Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Papp István
Pontátlag: 3
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 4306
Szavazatok: 39
Feltöltve: 2011. március 07.

Találkozásaim...(5) Szokás szerint egyedül voltam itthon

Nézegettem a \"SzexRandi\" oldalait, néztem a lányokat, a párokat, de végül a fiúknál kötöttem ki... nagyon kívánós voltam, sok szép nagydarab álló farkat láttam, teljesen felizgultam, szívesen vettem volna, ha a számba vehetnék (ennek persze most is nagyon örülnék) egy jó nagy kemény faszt... szomjaztam a gecit, de csak a képeket néztem... a farkam is reagált a képekre, szûk lett a farmer rajtam. Lehúztam a villámzárat, éppen kiemeltem volna, hogy lecsendesítsem, kielégítsem, amikor megszólalt a kaputelefon csengõje. Jutka volt, gyorsan nyisd az ajtót kérlek, mondta nagyon sietõsen. Megnyomtam a kapunyitót és máris nyitottam a bejárati ajtót, Jutka beviharzott, egyenest a fürdõszobába, onnan kiáltott vissza, ne zárd az ajtót, nem egyedül jöttem.. kinéztem, és láttam egy filigrán alakot, gondoltam hogy Éva lehet, a barátnõje, akirõl Jutka már sokat mesélt. Beljebb invitáltam, bemutatkoztam, bekísértem a nappaliba, hellyel kínáltam. Jutka is bejött a szobába leült Éva mellé, mondta látom a bemutatkozáson túl vagytok, mindketten sokat tudhattok egymásról, hiszen szinte mindent emeséltem nektek a másikról.
Egy kávét, üdítõt, mit hozhatok, kérdeztem.... kávét kértek, így kimentem a konyhába, lefõztem a kávét, szervíroztam, de mellé elõvettem egy éppencsak felbontott konyakos üveget... akkor kérek egy kis ásványvizet is, mondta Jutka és otthonosan mozogva elõvette a konyakos poharakat. Na igyátok meg a pertut folytatta Jutka.
Töltöttem, összekaroltunk, alkarom érintette Éva mellét, éreztem megborzong õ is, megittuk az italt, majd következett a két tradicionális puszi, ami egy kicsit elcsúszott, félig meddig az ajkaink értek össze mindkét oldalról. Megittuk a kávét is, Jutka megkérdezte van még itt valaki? Akkor mire készültél kérdezte tõlem Jutka, kispista kinéz az ablakon....célott a nyitott sliccemre ahol kibújt félig álló farkam, igaz takarta az alsónadrág.... egyelõre elegen vagyunk hármasban is nemigaz Évikém? nem szoktam elpirulni, de ez a helyzet tényleg eltért a megszokotttól, hiszen Évát csak most láttam elõször. Fokozta az izgalmamat, hogy Éva tekintete is rátapadt a sliccemre, ekkor a farkam erõteljesen meglendült, teli lett hirtelen vérrel. Gyorsan kimentem a vízért, közben felhúztam a villámzárat.... mire visszajöttem Jutka ölében ült Éva és csókolóztak. Nem nagyon törõdtek velem, melléjük léptem már nem tudtam magam visszafogni kivettem a faszom és verni kezdtem.
Jutka ujjazni kezdte Évát, közben folyamatosan ették falták egymást. Éva kibontakozott a blúzából, gyönyörû mellei szabaddá váltak, nem hordott melltartót, Jutka azonnal lecsapott a bimbójára, szájába vette szívta szopta, már több ujjal benn volt Éva puncijában. Odaléptem mellé, kezébe adtam a faszomat megmarkolta és verte tovább. Juka egy pillanatra abbahagyta az ujjazást meg a szopást, várjatok, mondta egy pillanat alat ledobott mindent magáról, mi is követtük példáját, Jutka nyalni kezdte Éva punciját õ szopta a faszomat én pedig benyaltam Jutkának..... fantasztikus volt majdnem egyszerre élveztünk el... amikor kifeküdtünk és kellemes zsibbadt állapotban pihegtünk, megcsörrent Jutka telefonja... ez Gézu, mondta
Igen itt vagyunk Istvánnál, mikorra tudsz ideérni? húsz perc, félóra? oké gyere várunk.....

Nézd meg Papp István többi szexi történetét is!

3.6
3.02
3.58
3.21