Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Tamás
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 4393
Szavazatok: 27
Feltöltve: 2008. január 29.

Sörözõ

A minap munka után kicsit magányosnak éreztem magam és beugrottam kedvenc kocsmámba, hátha találkozom a haverokkal és elütjük az idõt egy kis beszélgetéssel. De nem volt senki az ismerõsök közül, csak a bárpultos nõ, vele pedig már mindenrõl beszélgettünk korábban. Úgy döntöttem, hogy maradok egy kis ideig, hátha betér valami ismerõs. Addig is unicumot meg jó kis sört iszogattam. Úgy este 7 óra felé azon vettem észre magam, hogy az ital kezd megártani egy kicsit, de hazamenni csak nem akaródzott.
Elhatároztam, hogy megnézem, otthon van-e az egyik közelben lakó barátnõm, akivel csak ritkán találkozunk, de annyit tudtam a lányról, hogy kb. két hónapja új barátja van. Egy szó, mint száz, vettem a kocsmában egy üveg italt, és elindultam a lány lakása felé.
Kopogtattam az ajtaján. A lány ajtót nyitott, egy szál törölközõt tartott maga elé. Gyönyörû, hosszú, göndör fekete haja vizesen terült a hátára. Látszott, hogy most ugrott ki a zuhany alól, és meglepte váratlan látogatásom. Mosolyogva, de kicsit zavartan üdvözölt, betessékelt, mondta, hogy üljek le a szobában, rögtön jön. Én leültem, nem telt bele 5 perc, megjelent egy fürdõköpenybe öltözve, nagyjából száraz hajjal.
Elmondtam neki, hogy nagyon egyedül éreztem magam és vágytam rá, hogy valakivel beszélhessek, és mivel õ lakik itt a közelben, ezért jöttem fel hozzá.
Töltöttem az italból, amit vittem, és elkezdtünk beszélgetni. A kanapén ültünk, õ lábait behajlítva ült rajta. Beszélgetés közben a fürdõköpeny felsõ része szétcsúszott a mellein, bepillantást engedve gyönyörû, formás és kemény domborulataihoz. Nem tudtam megállni, hogy pillantásaim idõnként ne ezekre a domborulatokra, vagy csodálatos hosszú és meztelen combjaira essenek.
Ezt valószínûleg õ is észrevehette, mert megjegyezte:
- Mikor voltál nõvel utoljára?
- Hát, ezen a héten nem voltam még senkivel...
Ebben a pillanatban megcsörrent a telefon. A telefon a panellakás elõszobájában volt, úgyhogy a lány felugrott és kiment. A beszélgetés általam hallott részébõl megállapítottam, hogy a barátja hívta. Szerelmes szavakat suttogtak a telefonba és arról beszéltek, hogy mennyire hiányoznak egymásnak.
Józanul ilyet nem csinálnék, de az ital hatása alatt azt éreztem, úgy tudnám legjobban a beszélgetés befejezésére bírni, ha kimegyek hozzá az elõszobába és tudtára hozom, hogy mindent hallok. Így is tettem. Õ ott ült törökülésben az elõszoba linóleum padlóján, gyönyörû, göndör fekete haja a fenekéig beborította fehér pflanell fürdõköpenyét.
Mikor meghallotta, hogy odalépek mellé, rám nézett, és kezével intett, hogy bocs, még türelem, de õ most még egy kicsit beszél, majd utána foglalkozik velem. Erre én szintén törökülésben odaültem a háta mögé és hallgattam, hogy mirõl beszélgetnek, közben a lány gyönyörû haját néztem és nem tudtam megállni, hogy hozzá ne érjek.
Elkezdtem a haját simogatni, aztán a nyakát, elõször csak finoman, alig hozzáérve. A sûrû fekete haj alól elõvillanó vékony, hosszú fehér nyak látványa ellenállhatatlan hatással volt rám. Odahajoltam és ajkaimmal elkezdtem puszilgatni. Láttam, hogy egész nyaka, karja, libabõrös lett az érintéstõl és testén kellemes remegés futott át. Hangja is enyhén rekedtre változott, csak reménykedni tudtam, hogy a vonal túl végén lévõ barátjának nem tûnik fel a dolog.
Miközben gyengéden a nyakát puszilgattam, óvatosan, lassan lehúztam vállairól a fürdõköpenyt. Gyönyörû formás vállainak látványa még jobban felizgatott. A bõrén éreztem, hogy mennyire kívánja az érintésemet. A hátát puszilgattam, majd kezeim felcsúsztak a melleihez. A kõkemény mellbimbóinak érintése megtette a magáét. Nadrágom egy pillanat alatt szûknek bizonyult, de az õ testén is remegés futott át.
A szám a hasa felé kalandozott, ehhez persze változatnom kellett töröküléses helyzetemen, úgyhogy hasra feküdtem, fejemet a telefonkagylót tartó keze alatt az ölébe fektettem és gyengéden puszilgattam a hasát, idõnként melle felé kalandoztam.
Eddigre már teljesen meztelen volt, a fürdõköpeny mögötte hevert a földön. Orromat megcsapta a lábai közül áradó édes nektárillat. Mivel törökülésben ült, jól láthattam szétterpesztett lábai között, hogy a puncija tiszta nedves. A combjai közé fordítottam hát a fejemet, és elkezdtem a nagyajkait körbe-körbe nyalogatni. Õ érezvén, hogy közel a vég gyorsan rövidre zárta a beszélgetést a barátjával, sietve elköszönt, lerakta a kagylót és hátradõlt, hogy jobban hozzáférjek
Szinte patakokban folyt kisajkai közül az édes nedû, amelyet szomjasan nyalogattam. Gyengéden számba vettem babszem méretûre duzzadt csiklóját, teste vonaglani kezdett, teljesen hanyattfeküdt, lábait kinyújtotta, halk sikolyok hagyták el a torkát.
Egyre vadabbul nyaltam-faltam a nemi szervét, végül már a kisajkai között játszadozott a nyelvem, és amennyire csak lehetett, mélyen belenyaltam.
Meredezõ hímtagom már nagyon kikívánkozott a nadrágból, úgyhogy gyorsan lerúgtam magamról a felesleges ruhát. Farkam a szorításból kiszabadulva vidáman meredt az égre és mérete akkora volt, hogy a lány szemeiben láttam a csodálkozást, amikor meglátta. Gyorsan visszavetettem magam a lábai közé tovább nyalogatni az édes nedût, de csodálatos mellei és kemény mellbimbói talán még jobban felizgattak, mint öle.
Aztán bedugtam nedvességtõl sikamlós, de igen feszes lyukába a farkam. Közben csípõje vonaglott, igyekezett csiklóját minél jobban hasamhoz szorítani, ütemesen mozgott együtt velem.
Egyszercsak teste megfeszült, fejét hátrafeszítette, arcán megjelent a gyönyör grimasza, testén az orgazmus hullámai futottak keresztül, hímtagomon éreztem hüvelyizmainak ütemes összehúzódását. Éreztem, hogy spermám feltartóztathatatlanul tör elõ fütykösömbõl és árasztja el forrósággal hüvelyét.
Jó idõ múltán nagy nehezen összeszedtem magam és feltápászkodtam. Láttam, hogy szemei sarkában egy-egy könnycsepp jelent meg. Mosolyomat látva zavartan letörölte a könnycseppeket és szemeiben enyhe bûntudat jelent meg. Gyorsan felült és összekuporodott, mint aki szégyelli, hogy meztelenül látom.
Eközben én felöltöztem, és bementem a szobába inni egy kortyot, õ pedig a fürdõszobába vette az irányt és jó tíz percig csak a zuhany hangját hallottam. Aztán nyílt az ajtó, és megjelent a fehér fürdõköpenyben, mint amikor elõször bejött, és ha lehet, még gyönyörûbb volt.
- Ezt ne mondd el senkinek, és mi sem beszélünk róla többet, rendben?
- Rendben- válaszoltam.
- Azért köszönöm, ilyen jó már régen nem volt nekem - mondta és elmosolyodott.
Az este további részében még vagy fél óráig beszélgettünk napi gondjainkról, bajainkról, panaszkodtunk egymásnak, majd elmentem.
Utólag azon törtem a fejem, hogy vajon annak a fiúnak is, aki a vonal másik végén volt, ült az ölében egy lány miközben a tegnap esti telefonbeszélgetés zajlott?
Az igazságot valószínûleg sohasem fogjuk megtudni.