Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
magasduci
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 3622
Szavazatok: 22
Feltöltve: 2010. november 13.

Kongresszus

Egy kongresszusra utaztam le pár kollégámmal Egerbe.Elsõ nap az ilyenkor szokásos programokkal kezdõdött. Meghallgattunk pár elõadást. Tamás mellettem ült a szálloda elõadó termében, Kint tikkasztó hõség volt, így teljes erõvel üzemeltek a klímák. Ültem mellette, és minden pillanatban a mikor újabb friss levegõ meg csapott, egyúttal megéreztem az illatát is. Sportos, enyhén fûszeres vadító illat.Fél éve dolgoztunk egymás mellett de eddig valahogy nem tûnt fel, hogy milyen jó pasi. Élveztem minden légvételt, és néha mélyet szippantottam, mintha sóhajtanék az unalomtól. Tamás mellettem úgy érzékelte, hogy nagyon unom az elõadást. Odahajolt hozzám:- \"Menjünk inkább nézzük meg a várost\".
Én csak bólintottam, és egyszerre álltunk fel a székrõl, és hagytuk el a termet.Megnéztük a térképet, és kitaláltuk, hogy hagyjuk estére a város nézést a többiekkel, és inkább menjünk ki a Szépasszony völgybe.
Õ 2 utcával arrébb lévõ szállodában szállt meg, így az én autómba szálltunk be, ami ott állt a szálloda parkolójában.
Elindultunk, és újra megcsapott az illata. Éreztem hogy elkezd nedvesedni a bugyim, minden légvétellel, egyre jobban akartam érezni, hogy milyen lehet az illata a bõrének. Annyira belemerültem a gondolatba, hogy fel sem tûnt hogy ezt hangosan is megfogalmaztam.
Ezt csak akkor tudatosítottam, amikor közölte, hogy: - \"hát akkor állj meg és hajolj ide\".
Annyira meglepõdtem, hogy zavaromban eszemben sem jutott hogy tényleg megálljak, inkább úgy tettem mint aki õrült módon keresi a táblákat, hogy merre kell menni. Közben viszont egyre jobban éreztem hogy a puncim lucsog. Tamás mintha megérezte volna nedves puncim illatát kezével lassan a combomat kezdte el simogatni, miközben én próbáltam továbbra is a vezetésre figyelni. Keze egyre feljebb merészkedett, máig sem tudom hogy sikerült kigombolni a nadrág kosztümöm gombjait, de mire észbe kaptam keze már a lucskos puncimat simogatta.
Kezdett megszûnni a világ, de szerencsére addigra meg érkeztünk a Szépaszony völgy bejárata elé. Megálltam a parkolóban a motor járt,a klíma dolgozott,hétköznap révén alig voltak turisták. Tamás ujjai a puncimon.Nem sietett, óvatosan simogatta körbe a csiklómat, miközben érzetem hogy egyre szaporábban veszi a levegõt, hisz érezte, hogy milyen nedves a puncim.
Finoman simogatta körbe-körbe a csiklómat, lassan, lágyan, éreztem hogy minden porcikám elolvad a mozdulataitól.Olyan kínzó lassúsággal simogatott,de olyan érzékien, és izgatóan, hogy csikóm lüktetését éreztem egész testemben.Ujjai egyre határozottabb mozdulatokkal nyúltak be a nadrágomba, így elérte puncim bejáratát is, és egy határozott mozdulattal bedugta két ujját. Azt hittem ott azonnal elélvezek. A nadrág rajtam volt, de már én is kezdem érezni puncim illatát, az illatot, amit akkor érzek, amikor õrületesen fel vagyok izgatva. Tamás is érezte: -\"Isteni az illatod. Szeretném kinyalni a nyelvemmel minden cseppjét annak a fergeteges mennyiségû nedvednek\".
Elképzeltem ahogy min az amit érzek a nyelvével teszi, és a következõ pillanatban el élveztem. Ott az autóban az ujjaitól és az illatától megszûnt a külvilág. Éreztem hogy nem hagyja abba. Ujjait kihúzta és újra nedvességtõl és az orgazmustól lüktetõ csiklómat kezdte el simogatni, de már erõsebben, gyorsabban, így fél perc múlva újrajött az élvezés. Ekkor már nadrágom olyan szinten volt nedves, hogy lehetetlenség lett volna benne végig sétálni a völgyben. Így hagytam hogy ujjai újra vissza találjanak a puncimba. Még mélyebben akartam érezni, így lejjebb csúsztam az ülésben, hogy könnyebben hozzáférjen. Olyan mélyen dugta be be az ujjait, hogy már az érzéstõl összerándultam, elképzeltem hogy a farkát érzem magamban és akkor egy mozdulattal megtalált a G pontomat. Olyan ügyesen, mint aki anatómia órán tanulta a helymeghatározást. Hogy ezek után a következõ 5 percben mi történt arról, csak halvány emlék képeim vannak.Olyan hevesen és lényegre törõen izgatott az ujjával, hogy sorban jöttek az orgazmusok. Éreztem hogy olyan erõsen húzódik össze minden alkalommal a hüvelyizmom, hogy gyakorlatilag kipréseli a puncimból Tamás ujjait.De õ nem hagyta abba, és folytatta.A sokadik élvezésem után már levegõt is alig kaptam és közel voltan, hogy összepisilem magam a kocsiban, úgyhogy szinte könyörögtem hogy hagyja abba.
Egyszerûen nem volt már erõm újabb orgazmusra. Láttam rajtam, hogy lassan újra kell élesztenie, így mosolyogva kivette kezét a nadrágomból, és érzékien a szájához emelte ujjit. A nyelve úgy járta körbe ujjait, hogy a látványtól simán felizgultam volna, ha nem elõtte van sorozat orgazmusom. Lenyalta ujjairól puncim minden csepp nedvét.
Persze ezek után képtelen lettem volna vissza vezetni a szállodába, úgyhogy átcsusszantam az anyósülésre, és hagytam hogy Tamás vezessen.
A szállodába óvatosan felszöktem , úgy hogy senki se vegyen észre.Beálltam a zuhany alá, és még mindig érzetem hogy lüktet a puncim. Õrületesen jó érzés volt, amit Tamás vett velem, és úgy éreztem hogy ezt viszonoznom kell neki, de ez egy másik történet................