Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
aKitudja
Pontátlag: 3
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 3297
Szavazatok: 13
Feltöltve: 2010. szeptember 16.

Folytatás

Nem volt mit tennem teljes erõmbõl próbáltam szívni a cumisüveget, de nem sikerült egy cseppet sem kiszívom belõle, és bárhogy is igyekeztem az a valami ott bennem egyre jobban rezgett. Nem kellett neki sok idõ, és éreztem, hogy ugyan nem kellemes érzés, de kellemetlennek sem mondanám, és hogy finoman mondjam, kezdett nagyon szûk lenni az a pelenka köteg, ami rajtam volt. Rita úgy tett, mint aki semmit nem vesz észre, csak tartotta az cumis üveget a számhoz, és közben egyre erõsebbre állította a rezgést. Nem tudom mennyi idõ telhetett el így, csak azt tudom, hogy már nem voltam képes semmit csinálni, csak arra tudtam figyelni, ahogy vibrál bennem, és ahogy minden mozdulatomra finoman dörzsölte a farkam az a szoros réteg amit körém tekert. Már lassan ott tartottam, hogy bármekkora szégyen is lesz, el fogok élvezni, amikor egyszer csak rám ripakodott.
Na szép, ahelyett, hogy ennél, csak szórakozol, ha ilyen rossz vagy büntetést érdemelsz. Elvette a cumisüveget és kiparancsolt a kiságyból. Le kellett feküdnöm vissza, és miután újra kicsomagolt, azt éreztem, hogy azt ami az elõbb még bennem rezgett elég gyorsan kivette belõlem. Cseppet se mondanám, hogy kellemes érzés volt, de ezután bekent vastagon valamivel, ami nagyon hideg volt, de rövid idõn belül már nem éreztem hogy hideg lenne bármi is. Nagyon rövid idõ belül, ha lehet még nagyobb csomagot tett rám, szinte már menni nm tudtam akkorát, és visszafektetett az ágyba. Most itt maradsz addig amíg nem engedem meg, hogy felkelj, és ne félj már kitaláltam a büntetésed. Mikor visszafektettet még egy cumit tett a számba, azzal, hogy erre vigyázzak nagyon mert õ nem keresi meg ha elhagyom. Ezzel kiment a szobából, és otthagyott magamra.
Nem tudom mennyi idõ telt el addig amíg visszajött. Csak azt tudom, hogy egy darabig azon gondolkoztam, hogy felkelek az ágyból, és elmegyek innen. Csak éppen nem tudtam hogy hova lett a ruhám, és arról nem is beszélve, hogy az ígéret az ígéret és csak úgy zárójelben hogy kíváncsi voltam mit talált ki…..
Azt hiszem elaludtam. Már csak azért mert Rita arcát láttam, aki látszólag roppan mérges volt. Nem elég, hogy nekem miket kellett kiállnom miattad, de te meg itt alszol, mondta, majd hozzátette, gyere ide babám, ha már megígértem, hogy te jó baba vagy most már szégyent ne hozz rám. Fogott, átvezetett a szomszéd szobába, már ahogy tudtam menni. Lefektetett egy nagy francia ágyra, majd miközben fogta a kezem, egyszer csak hangosan kiszólt valakinek. Doktor úr jöjjön csak itt vagyunk. Azt hittem ott süllyedek el abban a pillanatban amikor belépett a szobába egy férfi meg egy nõ. A szemem becsuktam, és nem nagyon voltam hajlandó kinyitni. A beszélgetésre már csak részletekben emlékszem, csak azt tudom, hogy egy kis idõ után ott feküdtem rajtam az a rózsaszín ruhácska hassal az ágyon, és a csupasz fenekem volt ki, mert az a nagy halom, ami addig rajtam volt, hirtelen lekerült rólam. És csak azt vettem észre, hogy egy hõmérõ csusszant belém.

Ha valaki ír nekem valamit, vagy csak jelzitek, hogy folytassam, ígérem, írok még. De mostanra ennyi.
Ja és ez kitaláció, semmi köze a valósághoz, ha bárki azt hiszi, téved.

Nézd meg aKitudja többi szexi történetét is!