Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Vanilla
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 1828
Szavazatok: 23
Feltöltve: 2011. február 27.

Téged ébresztve

...már félálomban vagy, talán épp álmodsz valamit. Aztán kapcsolsz, nem álmodod, hogy egy langyos kéz hozzáért a combodhoz. Nem nyitod ki szemed, csak hason fekve a behajlított lábadat feljebb húzod....
A kéz meg barangol tovább.
Kicsit csikiz, mikor a hasad alá nyûri magát, de jól esik, ahogy simogatni kezdi puha fanszõrzeted.
Megemeled hasad, így ébredõ merevségedhez engeded azokat..

Két ujj simogatja hosszában péniszed..., már azt hiszed, erõsebb lesz a következõ moccanás - mire váratlanul meleg lehelet teríti be ánuszod környékét.
Kicsit fura, kicsit zavar is talán a szokatlan inger, de kellemes. Hirtelen egy nagyon puha lágy nyelv érinti meg feneked bejáratát. Ösztönösen pucsítani kezdesz egyre védtelenebbé téve így nedves gyûrûidet. Magad is meglepve tapasztalod, hogy milyen hatással van a nyelv játéka a merevedésedre.
De ezt már nem bírod hason fekve, zavar a felhúzott lábad miatti kitárulkozásod - ezért lazán a hátadra fordulsz.

Elérted, amit akartál; a két ujj ismét a falloszodat simogatja. A kutakodó kéz nem türelmes már, egy váratlan de finom mozdulattal a két ujj felnyûri a bõrt a kemény makkodon.
Ez jó, ezt szereted.... Majdnem hangos nyöszörgéssé lesz sóhajod...

Gyönyörû és kemény makkod mereven várja a folytatást. Folytatás nincs, a kezek a ráncos herezacskót kezdik morzsolgatni. Széttárod lábaidat jobban, így ismét utat engedve ánuszod felé...

Szereted, ahogy lassan múlnak a percek és lassú mozdulatokkal barangolja be a herezacskót és farkad környékét a kéz...jól esik és pont azt gondolod, ezt napokig tudnád így élvezni, amikor hirtelen egy meleg száj csúszik makkodra.
Egészen és számodra meglepõ módon fogadja be és szorítja kissé össze a kemény húst. De jó ez, így szereted. A nyelv és a száj nedvesítve csúszkál meg-megakadva a makkod alján a peremben, néha a nyelv picit benyomul makkod gyönyörû nyílásába, mohón behabzsolva bonjour cseppjeidet...
Néha az óvatos fogsor felhúzza vissza a bõrödet makkodra, néha picit rászorít már-már õjítõen izgatva mindezzel…

Mikor a szájból kibuggyan makkod, a két mohó kéz farkad teljes hosszán keni szét a hátra maradt csúszós-nyálas nedvességet, igen kellemes és izgató érzést okozva...egyre ritmusosabb a mozgás, az összehangoltság üteme hergeli örömöd...tudod, most elengedheted magad... Mikor a puha ajkak közé nyomul lüktetõen lila húsod, összeszorítod és megemeled feneked és a szájba nyomod magad elõbb lassan és óvatosan, majd mikor érzed, nincs ellenállás, egyre mélyebbeket löksz...a száj és a nyelv ezt örömmel veszi tudomásul, hálából egyre szorosabban fogadja be makkodat.

Érzed a száj, a nyelv és a kéz odaadó babusgatását és lágyan elmosolyogva azt gondolod, mennyire szeret ez a lány szopni...és mikor ez a tudatodig hatol, már nem tudsz ellenállni, már nem tudod csak a ritmusos kényeztetést élvezni, hanem határozottan, igen, nagyon határozottan és konkrétan a nõ szájába üríted meleg fehér ondódat...még észleled, ahogy a lány eltaszító mozdulat helyett még jobban a szájába enged és picit hálásan veszed tudomásul, hogy nedved nem elutasító, hanem befogadó ajkakra lelt.

A lány lenyeli minden cseppjét, de ez sem kérdés, ez sem ügy, hanem természetes, mint ahogy ez az egész az...még az is, ahogy a kielégülésed után sem enged ki szájából a nõ, így lanyhuló merevséged bentmarad szájában.

De jól van ez így. Jó helyen van nyugvó péniszed. A lány már nem mozog, szájában farkaddal egy pillanat alatt álomba szenderült...gyengéden ráhúzod hátára a takarót és visszaalszol te is.