Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
átlagos álomnõ
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 3400
Szavazatok: 43
Feltöltve: 2010. november 28.

megtaláltam!

Félig unottan böngésztem…csak fényképes..170 cm felett..szigorúan!..nõ..férfi..pár…aki puncimat a zsibbadásig dugja…már túl voltam néhány randin és kezdtem feladni. Hol csak megütötte a testmagasságot az ember, hol pár mondat után kiderült, hogy a házassága romokban,viszont én olyan rendes vagyok,hogy meghallgatom.
Férfi…34 éves…oké…csak felsõtest kép. Küldenél egy arcosat?Ami mellõzi a napszemüveget,sapkát és az áldott félhomályt..elvégre azt látom a legtöbbet szex közben…a felsõtest tökéletes…a neve nem fütyikirály vagy makkmarci ..közben elküldtem én is egyet…tisztán az arc,mellõzve a puncis-cicis fotókat….esetleg késõbb…mm..megérkezett…tiszta,férfias vonások…meztelen,izmos test,hihetetlen farokkal…a római korban az ilyen kinézetû rabszolgaférfiért egy napig licitálnának a gazdag nõk… többször is megnéztem, hogy gyönyörködhessek benne…elképzeltem,ahogy a farkában ülök,ahogy nyelvemmel végigcsókolom tövirõl…hegyire..
Legalább három napot kellett várnom a találkozóig és folyamatosan nedvesedett a puncim,ahogy a gondolataimban elakadt az a fotó. Addig is, rengeteg levélváltásunk volt,amiben kifejtettük egymásnak, hogy mi az, amit szeretünk. Mindenben egyeztünk. Szeretek felül lenni, lovagolni és õ szereti,ha lovagolnak rajta. Imádom a számba venni és érezni az ízét,õ pedig imádja, ha szájba élvezhet. A popsim kényeztetése finom érzéket kíván,de ha kellõen elõkészítik, képes úgy élvezni,hogy érezni lehet a test lüktetését. Azt mondta szereti a feneket is!
A végén már a randit is feleslegesnek gondoltuk. Felesleges, hiszen éreztük,hogy jó lesz. Egyenesen a lakásomra jött. Kinéztem az ablakon és láttam, ahogyan kiszáll az autóból. Pontosan olyan amit vártam és láttam rajta, hogy õ sem csalódott. Nem sokat beszélgettünk,mert annyira kíváncsiak voltunk egymás testére, hogy hamar az ágy felé vettük az irányt. Mondtam neki,hogy a csók fontos és megcsókolt. Közben vetkõztünk. Azt mondta, hogy szereti a combfixet,így csak az maradt. Mire a farka a puncimra talált,addigra már olyan nedves és forró volt, hogy simán becsusszant. Ahogy rajta ültem,éreztem hogy teljesen bent van. Így élveztem el és kértem, hogy tegye a popsimba is. Olyan gyengéden csinálta…Istenem….csupasz puncimba csúsztak be az ujjaim is….kértem, hogy rajtam élvezzen el,mert szeretném látni az arcát,amikor kilövell..amikor elélvez…nagyon tetszett…azt hiszem õ az,akit kerestem…és azt mondta, hogy sokszor ráér napközben, nyugodtan szólhatok neki. Meséltem neki arról,hogy kipróbálnám,milyen egy lánnyal….szól egy barátnõjének…mind a kettõnket elkényezteti majd úgy, hogy közben kalandozhatunk a lánnyal,hiszen õ sem volt még azonos nemével. Remélem, hogy a hármas parti összejön és még rengeteg ideig élvezhetjük egymás testét. Kívánom most is,de hétvége van. Nem járunk,nem keresünk tartós kapcsolatot,kizárólag a szex. Nem hívom és õ sem teszi. Családom van és a páromnak fogalma sincs,hogy egy másik férfi tesz boldoggá. Nem tudja, hogy kívánós vagyok nap mint nap, van vibrátorom,izgat a nõi test és a fenekem is számomra el kéjkaland. Egy vadidegen férfi,akinek csak a nevét és a számát tudom,õ érte viszont remeg a puncim és bármit megtennék neki. Bármit….

Nézd meg átlagos álomnõ többi szexi történetét is!