Rendben

Rendben

Mégsem

 A magyar szexpartner kereső

Szexpartnert keresel?

Eleged van a fizetősökből?

Regisztrálj a szexrandi szexpartner kereső oldalára!

Regisztrálok

Belépés

Belépek
erotikus történetek

Sziasztok!Elhatároztam hogy keresek egy nekem valo párt (fiu+lányt)Akik Bisexek,20-45évig sportos srác, sexy Hölgy és mindent ki akaro probálo párt!

Egyik portálon keresgelve tálaltam párat és elkezdtünk ismerkedni. Majd egyik nap Laci ram irt hogy megismerné mert nagyon sexy vagyok képeim alapján ill. Adatlapokat olvasva felizgult!Párja 24eves és Ő maga 32 és pár éve Videdként élnek együtt!

Laci 70kg szálkás 175cm magas és 1z/4cm a szerszáma, Hajni 55kg 165cm magas és pinaja csupasz ill. Szereti ha Lacit nezni ahogy fiúval van ill. Imádja ha sexy pasival vannak együtt!

Nos ugrok elöre 2hettel a megismerkedésünk után képeket cserélve arcunkrol Zóknál jobban begerjedtem mind két félre majd ők azt írták hogy mindenképpen látnának Győrbe házukkal!

Egyik szombaton azt mondtam itthon hogy megyek egy autoert a cégnek Ausztriaba és vasárnap érkezek!

Nos élidultam egy kis taskaval feherneműkkel és babaolajal,viagrával,egy Jack Daniels ill. Egy kis Fűvel.Rajtam egy nadrág alatta semmi, ill egy hosszu ujjú ing!

Házhoz érve látom hogy szép csaladi ház, majd kerítésen átlátva látom hogy Hajni nyitja ajtót én meg zárom kocsit majd kapun be elöre engedést hajni aki rám nézve mosollyal köszönt kint.Laci bentről erkezett ki egy szál Feszűlős Bódééba és poloba. Hajni addig mig Laci bemutatkozott és egymásra néztünk azonnal csókkal údvözölt és megmarkolta seggem én az ővet majd Hajni is bemutatkozott de már csak pólóba és rövidnadrágba ami inkább francia bugyinak latszott!

Én.érezve mercedesem,majd Laci szomjamat kikapcsolva kigomboltam nadrágom és Laci lehúzta rólam. Megleptem hogy nincs rajtam boxer, majd Hajni ránezett a farkamra és közölte hogy szebb mint képen,majd bementünk szobába Ahol is asztalin A Jack ill jég plusz pár db gyógyszer meg 3db zselé amit fejenként bekapva megettünk majd Hajnit magamhoz húztam és csokolozva fogdostam és néztem h Laci mit tesz.Laci leült a kanapéra én eltörte állva, kezeibe vette farkam én meg eloredöntve hajnit hatulròl akartam kinyalni, majd éreztem h szopnak én meg beindulva ezen hányat fekve Hajnit főlem irányítottam azaz a.pinajat és alullrol nyalni kezdtem. KB3perc után szoktam Lacinak h 69?Hajni meg vegye fel. ÉLVEZESIG szoptunk kb 8percet és egymás után elelveztünk, oriasit!Folyt köv...

Válts mobil nézetre  >>