Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Balázs Gábor
Pontátlag: 4
Kategóriája: Hetero
Megtekintve: 1985
Szavazatok: 18
Feltöltve: 2010. augusztus 26.

Szexrandi 1.

Ahogy olvastam novelláját már a harmadik szó után elkapott a történet. Éreztem, láttam minden pillanatát az eseményeknek ott voltam köztük. Nadrágom közben olyan szoros lett, hogy könnyítenem kellett szerelésemen ezért gyorsan kiléptem belõle teret adva végre meredezõ farkamnak, amit ritmusosan kezdtem simogatni, miközben faltam tovább a történeted. Ahogy a történetben õ elélvezett, szinte ugyanakkor tört rám a hirtelen orgazmus és lõtt ki belõlem messzire spermám beterítve íróasztalomat. Még így maszatosan gyorsan kapcsolatba léptem Vele írtam mennyire nagy hatással volt rám kis írása. Isten kegyeibe fogadott, mert visszaírt és kezdhettünk ismerkedni. Lenyûgözött közvetlensége és pajkossága. A legelsõ üzenetváltás után már rögtön a lényegre tértünk, hamar kiderült egy rugóra jár a fantáziánk és már be is indultak a képcserék. A képeken látható érett nõ kerek formás csípõvel, ül a földön a falnak támaszkodva rövid szoknyában egyik lába kacéran fölhúzva és rajta egy combfix harisnya. Olyan erotikus kisugárzást éreztem a képrõl, mint még soha. Szinte perzselt a monitoron keresztül is, foglya lettem. Kértem, hogy találkozzunk.
- Egész nap dolgozom, lótok futok, de este, ha bejössz az irodámba, utána elmehetünk valahová, iszunk egy kávét és ismerkedhetünk, mondta
Megyek. Ilyen lassan még nem telt el nap. Fél órával már a megbeszélt helyen voltam vártam a kocsiban. Izgultam, szinte pánikba estem. Minden egyes perc elteltével a nyomás fokozódott. Mint a legnehezebb szigorlat elõtt az egyetemen. Izzadtam, szám kiszáradt, de az idõ eljött. Döntenem kellett megfutamodom vagy vállalom. Eszembe jutott a levél, a kép, sorsom elrendeltetett.
Megkerestem a csengõt, rövid csengés után meghallottam hangját, torkomon alig jött ki hang. Gyere fel- mondta -elsõ emelet. Remegõ lábbal elindultam, az elsõ emeleten megzörrent a kulcs a zárban és megjelent az ajtóban fehér testhez simuló ruhában, amitõl még jobban zavarba jöttem, mert szenzációsan hangsúlyozta testének nõies vonalait telt kebleit, gömbölyû csípõjét. És rajta volt a pezsgõszínû combfix. Hosszú sötét dús haja összefogva. Valahogy bejutottam, hellyel kínált. Egyszerû eleganciával berendezett irodában ültem kényelmes bõrszéken. Ásványvízzel kínált, ami nagyon jól esett. Lassan kezdtem megnyugodni. Nézte, hogyan iszom ki az utolsó kortyot
Majd lassan közelebb jött. Izgulsz? Hát bevallom igen feleltem. Jaj ne butáskodj, van egy jó módszerem a feszültségoldásra, azzal kiengedte haját, odalépett hozzám kifordította székem leguggolt elém, kibontotta nadrágom és kiszabadította farkam, mely azonnal kiegyenesedett.
Már a képen is nagyon tetszett mondta és mosolyogva végignyalta, majd eltüntette szájában, és lágyan nyalogatni kezdte majd kezével kicsit rásegítve szopni kezdte. Egyre határozottabb mozdulatok következtek, közben a keze elkalandozott golyóimtól az ánuszomig. Mint az áramütés olyan volt, ahogy vörös körmeit éreztem siklani heréimen majd megálltak a segglukamban. Másik keze szájával egy ritmusra dolgozott. Éreztem, hogy nem bírom tovább, de nem is volt a cél. Érezte, hogy mindjárt végem, még jobban rászorította száját én közben hajába túrtam két kezem, simogattam fejét, és közben lüktetve elélveztem. Egész testem rángott õ egy pillanatra sem hagyta abba a szopást, míg el nem lazultam. Ekkor kajánul felnézett: nagyon finom vagy - mondta és mosolygott. Imádom a farkad gyönyörû és finom.
És most kérem azt, amit beígértél a leveledben. Ezzel lerúgta kis fehér szoknyáját, és közelrõl csodálhattam meg gyönyörû vénuszdombját. Ott állt elõttem fehér szûk topban, combfix harisnyában bugyi nélkül. Elakadt a lélegzetem újra, de õ még közelebb lépett szinte ráült az arcomra. Folyt.köv.

Nézd meg Balázs Gábor többi szexi történetét is!