Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
átlagos álomnõ
Pontátlag: 3
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 2896
Szavazatok: 19
Feltöltve: 2010. december 19.

punciábrándozás...

Azt hiszem,hogy a harmadik találkozásunkon vagyunk túl.Az elsõn izgultam,hiszen már annyira kívántam, hogy alig bírtam a puncimmal.A második alkalommal már lazán fogtam fel a szexrandinkat, mintha évek óta ismernénk egymást. Harmadszorra meg olyan szinten volt otthonos,hogy csak akkor jöttem rá,hogy nem rég óta ismerem, mikor megkérdezte, hogy hol is találja a mellékhelyiséget?:)...de legalább a kezdeti félelmem szertefoszlott,mikor az unokatestvérem óva intett,hogy vadidegen faszit engedjek a házamba,mert tutira ki fog rabolni.Persze.Még a klotyót se találja meg..
Próbáltam minden egyes alkalommal egy pillantást vagy mozdulatot meglesni rajta, nézni,ahogy élvez, végig simítani a testének minden részét. A tüzes vadságot csomagolja egy igen finom és visszafogott testbe,ami hihetetlen eleganciát kölcsönöz neki. Tökéletes szexrandikat élek meg vele,hiszen olyan érzés, mintha most lenne elõször,hogy találkozunk....és mégis. Deja vu.Több ezer férfibõl kiválasztva úgy,hogy csak egy testrészletet láttam. Közben teljesen távol áll tõlem a rózsaszínû felhõ,ami állandóan követni szokott és a fejem felett lebeg,ha szerelmes vagyok.De nem! Tiszta gondolatokkal teszem a hétköznapi dolgaim,a munkámra és a lányomra koncentrálva. De azért eszembe jut....mint most is...ha itt lenne. Behúznám a bejárati ajtón,azt se várnám meg,hogy a kabátját levegye. Beletúrnék a hajába az egyik kezemmel,miközben csókolom és a másik kezemmel pedig már a nadrágját gombolnám. Végig simítanék a farkán, és már térdelnék is elé,hogy a számba vehessem. Érezni az ízét....közben araszolnék be lépésrõl-lépésre a nappaliba,hogy a kanapén ráülhessek és élvezhessek rajta...érezze,hogy lüktet a puncim és mennyire lucskos és forró...aztán a fenekem...ahogyan a kezdeti szorításból egy nedves ölelés lesz...Annyira kívánom,hogy szinte túszul ejt a puncim,kényszerítve, hogy élveztessem el a kezemmel. Szinte könyörög, hogy járassam az ujjaim benne, közben elképzelve, mintha itt lenne a farka...mintha pornót vetítenék a képzeletemmel a puncimnak:)...egy pillanat alatt elélvezek...most egyáltalán nem hangosan,csak halkan, kellemesen ellazulva ...elernyed az egész testem és átjárja a melegség.....közben rá gondolva és remélve, hogy nemsokára megint találkozunk és játszhatunk egymás testével....

Nézd meg átlagos álomnõ többi szexi történetét is!