Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Dúshölgy
Pontátlag: 3
Kategóriája: Családi
Megtekintve: 6104
Szavazatok: 19
Feltöltve: 2010. december 16.

Ûrkalandor

Egy hajnalban arra riadtam, hogy az ágyamon mellettem valaki nem a megszokott tempóban szuszog. Oldalradõltem, s egy mozdulattal átkaroltam. Forró férfias testéhez ringó keblemmel simultam. Kezemet tomporán végighúztam, megöleltem.
Felémfordult, átkarolt és lágy csókot lehelt ajkamra. Hirtelen az ébresztõórája csipogni, a hajnali némaságban szinte visítani kezdett...

-Indulnom kell, tündérem! - Csókolt, majd bókolt. Egy perc alatt tûnt el mellõlem az forró ágyból.
Szívem hevesen csapdosott, így eltelhetett párszor tíz perc, míg visszacsuktam alvásra kipattant szemem. Szinte fájt a fejem.

Ekkor egy lágy érintés siklott végig vállamon. Pontonként szaladt végig a bizsergés karomon, végül a csípõm felé vette az irányt a forróság. Azt hittem életem férfija mégis a napi munka helyett engem \"mellett döntött\" és engem ledöntött!
Nem akartam kinyitni lezárt szemem, mert tudtam hogy ez álom, legalábbis az eszem.

Felébredtem egy ismeretlen sárga helyen, és egy furcsa arcú piros nem emberi lény nézett rám.
Legalábbis ekkor azt hittem. Késõbb kiderült, hogy a zöld hasán van a lila szeme, és amivel nézett, az a szája. Valóban furcsa volt, hogy a szemén hangot ad ki...

Megérintette égõ testem valamely testrészével, eközben vettem csak észre, hogy 4 színes tenyere van ennek a piros lénynek.
Egyikkel simogatni kezdte a jobb mellem, körkörösen, lassan dörzsölte 7 ujja között. Közben a szemével, ami a szája volt hajlatomhoz óvatosan közeledett. Langyos nedvet kent szét széttárt ajkaim között.

A csiklómat egy ujján lévõ mûszerével húzta lágyan elõ, miközben egy egészen különelges hímtagot kapott elõ.

E hímtag rózsaszín volt mint a tiétek földi férfiak. Lila édes makk tündöklött tetején az elején. Majd egyre egyre merevedett, a makk úgy nagyobbra kerekedett. Egyre jobban nedvesedni kezdtem, 4 kezén a hét ujjával mind engem izgatott. Óvatosan fel, s alá ringatott.

Csókolt is, azt hiszem az az édes kéjes a szája volt. Forgatta nyelvét, miközben az ágyról majd leolt.

Fenekemet ekkor már 3 tekergõs lábával ölelte,s a kezdetben 1 makk helyett puncimat hárommal öklelte.

Megharapott finoman, de oly kéjes volt -e csapás, nem bántam, hogy vele játszok mamást -papást.

Hirtelen megrándult testem, görcsösen öleltem az ûrlényt, aki szintén szemével a fülembe szuszogott, és lassan folyatta kéjesen nedveit rám. Suttogtam szõkén: Drága ûrkalandor, ez nem az én hibám!

Karom ölelte lüktetve görcsösen, és ekkor:
Felriadtam kis zörgésre hirtelen, az ágyamban feküdtem megint. Az ûrlény mellettem furcsán szuszogott, ujjaival széttárta ajkaim, és nyelvével izgatta tovább tájékom, forrú puncim, ölelõ ágyékom.

Behunytam szemem, nem bántam, hogy mégsincs még reggel, sõt nem is hajnalodik, s a lábaim között csak életem férfija és újra nyalakodik....