még mindig égnek meredezõ farok hátulról be, és hadd szóljon a döngetés. Kaptam is. Akárki akármit gondol rólam, imádtam ezt is. Csak úgy kapartam a kocsi fényezését, és rengett a mindenség is. A mellem ütemesen himbálózott, a fejem erõtlenül lógott, és csak kaptam a lökéseket. Nedveimben tocsogtam, és legszívesebben hajtottam volna még az én megvadult bõsz kanomat. Nyársaljon fel egészen és roppantson össze.
Vadság és fékezhetetlen õrültség. Látod, ha kihozza valaki belõled, akkor megy ez. Az éjszaka, a sötétség is segített ebben, na meg a természet misztikuma. Sikítozhattam az éjbe, nem hallotta senki. Az orgazmusomat ez a kis pasi igencsak kivárta, és hagyott nekem pár nyugodt pillanatot. Dicséretes volt tõle. Az õ spermái erre-arra spicceltek a hasamra és a mellemre. Nevettem. Energiák robbantak, és felszabadultan nevettem. Milyen jó is szexelni…
20 perc múlva, gatya fel, nadrág fel, papír zsebkendõs törülgetés a testnek, szoknya igazít, bugyi fel, szétszakított harisnya eldob, félrecsúszott melltartóba mellek bele, remegõ lábakkal, kielégült testtel autóba be. Kész. Irány haza. No, komment.\"

Nézd meg Mirjam Salliven többi szexi történetét is!

3.67
4.06
3.57
4.12