Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Péter
Pontátlag: 2
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 1983
Szavazatok: 8
Feltöltve: 2011. március 12.

szabadba

....Az állomáson találkoztunk elmentem mellete nem ismertem meg 1-2 percig viszakoztam és odamentem beszéltünk nem volt hely ahol csinálnánk beültünk a kocsijába és elmentünk a régi laktanyára felvittem korábban már voltam itt egy nõvel elég jó hely :)
Éva körbe nézett bebújtunk egy sarokba kérdezte \" és mit szeretnél?\" mondtam h gumit is hoztam úgyhogy mindent egy kis csók aztán sietve ledhúztam a gatyát Éva már rá is cuppant nagyon jól csinálta de nem vette be teljesen próbáltam rávenni a mélytorokra csak szolidan :) egyszer elkaptam a fejétt kétszer belenyomtam a szájába sztem nem volt még ekkora bennt mert majdnem hányt 10 perc aztán ráuntam elkezdtem verni még nem élveztem nõ szájába vertem és mikor elélveztem Éva keményen rászívott és az életemet is beleéveztem kettõt még tolt rajta és a száján kifojt a geci volta rajta pulcsi de nem törödött vele ráment mind.. aztán letörölte a száját én is afearkamat zsepivel :D de maradt rajta egy kis darab Éva lepiszkálta :DDD felállt letolta a gatyáját és a bugyit kicsit furcsa volt :) elkezdtem újjazni hátranyúlt a farkamhoz de az még kókadt újjaztam keményen de csak egy újjal 10 perc után rákapcsoltam .. és akkor Éva egy hatalmasat élvezett \"nem volt hely ézért állt\" :D és nekem kellet megtartanom aztán 2 perc hatásszünet Éva odanézett és elkezdett szopni de a farkam nem állt vissza mert az elsõ lett volna és 17 voltam õ pedig 36 kicsit öregebbnek nézett ki de az mind1 :D és úgy leszopott hogy a farkam nem is állt és beleélveztem megin a szájába........