Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Papp István
Pontátlag: 3
Kategóriája: Gruppen
Megtekintve: 3606
Szavazatok: 24
Feltöltve: 2011. április 07.

Találkozásaim... (2)

Talán több is mint három hét telt el, közben sokat gondoltam Jutkára és Gézára, párszor telefonon is beszéltünk Gézával, de találkozásra nem került sor. Kedden kora délután csörgött a telefonom, meglepetten láttam, hogy Jutka keres. Találkozót kért sürgõsen. Részemrõl semmi akadálya nem volt, másnap kora délután találkoztunk is a Westendben egy kávézóban. Jutka arca feszült volt, de mosolygott a szeme amikor meglátott. Olyan helyet kerestünk ahol nem volt senki a szomszédos asztaloknál, bár nagyon halkan beszélgettünk, nem lett volna jó, ha mások is hallják. Jutka elmondta, hogy otthon sokat emlegetik a találkozónkat, különösen Géza volt az aki szorgalmazta, hogy ismételjük meg, egyébként azóta õk nem voltak együtt.
Jutka azt a gyanúját fejtette ki, hogy Gézát nem hozza lázba a nõi nem, õ a férfakat kedveli, csak rájuk gerjed. Emlékezzek csak vissza, mondta Jutka, hogy amikor együtt voltunk rendesen felállt a farka amikor én vettem kezelésbe, õ hiába izgatja akár kézzel akár oráisan, nincs semmi következménye. Tulajdonképpen ezért is akart velem beszélni mert neki nagyon hiányzik a kényeztetés, a kielégülés, de ha hármasban csináljuk, tisztában kell azzal lennem, hogy õk midketten tõlem várják az élvezetek csúcsát. Nem lesz nekem ez terhes? kérdezte Jutka. Miért is lenne, én a farkat is nagy örömmel szopom, meg a punci nyalás vagy baszás is nagy élvezetet okoz. Mikor találkozhatunk újra hármasban? Szombatra beszéltük meg a találkát, délután 3-ra felmegyek hozzájuk.
Úgy is volt, Géza egyedül volt otthon, átölelt, aztán átkarolva beinvitált a nappaliba. Mondta, Jutka is mindjárt itthon lesz. Addig is meséljek, mi történt velem azóta, hogy találkoztunk. A kanapé szélén ültem, Géza középen, egyk lábát behajtva az ülõfelületen nyugtatta. Kezével néhányszor megsimogatta a karomat, majd csípõjét meg-megemelte, láthatóan szoros lett a nadrágja. Odahúzta kezem a sliccére, éreztem, hogy merev a fasza. Kérdõn nézett rám.... muszáj megvárnunk Jutkát? Egy gyors mozdulattal lehúzta a zipp-zárat nem volt rajta alsónadrág, elõbukkant a fasza. Tarkómnál fogva odahúzta fejem, mély sóhajjal nyugtázta hogy bevettem a számba. Tarkómon tartotta a kezét, nyomta-húzta a fejem egyre gyorsuló ütemben, közben én vertem a faszomat õ egyre szaporábban vette a levegõt,én is közel jártam már a csúcshoz, egyszercsak elõrenyomta a csípõjét, fejem leszorította, alig kaptam levegõt...és akkor megindult a gecifolyam kitöltötte a számat, a szám sarkánál kifolyt belõle egy jó adag,én is elélveztem, a gecim a padlóra spriccelt, elengedte a fejem, puszilgatta a tarkómat... ahogy felnéztem ott állt tõlünk nem messze Jutka mosolyogva, mondta, nem akart minket megzavarni, olyan jó volt látni bennünket... letette táskáját, odatérdelt Géza mellé és szájába vette a már lankadó faszát, és kiszívta a maradékot... ezután Jutka megkínált minket egy-egy pohár borral, aztán kiment.... talán negyedórát volt távol, visszajött, leült mellénk és várakozásteljesen nézett rám... velem szemben ült le a dhányzóasztalra, lábaival terpeszben közrefogott, köntöse alatt nem volt semmi...gyere mondta, lábaival maga felé húzott.... rábuktam puncijára, széthúztam a nagyajkakat, belecsókoltam, megkerestem a csiklóját a nyelvemmel és izgatni kezdtem... közben Géza is éledezett kezével matatott a sliccemen, kivette a farkam és verni kezdte... nyaltam a Jutka punciját, ujjaimmal kalandoztam, más nyílásokat kerestem, Jutka nagy sóhajjal nyugtázta, hogy jó helyen járok, számat szinte ráforrasztottam a puncijára, beszívtam a rózsaszín részt nyelvemet végigszánkáztattam rajta... Jutka nagy sóhaj-nyögéssel élvezett el....

Nézd meg Papp István többi szexi történetét is!

3.6
3.02
3.58
3.17