Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Bernadett
Pontátlag: 4
Kategóriája: Leszbi
Megtekintve: 5791
Szavazatok: 42
Feltöltve: 2008. július 09.

A Barátnõ...

A legjobb barátnõmnél voltam péntek este. Röhögcséltünk, iszogattunk egy kicsit, pasikról, a munkáról beszélgettünk. Sokat beszéltünk már lány-lány kapcsolatról, és arról, hogy mit is érzek. Megkérdeztem tõle, hogy elítél e azért amit teszek, ahogy élek. A válasza engem is meglepett, mert azt mondta, hogy nem, megérti, és nem érti, hogy akkor mért is döntöttem így, mért is nem teszem meg újra azokat, amiket ezelõtt 7 évvel megtettem. Ennek örültem, mert én már régebben fantáziálgatok ilyesmirõl, persze szigorúan csak vele. Pedig ott a férjem.
De a barátnõm mindig is izgatott. A szép kerek, feszes melle, ami alatt látszik egy aprócska kis heg, ami a melle megformáltatása miatt van ott. De akkor, amikor igennel felelt nekem, örültem, mert tudtam, hogy újra átélhetem azt, ami nekem a legtöbbet jelenti.
Miután válaszolt, pirulós volt a hangulata, ezért nem ragoztam a témát. Felmentünk a netre, hatalmasakat nevetve, és megírva egy kedves ismerõsnek egy sikamlós kis üzenetet. Közben folytattuk a bor kortyolgatását, és a fagyi elnyalását. Mikor egy kicsi lecsöppent a kanaláról a melle közé, én önkénytelenül oda nyúltam, és letöröltem az ujjammal. Majd a számba vettem. Ahogy ezt nézte, kissé felgyorsult a lélegzete, láttam, hogy egy apró remegés fut át rajta. Elkezdtünk smárolni. Nagyon jó volt. Sokkal finomabb, mint az eddigi bármikor. Össze-vissza tapiztuk egymást, de sajnos tovább nem jutottunk, mert megszólalt a kaputelefon, hogy itt a taxi.
Mikor másnap hajnalban haza értünk, igencsak fel voltunk dobva az éjjel történtektõl. Egymás szavába vágva, nevetgélve meséltük, hogy a pasik szeme hogy kikerekedett, mikor s Docc-ban össze fonódva smárolva tapiztuk egymást, és kavartunk.
Lehuppantunk a kanapéra, és elõvettük, a még megmaradt, el nem puszított bort. - Erre vártam!! - mondta boldogan, és úgy mosolygott, hogy azt az angyalok is megirigyelhetnék.
- Én is - leheltem a fülébe és el kezdtem a nyakát csókolgatni.

Neki és nekem is volt már ilyen kalandunk, együtt is is, és külön-külön is. De mióta nem volt pasija senki nem ÚGY hozzá. Ezt félénken vallotta be, és úgy gondoltam, hogy nagyon meg fogom becsülni. Nagyon szerettem volna már érezni a testét.
Bevezettem a szobába, és megálltunk az ágy elõtt. Ölelgettük egymást, majd ráhullott az ajkára a szám, és az ágyon landoltunk. Lovagló ülésben ráültem, és elkezdtem simogatni a feszes pólóján keresztül, majd gyorsan lekaptam róla. Csókolgattam a testét gondosan kikerülve a melltartóját. Tudtam, hogy elég szégyenlõs, ezért kicsit féltem, hogy mit fog szólni, ha majd azt is leveszem, de aggodalmam alaptalannak bizonyult. Mikor kikapcsoltam a melltartóját és megláttam hófehér melleit, amik pont elfértek a tenyeremben, csak annyit tudtam mondani, hogy: - Gyönyörû! - és el kezdtem õrült módjára nyalogatni õket.

A kezem közben lehúzta a farmerját, és a bugyiját simogattam. A bimbói nagyon ágaskodtak már, én meg csak szoptam õket, ahogy csak tudtam. Mélyrõl jövõ sóhajai tudatták velem, hogy mennyire élvezi. A csiklóját elõször a bugyin keresztül izgattam, és éreztem, hogy egyre jobban átnedvesedik. Ekkor én is levettem a pólóm, a melltartóm és a gatyám is. Már az én tangám is szétázott.
Finom puszikat leheltem a bugyijára, és óvatosan lehúztam róla. Elém tárult gyönyörû szép frissen borotvált punija, amin egy kis csík volt, és ami csak úgy csillogott a nedvétõl. Kívülrõl gyorsan lenyalogattam róla, ezt nagyon élvezte. Végigpuszilgattam a combját, majd megint rátértem legszebb pontjára, és finoman belenyaltam. Erre felnyögött, és csak annyit mondott, hogy: - Igen, igen!! - és én még egyszer belenyaltam. Fantasztikus íze volt. Éreztem, mennyire lüktet már, és hogy mennyire kíván. Gyorsan lefetyelni kezdtem, és az ujjammal is segítettem, de pont az orgazmus elõtt lassítottam egy kicsit. Még játszani akartam. Rátértem megint a melleire, amik szinte izzottak minden egyes érintésemre. Körbenyalogattam, ekkor már szinte nyüszített, annyira akart már érezni magában. Beledugtam 2 ujjam a hüvelyébe, majd a nyelvemmel izgattam a csiklóját. Gyorsítottam a tempón, és ekkor hangos nyögésekkel elment. Lenyeltem a nedveit, és lenyalogattam róla. De a viszonzás sem maradt el.

Rám nézett egy huncut mosollyal a szemében, gyorsan hátrafordított és lehúzta tocsogó bugyim. A melleimet nyalogatta, de én már úgy égtem és lüktettem lent, hogy szinte már fájt, hogy nem érezhetem magamban a hosszú nyelvét. De nem engedett, csak nyalogatta forró testem, ami csak õt kívánta. Amikor hozzányúlt a puncimhoz azt hittem, rögtön elmegyek. Vonaglottam az ágyon és emelgettem a csípõm, hogy végre történjen már meg az, amire kora délután óta várok. Nagyokat nyögtem, amikor a nyelvével belém hatolt, és tövig benyomta mellé 2 ujját is. Pár másodperc múlva elélveztem, mert olyan fantasztikus élmény volt!
Lihegve feküdtünk és öleltük egymást.
- Boldog vagyok - mondta
- Én is nagyon! - válaszoltam.
Ez volt az elsõ együttlétünk azon a reggelen, és szerencsére nem ez az utolsó.

Nézd meg Bernadett többi szexi történetét is!