Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Shakti kerestetik
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 2288
Szavazatok: 12
Feltöltve: 2011. január 27.

Második tatálkozás

Egy kicsit késve számolok be második találkozásomról elsõ shaktimmal, mivel december végén történt, pont egy hónapja. Úgy váltunk
el, hogy keres, ha már feldolgozta a jóni-masszázs élményét. Idõ kellett neki, de nekem is. Felemelõ és egyúttal lélegzetelállító érzés volt látni ezt a gyönyörû teremtményt teljesen elmerülni érzéseiben, érzelmeiben, gyönyörében. És mindehhez én járultam hozzá. Így nagy örömömre szolgált, amikor felhívott, hogy megbeszéljünk egy újabb idõpontot. Most is nála találkoztunk. Ismét vittem magammal a szõlõmagolajat. A kendõt az elsõ alkalommal nála felejtettem. Meg is feledkeztem róla, de õ nem. Amikor ajtót nyitott, a vállán volt.
Nagyon csinosan volt öltözve, lezserül, de mégis szexy volt. Mosolygott és sokkal, de sokkal oldottabb volt mint elsõ találkozásunk alkalmával. Az õ oldottsága engem is magával ragadott.
Kicsit beszélgettünk. Én szerettem volna tudni, hogy utólag milyen érzései voltak a masszázzsal kapcsolatban, de õ nem hozta ezt fel, így nem erõltettem.
A földre kiterített egy polifoamot, és behozta a múltkori tálkát meleg vízzel. Bele tettem az olajat tartalmazó tégelyt. Mindketten levetkõztünk. Nem bírtam megállni, hogy nen nézzem közben. Észrevette és elmosolyodott, de nem zavarta. A gyönyörû test látványának a hatása most sem maradt el. A lingamom reagált a látványra. Ismétcsak örömmel nyugtáztam, hogy ez sem zavarta, sõt láttam, hogy nem sietett elkapni a tekintetét.
Miután levetkõzött, lefeküdt polifoamra. Én letérdeltem és becsúsztattam térdeimet a felhúzott térdei alá, majd ráültem a sarkamra.
Kezembe vettem az olajostégelyt. Már kellemes meleg lett.
Öntöttem egy kicsit a tenyeremre és vékonyan csurgattam belõle a szegycsontjától egészen a szeméremcsonjáig. Halkan felsóhajtott, miközben mély levegõt vett.
Jobb tenyerem a szíve fölé helyeztem, bal tenyerem az alhasára. Egy percig nem csináltam semmit, csak behunytam a szemem és próbáltam ráhangolódni a lélegzetvételére, érezni a tenyeremmel a szívverését, a vér áramlását az ereiben, a bõre illatát. Majd finom, körkörös mozdulatokkal simogatni kezdtem elõbb ugyanott, a mellkasán és az alhasán, majd a lágy mozdulatokkal szélesítettem a kört. Végig a hasát, mellkasát, melleit, vállait. Azon igyekeztem, hogy a mozdulataim egymásból induljanak, semmi darabosság ne legyen bennük. Aztán elõre hajoltam és a nyakára, vállára koncentráltam, majd lassan haladtam lefele: a gyönyörû melleit és a felkarját, aztán a hasát és az oldalát végül az alhasát és a combjait. Elsõre az óramutató ellen köröztem a kezeimmel. Ez a masszázsban a kifele irány, ezzel lehet a negatív energiákat kihúzni a testbõl. Azt tartják, hogy a kéz ilyenkor felveszi ezeket az energiákat, amiktõl meg kell szabadulni, hogy utána pozitív energiákat lehessen közölni. Nincs okom kételkedni ebben. Így e mozdulatsor után leráztam a kezeimet.
Öntöttem olajat a tenyerembe. Ezután hosszanti mozdulatokkal lentrõl indultam felfele a vádlijától. Fel-alá. Majd a combain felül, belül és kívül. Aztán az ágyékát, alhasát, derekát. Utána a mellkasa és az oldala következett. Végül a vállai és a nyaka.
A lélegzetvételén éreztem, hogy teljesen ellazult. Végignéztem a testén. Nagyon bódító volt a látvány és az illata egyaránt.
Megint volt egy merevedésem, de igyekeztem elhessegetni a gondolatot, hogy ágaskodó lingamomtól centikre ott van a hívogató jónija. De szerencsére felülkerekedett az amatõr profizmus céltudatossága és ismét tudtam csak rá figyelni.
Most elkezdtem az óramutatóval megegyezõ körkörös mozdulatokkal masszírozni, egyre erõteljesebben. Ez a masszázsban a pozitív, gyógyító energiák bevitelére és megmozgatására szolgál. Ismét a nyakától indultam és lefelé. Amikor elértem a combjaiig, hosszasan elidõztem a finom belsõ bõrének simogatásával, masszírozásával.
A szeméremdombjára is sort kerítettem. A kisajkai lassan duzzadni kezdtem a vérbõségtõl, és finoman megnyílt a jónija.
Aztán az méhét, és a petefészkeit masszíroztam óvatosan az alhasán keresztül. Felsóhajtott.
Tanultam egy mozdulatot az eltelt hónapban: az esõ. Mind a tíz ujjammal elkezdtem finoman kopogni az ágyékán majd a szeméremdombján. Ez mély sóhajokat váltott ki belõle, majd könny jelent meg a szeme sarkában. Nem tudom mi jöhetett elõ benne, bár hiába kértem most is, hogy mondja ki, ami megfogalmazódik benne, lehet, hogy még nem bízott bennem eléggé ehhez.
Ezután olajat öntöttem a kezemre, majd rátettem a jobb tenyerem a jónijára, a balt pedig az ágyékára. A tenyeremet helyben tartva, finom, kis körkörös mozdulatokat tettem, így az egész jóniját mozgattam. Aztán lazítottam a jobb tenyerem nyomásán, és a tenyeremmel fel-alá masszíroztam a kisajkait és a nagyajkait. Felkacagott. De a teste nem feszült meg, nem rándult meg, így tudtam, hogy nem csiklandoztam meg véletlenül.
Aztán szétnyitottam az ujjaimat és a hagytam, hogy az olajtól síkos redõi befolyjanak az ujjaim közé, a tenyerem a csiklójára gyakorolt nyomást. Nagyokat sóhajtott. Éreztem, hogy ha folytatom, orgazmusa lesz, és nem bírtam megállni, hogy ne lássam ismét
az gyönyörét. Így folytattam a mozdulatot. A sóhajtásai mélyebbek és sûrûbbek lettek. Aztán nagyon gyönyörûen elélvezett. Nem hagytam abba a mozdulatot, majd egy kis idõ után ismét összezártam az ujjaimat, fokoztam a nyomást és megint kis körkörös mozdulatokkal masszíroztam a jónját.
Majd jobb kezem hüvelykujját rátettem a csiklójára. Finoman nyomogatni kezdtem egyenletes ritmussal. Utána finom körkörös mozdulatokkal masszíroztam. Végül két hüvelykemmel oldalról masszíroztam, felhúzva a bõrt a gyöngyszemen. Alig bírtam megállni, hogy ne vessem be a nyelvem is. Az sem idegen a technikától, de engem biztos eltérített volna a célomtól valami önzõbb irányba.
A csikló masszázsát hosszasan csináltam, váltogatva a két módot. Megint elkezdett hangosabban sóhajtani. Folytattam a mozdulatot és, melynek hatására megint orgazmusa volt. Izgató és gyönyörûséges volt amint a teste hullámzani kezdett, derekát felemelte a földrõl, szép íves nyakát hátraszegte. De a szemei végig csukva voltak. Ebbõl láttam, hogy még mindig a mély tudatállapotban van, így folytattam a masszázst.
Ismét olajat öntöttem a kezemre. Jobb hüvelykem ráhelyeztem a hüvelybemenetére, bal tenyeremmel az ágyékát masszíroztam. Kis idõ múlva elkezdtem a hüvelykemet mozgatni körkörösen és nagyon kicsit ki és befele.
Kis idõ után a mutatóujjam elsõ újpercét bevezettem a nedves hüvelyének nyílásába. Néhány másodpercig nem mozgattam, majd elkezdtem az ujjbegyemmel masszírozni a hüvelye belsõ falát. Lassan-lassan egyre mélyebbre hatoltam. A bal tenyerem mindvégig az
ágyékán feküdt. Elég hosszasan masszíroztam a hüvelyét, majd a bal hüvelykem megint ráhelyeztem a csiklójára és finoman nyomogatni kezdtem. Megint hangosan lélegzett. A jobb mutatóujjammal már a G-pontjára koncentráltam, miközben a balommal a csiklóját masszíroztam. Nem akartam elsietni, azt szerettem volna, hogy ez az orgazmusa még mélyebb legyen. Kitartásom és türelmem sikerre vezetett. Hatalmasat és hosszasan élvezett, egy picit spriccelt is. Hát, nagyon felizgatott.
Amikor elkezdett lenyugodni, most is rátettem az egyik tenyerem a szíve fölé, a másikat az ágyékára és figyeltem, hogy változik a lélegzete, simul ki az arca, ernyed el a gyönyörû teste.
Majd ráterítettem a kendõt. Oldalra fordult. Lefeküdtem mögé és átöleltem. Mellére húzta a kezem. Nagyon jó érzés volt ölelni, egész testemmel érezni a lélegzését, szívdobogását.
Pár percig úgy tûnt, mintha elaludt volna, de egyszer csak felsóhajtott és kinyújtózott. Aztán elégedetten felkacagott. Kis csönd következett, majd halkan azt mondta: köszönöm, megint csodás volt. Megsimogattam a haját. Nagyon halk volt, lehet, hogy nem is nekem, csak úgy magának mondta, hogy soha de soha nem élvezett még ennyiszer és ekkorát.
Mondtam neki, hogy nem muszáj mondania semmit és megköszönnie sem kell, nekem is ismét csodás élményt szerzett.
Pár percig még feküdtünk, aztán megszólalt, hogy õ bizony megszomjazott, kérek-e én is ásványvizet. Kértem. Fekve maradtam, és néztem, ahogy meztelen testén csak a kendõvel vizet tölt és odaadja majd iszik.
Mondtam, hogy akkor én már nem zavarék tovább. Kérdezte, hogy nem maradnék-e még. Úgy éreztem, hogy csak hálás, nem akartam visszaélni ezzel, így felöltöztem és elköszöntem. Búcsúzóul megpuszilta a szám és azt kérdezte, hogy ezt megismételjük, igaz-e? Lelkesen helyeseltem az ötletre. Még találkozunk!
Az egész masszázs körülbelül egy órán át tartott, az elsõ egy kicsit rövidebb. Valószínûleg mindketten jobban ráhangolódtunk a dologra. A kendõt már szándékosan hagytam ott. Azt hiszem már neki ajándékoztam. Szerintem õ is így gondolja.
Elõzõ írásom hatására többen is megkerestek az oldalon, de valahogy mind az ország másik sarkából. Így felhívásom fennáll: második shakti is kerestetik az ország ezen sarkában.

Nézd meg Shakti kerestetik többi szexi történetét is!