Rendben

Rendben

Mégsem

×

Szexi melltartókat rejtettünk el véletlenszerűen társkeresőink adatlapjain a Nemzetközi Melltartó Nélküli Nap alkalmából.

Keress meg 5 darab csipkés melltartót, és megajándékozunk egy 7 napos Standard előfizetéssel!

Ha épp előfizetőnk vagy az ajándékcsomagot jelenlegi előfizetésed lejárata után írjuk jóvá.

Gyűjtsd be a szexi fehérneműt, és lehet, hogy közben még egy erotikus kalandra is elcsábulsz!

Keresés Játékszabályzat
×
 A magyar szexpartner kereső

Szexpartnert keresel?

Eleged van a fizetősökből?

Regisztrálj a szexrandi szexpartner kereső oldalára!

Regisztrálok

Belépés

Belépek
erotikus történetek

Továbbképzés...2.

 Vissza az összes történethez

Összebújva, egymást simogatva beszélgettünk az ágyban, természetesen a szex volt a fő téma, és Éva azzal a kéréssel fordult hozzám, hogy kipróbálná az ökölszexet. Ági segített neki kényelmesen elhelyezkedni, párnát tett a feje alá, én a szétrakott, kissé felhúzott lábai közé térdeltem és elkezdtem csókolgatni, simogatni melleit, pociját és lassan megérkeztem kívánatos, húsos puncijához. Középső ujjammal kezdtem a behatolást, közben nyaltam a nedvesedő pinát és szopogattam csiklóját. A második, harmadik ujjamat viszonylag hamar betoltam táguló, de kellemesen szorító barlangjába, közben Ági hátulról ölelgetett, melleivel hátamat, popsimat kényeztette, majd derekamnál előre nyúlt és egyik kezével zacsimat,másikkal farkamat masszírozta. Közben már negyedik ujjam is Évában volt, hüvelyk ujjammal pedig csiklóját dörzsöltem, szabad kezemmel meg-meg markoltam ficánkoló melleit. Elérkezettnek láttam az időt, hogy egész kézfejemmel behatoljak a már lucskos pinába. Éva kissé megemelte csípőjét, én óvatos, de határozott mozdulattal becsusszantam. Megfogta karom és kezének jelzéseivel - majd "dugjál csak!" - felsóhajtással élvezte kényeztetésemet. Ági addig ügyeskedett, hogy lábaim közé tolta hátulról a fejét és finom nyelvével, szájával kényeztette farkamat, kezeivel popsim, derekam simogatta, időnként erősen szájára húzott. Fergeteges élmény volt látni, érezni, hallani Éva élvezését és közben Ági virgonc száját dugni.

Éván finom remegés futott végig, felhúzta lábait és "de JÓ!" kiáltással spriccelve élvezett el. Még kezemet, egyre szűkülő puncijában tartva, farkamat alhasához nyomva csókoltam meg, majd kihúztam kezem és puncileves markommal verni kezdtem farkamat. Ági kivette kezemből, magához húzott és "én következem" felszólítással állított az ágy mellé. Ő is fölállt, kissé terpesztett, előrehajolt - mellei izgatóan himbálództak -, és hátulról, állva kérte magába farkam. Megfogtam kerek csípőjét és ágaskodó farkammal kicsit combjai között, majd a külső szemérem ajkain húzogattam, ingereltem és a bejárathoz "találva" szép lassan tövig nyomtam. Előre hajolva megmarkoltam melleit és váltakozó tempóban szeretgettem, gyönyörködtem idomaiban. Egyre szaporábban vettük a levegőt, én szóltam, hogy nem fogom sokáig bírni, de éreztem hogy őt is eléri a gyönyör, mert puncijának pulzáló szorítását éreztem farkamon. Megfordult, leült az ágyra, farkamat mellei közé illesztette, én megfogtam őket, kissé összeszorítottam és úgy mozogtam, hogy makkom elérje száját, nyelvét. Érezte, hogy mindjárt robbanok -"gyere csak" - mondta szemembe nézve, én pedig elengedtem magam és szájába, arcára, cicijére élveztem. Éva is odajött és csemegézett, segített Áginak, Ágiról és farkamról eltüntetni ezt az adag spermát is.

Fölálltak, összeölelkeztünk, körbecsókoltuk, simogattuk egymást és folytattuk a borozást...

Válts mobil nézetre  >>