Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Zoltán
Pontátlag: 3
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 2724
Szavazatok: 17
Feltöltve: 2010. október 21.

A ház...

Éjjel van... fázom.. minek jöttem el egyáltalán erre a bulira? Tudom, persze... szerettem volna megismerkedni új emberekkel... és kicsit kikapcsolódni. Életemben nem voltam ilyen gyenge partyn.. sétálok még kicsit van 30 percem mire az elsõ éjszakai járat megjön... Éhes vagyok veszek valahol egy gyrost. Ahogy lassan sétálok és félkómásan nézem feltûnik a semmibõl egy lány aki édesen majszolja a gyrosát... Rákérdezek.
- Ajánlod nekem is a gyrost, finom ?
- Igen, ajánlom neked -. Feleli a lány.
Mostmár vele tartok ketten esszük gyrosunakt és egyre jobban belemélyedünk a beszélgetésbe kiderül mindeketten borasztó partyban voltunk. Azt mondja õ nem lakik innen messze ne fagyoskodjak menjek át hozzá ott meleg van... látom az arcán a többet sejtetõ mosolyt... Elindulunk hozzá beérünk egy emeletes házba és beszállunk a liftbe. Ekkor érezhetõen közelebb áll hozzám mint azt a hely igényelné. Elindul lassan fel a lift a 10. re.. Közben egyre közelebb jön és megcsókol. Isteni a csókja, és egyre jobban bele méjedünk, megmarkolom formás fenekét mintha egy jó kemény lufiba markolnék isteni... A keze a nadrágomba csúszik és lassan elkezdi simogatni a farkamat, tövétõl hegyéig, és közben néha a körmei hegyével a heréim is megsimogatja. Óvatosan a fülembe súgja közben - Mostmár ugye nem fázol ? - Nem (feleltem). Megfogom és kicsit erõszakosabban nekidöntöm a lift oldalának. Lehuzom cicanadrágját és harisnyáját ahogy hozzáérek a puncijához érzem hogy már forró és nedves, azért kicsit megnyalogatom, hogy érezze nem kapkodjuk el a dolgokat.. Lassan felállok megfordítom és beléhatolok szépen lassan - hátulról.. Már rég felértünk a 10. re az ajtó is nyitva van, de minket nem érdekel csak minnél hevesebben szeretkezünk... Simogatom a combját miközben kéjesen nyögdécsel az élvezettõl. Már nem bírom sokáig, letérdel és a szájával fejezi be rövid de annál élvezetesebb liftes románcunkat. Ezután beinvitál a szobájába és folytatjuk a kinti elõjátékot vagy mondhatni kezdjük a második menetet.. talán megírom majd ezt is.