Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
vágydoktor
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 2333
Szavazatok: 11
Feltöltve: 2011. április 05.

Képzeletbeli randi.

Kérted és én elmesélem,hogy gondolom a második randit.
Mivel az elsõ randin behatóan megismerkedtünk. A másodikat is hasonlóképp élvezetesé tesszük!!
Egy kellemes vacsora után érkezünk hozzám. Kezedben egy vörös rózsa! Amit találkozásunkkor kaptál, egyben köszönetképp a felejthetetlen elsõ szexért és,hogy ennyire szexi és gyönyörû vagy. belépünk a lakásba, lesegítem felsõd ,hogy kényelmesen érezd magad. Ekkor már nagyon kívánlak ,de visszafogom magam. Csak óvatosan kezdelek csókolni elõször nyakad tarkód füled tövét. Érzed amint leheletem végigfut illatos finom bõrödön. Érzed nyelvem finom játékát. Hátulról átölellek! Megérintem melleid! Tenyerembe fogom õket. Érzem bimbód kezd teljesen megkeményedni! Ruhádon keresztül is érezni ég a vágytól ,hogy végre odaérjen kéjesen forgó nyelvem. Ekkor már nadrágomban duzzad a farkam!!! Már az is ég a vágytól ,hogy megkapja szád ,puncid,feneked, édes és forró ölelését. De még várnia kell egy kicsit!!!!!!!!!! Most te vagy a figyelem középpontjában. Miközben folyamatosan csókolgatom tested, Lassan lekerülnek rólad a ruhadarabok. Én is ledobom a felsõm! Finom bõrödön érzed kemény mellbimbóm! Te is tudod mennyire kívánlak!! De te is benne vagy a játékba !!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem rángatod le nadrágom. Kivárod az utolsó pillanatot.Már csak a bugyid van rajtad!!! Melleidet simogatva izgatlak, lassan kéjesen indul el kezem puncid felé. Becsusszanok a bugyidba, Puncidon azonnal érzem ,hogy már elöntötte kéjnedved. Most azonnal tövig hatolhatnék bele vértõl lüktetõ farkammal!! De nem teszem. Bemegyünk a fürdõbe lekerül rólunk minden ruha. Ahogy belépek mögéd a zuhany alá érzed ahogy ágaskodó farkam fenekedhez feszül. Ekkor elõre dõlsz. Derekadról fenekedre folyik a víz. lehajolok mögéd, széthúzom izgató feneked, és elém tárul mindened! Azonnal fenekedet kezdem nyalni! Nyelvemmel érzem lüktetését, érzem mennyire kívánja farkam. Eközben puncidat is kezelésbe veszem könnyen hatolok beléd elõször csak ujjam hegyével majd másodpercek múlva több ujjal kényeztetem puncid miközben fenekedet folyamatosan nyalom. kezdi átvenni a feneked is a kéj mámorát. Már nyelvem néha tövig mélyed bele!!! Érzem ahogy erõs izomzatod körbeöleli nyelvem.....
Közben érzem ,hogy a puncid egyre nedvesebb!! Elönti kéjnedved egész barlangod! Néha belenyalok puncidba is!! Nagyon finom az íze zamatos édes kéjnedv. Ahogy elönti a szám engem elönt a vágy!!!! Már lüktet a farkam ,szinte fáj!!! Annyira buzog benne a vér ,hogy megint benned lehessen!!!!! Ekkor mögéd állok! Lüktetõ makkom puncidhoz ér, elõször csak alig hatolok beléd! Csak makkom fogja körbe lüktetõ puncid. De ekkor nem bírom tovább, tövig akarok benned lenni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Egy határozott mozdulattal tövig beléd hatolok miközben duzzadó farkam eltûnik tövig vágytól lüktetõ puncidban ,ezzel egy idõben nagyujjam is tövig hatol fenekedbe! Semmi ellenállás csak a finom szorítás! Ütemesen elkezdelek hátulról dugni. Egyre szaporábban szeded a levegõt!! Érzem ,hogy nagyon élvezed és az jár a fejedben bárcsak sose lenne vége! Közben szabad kezemmel mindened izgatom amit csak elérek! Melleiden dolgozva érzem ,hogy bimbód már üveg keménységû és minden érintés külön hullámot generál ami végigfut testeden. Ekkor az egyik pillanatban feneked felszabadul. Kicsusszan belõle izgató ujjam, De egy másodpercre sem marad üresen!!!!! Hevesen lüktetõ farkam elhagyja puncid édes melegségét, és azonnal tövig hatol fenekedbe! Érzem ahogy a lüktet a tested minden idegszálad az orgazmusok játékát élvezik. Már nem is számolom hányszor kerített a kéjes remegés hatalmába, hányszor futott végig testeden a remegés. Csak azt hallom ahogy nyögsz minden egyes mozdulatnál mikor tövig hatolok beléd. Egyszer a puncidba egyszer a fenekedbe.
Érzem már én sem vagyok messze, hogy kéjtõl lüktetõ testem korlátait átszakítva, egy kitörésben részesítse testem! Ami abban nyilvánul meg, hogy tûzoltó fecskendõ módjára spricceljen ki spermám.
Te ezt érzed puncidban!!! Hogy közel van a pillanat!!! Ekkor lihegve zilálva ,egyszerre parancsoló ,egyszerre könyörgõ hangon kéred hogy tegyem át a fenekedbe!!!!!!!! Én nem is habozok!!! kihúzom puncidból! Ugyanazzal az ütemmel tövig hatolok fenekedbe! Ami csak megsokszorozza az érzést!!!!!! Érzem ,hogy nincs tovább!!!! Néhány mozdulat és teleélvezem feneked. Érzem ahogy folyamatos orgazmusod közben még egy átütõ remegés fut végig testeden. Ekkor én is megremegek!!!! Majd összecsuklik a térdem miközben átüt az orgazmus és reszketõ testemmel fenekedbe lövellem spermám, több ütemben érzem ahogy kilövell belõlem sörû fehér tejem.
Testem elgyengül!!!!! Le kell ülnöm a kád szélére! Még mindig benned vagyok érzem ahogy feneked édesen körülöleli még mindig lüktetõ félig lankadt farkam:) az ölembe ülsz fenekedben farkammal! A víz csobogását sem hallom!!!!!!!!!!!! Csak lassan csillapodó szívverésünk hallom.Érzem ,hogy tüzel a tested!!!!! Úgy érzem órákat tudnék így ülni. Ekkor óvatosan lassan kezdesz felállni ölembõl.Érzem ahogy kicsusszanok fenekedbõl. Felállsz ,megfordulsz, Kisimult arccal mosolyogsz rám. Csak annyit tudok mondani halkan köszönöm!!!!! Te mosolyogsz, elõre hajolsz megpuszilod a farkam egy pillanatra bekapod a végét, még egy puszi. megfordulsz és a zuhanyért nyúlsz. Elõre nyúlok elõttem van feneked. széthúzom a gömböket. Fenekedbõl szépen lassan kezd kiszivárogni spermám. kicsit széthúzom. És elõbuggyan belõled tejem. Nagyon izgató érzés látni!!! Felállok hozzám bújsz egy percre, Majd egymást beszappanozva közösen letusolunk. ,de már ekkor izgat ahogy a puncidat és fenekedet simogatva fürdetlek, És kellemes bizsergés fog el ahogy farkamat fürdeted. Leöblíted, egy pillanatra megint a szádba veszed egy puszi a hegyére és kilépsz a kádból magadra teríted a törülközõd és bemész a hálóba. Érzem ,hogy nagyon kívánom a szádat. Nagyon finom az érintése nyelved simogatása. De tudom egy kicsit pihenni kell ,hogy folytathassuk. Bemegyek utánad a hálóba törülközõ félredobva, Én is oda dobom az enyémet. Szorosan melléd fekszem testünk összeér! És már tudom ,hogy a következõ aktus is ennyire finom lesz! simogatom a cicid, épp csak hozzá érve. És várom hogy folytassuk folytassuk folytassuk............................................................