Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Kovács Tamás Miklós
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 3423
Szavazatok: 13
Feltöltve: 2011. június 14.

nyár esti erotika

Egy boxernadrág volt csak rajtam,már végeztem a fürdéssel, az ágyon heverve a Tv-t böngészgettem. A kora nyári meleget lassan kellemes lágy szellõ frisítette fel, ahogy befújt lakásod ablakán, a függönyt megmozgatva.
Meztelenül léptél a szobába, frissen tusolva a szekrényhez léptél, hogy bugyit keress magadnak. A tested még kicsit vizes maradt, és a szobában lévõ hûs levegõtõl mellbimbóid összehúzódtak és megkeményedtek. Ahogy szemléltelek egy pillanat alatt szabadultam meg a rajtam lévõ ruhától, és meztelenül mögéd osonva megmarkoltam melleid, és a nyakadba csókoltam. Hátratekintettél rám és egy huncut mosollyal,az ajkadba haraptál. Erõsen megmarkoltad a melleidet masszírozó kezeimet, és magadhoz szorítottad. Kezem munkáját jólesõ sóhajtozásod nyugtázta.
Hirtelen megfordultál nyelved a számba dugva smárolni kezdtél, miközben kissé szétnyitottad lábaid, kõkeménnyé vált farkamat kezeddel a lábaid közé irányítottad. Finom nedvesség ölelte körbe a makkom, ahogy szeméremajkaid, és csiklód között mozgattam elõre hátra.
A csókolódzást abbahagyva elém térdeltél. Egy kihívó mosollyal rámnéztél, majd azonnal a lényegre tértél, erõsen szopni kezdted a farkam, miközben kezeiddel a heréimet, és a fenekemet simogattad.Hamar a csúcs közelébe értem, de nem akartam elsietni a dolgot ezért felemeltelek és a fotelhez vezettelek.
Leültél, lábaidat kétoldalt a karfára tetted, így láthatóvá váltak duzzadt szeméremajkaid, ahogy az izgalomtól lágyan kinyíltak. Lassan elkezdtem csókolgatni, nyalogatni combod belsõ felét, ahogy egyre közelebb értem, egyre mélyebb nyögdécselés volt rá a válasz.
Rádnéztem és láttam, hogy nem akarod, hogy tovább csigázzalak.
Bal kezemet szeméremdombodra helyezve, kissé hátranyomtam, így csiklód is elõbújt rejtekébõl, lassan végignyaltalak hüvelyedtõl felfelé teljes nyelvemmel, majd amikor az édes kis dudorhoz értem lágyan körbenyaltam, és számba véve erõsen szopni kezdtem.
-Csináld-suttogtad-Imádom ha ezt csinálod...
Gerinced hátrahajlott a gyönyörtõl,melleid keményen meredtek elõre, nyögésed egyre mélyebbé vált. Két kezeddel megmarkoltad a fejem, és erõsen az öled felé húztál, miközben halk sikolyok közt élveztél el.
Amikor újra kinyitottad a szemed,kissé révetegen rám néztél.
-Helycsere-mondtad,- Most én jövök.
Ahogy leültem, fölém térdeltél, melleidet az arcomhoz nyomtad, és egy hosszú sóhaj kíséretében, a kezeddel lassan magadba vezettél. Forró, lucskos hüvelyed teljesen körbeölelte farkamat.
Egyre erõsebb ritmust diktáltál, miközben kezeimmel feneked markoltam, számmal felváltva a melleidet kényeztettem.
Éreztem, hogy nem bírom magam tovább tartani, farkam lüktetve préselni kezdte beléd a spermát, miközben nyögdécselve,zihálva elélveztünk.
Kinyúltál a szomszédos fotelen lévõ nadrágod felé, ahonnét papírzsepit elõvéve törölted meg magad, aztán engem is.
-Ez a karóbahúzás legkellemesebb formája volt-mondtad mosolyogva-
-Miért-kérdeztem-számodra ez talán kínzásnak hatott?
Rámnevettél, és kimentél a fürdõbe, ahonnét egy csomag babatörlõkendõvel érkeztél vissza, és mindkettõnket újra \"tisztába tettél\".
Átültünk az ágyra, meztelen testünkkel egymáshoz simulva, egy pléddel betakartuk magunkat.
Ahogy a csupasz bõröd a testemhez ért, lassan ismét kezdtem izgalomba jönni.
Lassan a nyakadtól lefelé haladva elkeztem simogatni a tested, mellbimbóid az érintéstõl kõkeményekké válltak.
-Te kis telhetetlen...-mondtad izgatottan-
Lejjebb csúsztál rajtam, fejed a mellkasomra csúsztattad,a plédet ledobva magadról, lábaidat enyhén széttártad.
Kezem már a piheszerû szeméremszõrõdet simította, akikor teljesen szétterpesztetted a lábaid kezem továbbhaladásának zöld jelzést adva.
Gyûrüsujjam, és középsõ ujjam nedves puncidba csúszott, és a hasad felõli részen masszírozni kezdtelek, miközben hüvelykujjammal csiklódat dörzsöltem.
Egyre erõsödõ gyögdécselés jutalmazta cselekedetemet, majd tested apró rángásainak közepette értél a csúcsra.
-Ez nagyon jó volt.-szólaltál meg végül-ezt máskor is játszhatjuk.
-És még nincs vége a napnak-mondtam.-
-Mit szeretnél még velem kezdeni?-kérdezted-miközben arcodon huncut mosoly jelent meg.
Kezed lassan végigsimitotta a combom, majd ritmusosan izgatni kezdted a péniszem.
-Állj négykézláb-kértem.-
Megfordultál, kezeiddel az ágy háttámlájára támaszkodtál, fenekedet felém tolva hátranéztél.
-Gyere-súgtad felém.-
Úgy csúsztam beléd mint kés a vajba, tövig elmerülve izgató hüvelyedben. Kerek popsid látványa a végletekig beindított.
Erõsen lökni kezdtelek, feneked ritmusosan hullámzott minden mozdulat után. Rádhajoltam vállaidat megmarkolva húztalak magamra érezve, hogy teljesen kitöltelek belülrõl.
Erõs nyögés volt a válaszreakció. Hosszú perceken át erõsen tartottam a ritmust, éreztem hogy tested megfeszül, és hüvelyed erõsen rámszorul. Egyik kezeddel a csiklódhoz nyúltál és körkörösen simogatni kezdted magad.
Ez a tudat még izgatóbban hatott rám, éreztem, ahogy lassan préselni kezdem beléd nedvemet, miközben tested egy erõs nyögéssel megfûszerezve mozdulatlanná vált.
Még egymásban voltunk miközben lassan az ágyra feküdtünk csupasz testünkkel egymáshoz simulva.
Azután hosszan pihentünk, és csak élveztük a másik érintését.....