Rendszerüzenet

Rendszerüzenet

Felnőtt Tartalom

A szexrandi szolgáltatást csak 18. életévüket betöltött látogatók használhatják. Kérjük nyilatkozz, hogy elmúltál-e már 18 éves!

Nem múltam
Vissza
Szexi történetek
Papp István
Pontátlag: 3
Kategóriája: Homo
Megtekintve: 8081
Szavazatok: 51
Feltöltve: 2011. április 07.

Csúcsrajáratás

Régen, több mint 15 évvel ezelõtt sokat utaztam, üzleti ügyekben elsõsorban. Cégemnek Nyugat-Európai kapcsolatai voltak, ha kocsival mentem akkor egy-egy ilyen út legkevesebb három napot vett igénybe. Estére érkeztem meg a szállodába, az üzleti tárgyalópartnerrel rendszerint a második nap délelõttjén találkoztam. Lefolytattuk a tárgyalásokat ekkor is, késõ délután végeztünk, mindketten úgy éreztük jól végeztük dolgunkat. Karl, a partnerem meghívott a szállodámban lévõ étterembe vacsorára.
Ahogy a szállodába értünk, a recepción elkértem a kulcsomat és felvittem a szobámba a tárgyalási anyagokat. Amikor visszaértem Karl éppen tanulmányozta a recepción, hogy milyen szolgáltatásokat lehet igénybe venni. Megkérdezte, nem volna-e kedvem vacsora elõtt egy jó kis ízzasztásra a szaunában. Miért is ne, mondtam, jó húzós volt a nap, ránkfér egy kis lazítás.
Le is mentünk a wellness részleghez, az öltözõben levetkõztünk, majd egy-egy törölközõbe csavarva bementünk a fülkébe. Nem volt túl nagy a kabin, kétszer két emeletes pihenõágy volt benne,leültem az egyik alsóra. A fölöttem levõ ágy feletti falon volt néhány mûszer, gondolom hõfokmérõ, páratartalom mérõ mûszer meg ilyenek. Karl elégedetlen volt gondolom a beállításokkal, ezért fellépett az ágyra ahol ültem, onnan piszkálta a falon levõ mûszereket. Nagyon nyújtózkodnia kellett, így a derekára csavart törölközõ lecsúszott, meghökkenve láttam a szinte az arcom elõtt lengõ félmerev állapotban lévõ, számomra hiheteten méretû farkát. Heteró lévén eddig semmi kapcsolatom nem volt férfiakkal, de most ellenállhatatlan vágyat éreztem, hogy megérintsem, hogy megfogjam a farkát.
Megfogtam... Karl visszafordította fejét, meglepve rám nézett, majd mosolyogni kezdett, fejemre tette a kezét. Közben éreztem hogy ha lehet még hatalmasabbra nõtt és kõkemény lett a farka. Lassan a tarkómnál fogva a farkához húzta a fejem, bevettem a számba makkját és nyelvemmel körös körül nyalogattam. Hosszan szoptam, szívtam a farkát, mígnem elementáris erõvel lõtte számba gecijét, felrobbant a számban, szinte hanyattlökött. Az arcomon, mellemen is folyt a nedve, igazán jó íze volt. Kezébe vette a szerszámomat, majd lehajolt és szopni kezdett... fantasztikus volt... ilyet nõvel soha nem éreztem...
Mostanában, ha együtt vagyok valakivel, és nehezen tudok a csúcsra jutni, Karlra gondolok és kész vagyok....

Nézd meg Papp István többi szexi történetét is!

3.6
3.02
3.58
3.21