Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Pontátlag: 4
Kategóriája: Gruppen
Megtekintve: 8136
Szavazatok: 59
Feltöltve: 2010. július 28.

Meglepetésekkel teli swinger buli 2.

Az elsõ buli sikerén felbuzdulva a második bulira nem kellett sokat várni. Barátnõm puncija is rendesen bizsergett, mikor visszagondolt az elsõ bulira és bizony az én farkam is keményen ágaskodott, mikor visszaemlékeztem a buli egy-egy pillanatára.
Természetesen Bögyöskével és párjával telefonszámot cseréltünk és megbeszéltük, hogy közösen megyünk az újabb buliba. A készülõdés ezúttal is nagy volt. A szokásos szoli – kozmetika – fodrász útvonal után a fehérnemû boltban kötöttünk ki, ahol barátnõmnek vettünk egy fehér combfixet, hozzá bugyit és melltartót. Ezúttal is szexi cuccban indultunk a másik párért. Én vezettem, Bögyöske ült mellém, a srác és barátnõm pedig a hátsó ülésen. Páromat egybõl fogdosni kezdte a srác. A visszapillantót direkt úgy állítottam, hogy mindent lássak. Elõször a melleit kezdte el gyúrni ruhán keresztül, majd a lába közé tévedt keze.
- Ti meg mit csináltok? – kérdezte Bögyöske. – Egész héten nem lehetett vele bírni – fordult hozzám.
- Mi jól elvagyunk itt hátul – kuncogtak a hátsó ülésen.
- Ne foglalkozz velük drágám! – mondtam, majd elkezdtem simogatni Bögyöske combját. – Én is sokat gondoltam forró és lucskos pinádra.
Ekkor vettem észre, hogy Bögyöskén nincs is bugyi.
- Én is vágytam a kemény farkadra. – és azzal keményen belemarkolt nadrágon keresztül a farkamba.
A visszapillantóban szemlélve páromék játékát hagytam, hogy Bögyöske kiszabadítsa kõkemény farkamat.
- Szoptak már le autóban, menet közben? – kérdezte.
- Hogyne! Nem is egyszer! Barátnõm is szeret játszani az ezredessel.
Két marokra szorította a farkamat és nyalogatta, szívta makkomat. Közben a tükörbõl láttam, hogy barátnõm felsõje már ki van gombolva és a bugyi sem volt már rajta. Nagyokat sóhajtott, érezhetõ volt, hogy õ is nagyon be van gerjedve. Egyik kezével punciját simogatta, másikkal a srác farkát próbálta kiszabadítani a nadrágból. A srác közben a nyakát, arcát, fülét nyalta-falta, puszilgatta és melltartón keresztül gyúrta a két mellet. Egyre mélyebbeket sóhajtott barátnõm. Õt is izgatta a helyzet, mert néha összenéztünk és mivel látta, hogy vigyázó szemeim rajta tartom és kéjesen nézem amint foglalkoznak vele, elõbújt belõle a kacér kisördög. Vonaglott a hátsó ülésen, mélyeket sóhajtott, kezével pedig a srác farkát verte, és közben néha mélyen a szemembe nézve jelezte, hogy jól esik neki.
- Istenien szopsz! Aaaaaahhhhhh! Uuuuuhhhhh! Megérdemled, hogy felhúzzalak kemény nyársamra. – Bögyöske erre még jobban belendült és ütemes mozgással keményen szopta faszomat. Már csak egyik kezével fogta, a másikkal pináját izgatta. Felhúztam a szoknyáját és „leellenõriztem” a punci nedvességtartamát. Mikor éreztem lucskosságát, nem kellett sok, hogy bele élvezzek a szájába. Párom rendszeresen lenyeli a gecimet, és látszólag Bögyöske sem most nyelte le elõször. Az utolsó cseppet is kiszívta. Párom is egyre hevesebben dörzsölte punciját és keményen verte a srác farkát. A srác hirtelen mozdulattal ráhúzta párom fejét a farkára és a szájába élvezett. Mivel a csajom nem tudott elélvezni, tudtam, hogy nagyon fel lesz húzva, és már elõre láttam a nagy ágycsatát.
Megérkezésünk után pihenésképp megittunk egy-egy pohár italt. Már az asztal alatt ment a játék. A múltkori két srác odajött az asztalunkhoz.
- Sziasztok! Csatlakozhatunk hozzátok?
Elõször kicsit meglepõdtem, mert nem erre számítottam, de kiéhezett csajom egybõl hellyel kínálta õket. Összenéztek Bögyöskével és jót kuncogtak. Látták meglepettségünket a sráccal.
- Nektek már jó volt az autóban, most mi következünk, és odabújtak a két sráchoz. – Akkor talán jöhet a következõ ital… gondoltam.
Rövid ismerkedés után irány a szoba. Párom ment elõttem a két sráccal, akik egyfolytában a seggét és a mellét fogdosták. Alig értünk a szobába, már vetkõztették is. Észbe sem kaptam, már csak a combfix volt a csajomon. A kanapéra fektették és amíg az egyik srác a punciját nyalta, addig a másik már szopatta is. Mi Bögyöskével és párjával pedig a franciaágyat vettük birtokba. Bögyöske egybõl rábukott a farkamra, eközben a pasija vetkõztette, majd lefektettük az ágyra. A srác kezdte izgatni a lucskos punciját én pedig szájába adtam a farkam és méretes melleibe kapaszkodva toltam egyre mélyebbre a farkam. Barátja a nyalakodás után egybõl betette neki. A hanyatt fekvõ nõ mellei ritmusosan ringatóztak. Gusztusos látvány volt. Bögyöske megragadta saját mellét, szájához vette és mellbimbóját szopogatta. Másik kezével pedig pináját izgatta.
- Élvezed, hogy mikõzben baszlak, egy másik faszt szophatsz, igaz? – kérdezte a barátja. Válasz nem jött, viszont annál lelkesebben szopott. A pasija közben hergelte.
- Te kis ribanc, most megkapod, ami jár.
Minél jobban hergelte Bögyöskét, annál lelkesebben, keményebben szopta farkamat. Ismét a szájába élvezve mentem el. Ennyi fehérjét nem tudom, mikor nyelt le utoljára, de most is úgy szívta ki az utolsó cseppeket, mint egy kiéheztetett vadmacska. Pasija közben pózt váltott és hátulról, kutya pózban dugta formás hátsóját. Én mindezt már egy fotelba ülve néztem. A hatalmas mellek ringása mindig ámulatba ejt, ráadásul Bögyöske arcán látva a kéjt nem kellett sok, hogy ismét meredezzen farkam. Ehhez persze az is hozzájárult, hogy csajomat ekkor már szendvicsbe fogva dugták és mindezt premier plánban volt szerencsém végignézni. Soha nem dugta még egyszerre két férfi, most viszont nagyon élvezte. Néztem egy darabig, majd odamentem, hogy végre én is megmárthassam farkam egy pinában. Egyik srác átadta a helyét, majd csajom arcára élvezett. Az arca totál spermás volt, mi ketten úgy dugtuk. Egyre jobban élvezte és egyikünknek sem kellett sok, hogy elélvezzünk.
Hatalmas buli volt, amit még néhányszor megismételtünk. Nemsokára jön a következõ rész.

Nézd meg ChrisBurnham többi szexi történetét is!