Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Áron
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 5868
Szavazatok: 15
Feltöltve: 2010. október 18.

Feleségem és a barátunk

Este, egyedül vagy otthon én dolgozom.
Pakolgatsz itthon, várod hogy este legyen mert jön ma Ákos.
Már azon gondolkodsz mit veszel fel neki mert tetszik neked, hogy megõrül érted.
Egyszer csak kopognak. Gondolod én vagyok, de mivel az ajtó zárva kopogok.
Kinyitod és Áki áll elõtted mosolyogva. Azt mondja elõbb tudott jönni.
Behívod és elnézést kérve gyorsan elmész fürdeni. Felizgat, hogy kettesben vagytok, fürdés közben hallod ahogy nyílik a kabin ajtó és kezek kezdenek simogatni, elõször csak finoman a hátad, combod, feneked, majd megfordulsz és a melleidet is kezdik simogatni. Egyik keze lefele indul forró, vággyal teli puncid felé. Terpeszbe állsz és közelebb lépsz. Õ lassan végig simít frissen borotvált és nedves szemérmeden majd harapdálni kezdi mellbimbód.
Kilépsz a kabinból és csókolózni kezdtek egyre vadabbul, ahogy megérzed kezedben kemény férfiasságát húzogatni kezded miközben õ puncidat izgatja.
Elé térdelsz és szádba veszed, egész hosszát próbálod bekapni miközben ujjaid fenekét markolják...õ csak nyög majd hajadat összefogva húz rá egyre jobban pattanásig feszült férfiasságára...te meg engedelmesen hagyod, hogy ajkaid kefélje.....hangosan nyög és egyre gyorsul a tempó, majd hirtelen kihúzza szorító ajkaid közül és elkezdi verni. Tudod mi következik, ezért közelebb hajolsz és heréit nyalogatod. Ákos hirtelen felnyög és elkezdi pumpálni spermáját.
Mindenhova jut belõle....az arcod és a szád is tele...de te mit sem törõdve vele nyalod tisztára lankadó férfiasságát.
Miután újra letussoltatok reklamálsz, hogy te nem kaptad meg amire vágytál, ezért õ hanyatt dönt az ágyon és nyalni kezd. Finoman hatol ujjával nedves puncidba és kezdi el lassan, óvatosan mozgatni. Vonaglasz és érzed egyre közelebb az orgazmus. Már vadul ujjaz és nyalja kelyhed és popsid egyszerre.
Majd középsõ ujjával popsidba hatol és egyszerre mozog puncidban és szûk fenekedben amitõl sikítva élvezel el.
Abba hagyja és várja, hogy lecsillapodj.
Pár perc után magára húz és te örömmel ülsz bele hatalmas szerszámába. Így keféltek, egyre vadabbul amikor haza érek.
Hallom, hogy nyögsz és lihegsz, tudom, hogy elkéstem.
Óvatosan lépek a szobába és gyönyörködöm benne, ahogy egy másik férfi kefél.
Letolom nadrágom és maszturbálni kezdek.
Ti szenvedélyesen csókolóztok, nyalod Áki mellbimbóját. Felegyenesedsz és megmarkolod heréit, óvatosan gyúrod õket jobb kézzel, ballal pedig csiklódat izgatod. Ekkor élvezel el másodszor. Ákos leránt magáról és lábaid közé fekve hatol beléd. Átkulcsolod a nyakát a lábaiddal, hogy még mélyebben legyen benned. Alig bírok magammal, majd szét robban a kezemben a farkam, de nem szólok, nem akarom elrontani, csak nézlek.
Ekkor Ákos kihúzza és megint melleidre, arcodra élvez. Kéjesen kened szét melleiden spermáját. Ekkor belépek a szobába és én is testedre élvezek.