Rendben

Rendben

Mégsem

 A magyar szexpartner kereső

Szexpartnert keresel?

Eleged van a fizetősökből?

Regisztrálj a szexrandi szexpartner kereső oldalára!

Regisztrálok

Belépés

Belépek
erotikus történetek

Lassan beletörődtem a sorsomba. Heti 1-2 alkalommal kielégítettem a biztonsági főnököt. Kapcsolatunk semmit sem változott, azt leszámítva, hogy minden alkalommal adott valamennyi pénzt.Nem sokat, csak pár ezer forintot, de azt előre letette és éreztem, hogy teljesen prostiként kezel ez után. Elutasítani nem mertem a pénzét, mert semmiben nem mertem vele vitába szállni. Esténként mikor mindenki elment,de néha már reggel szólt hogy menjek be hozzá és volt amikor csak leszopatta magát, volt amikor aktus is volt közöttünk,akkor elég hosszan és mindig gumiba. Gyakran még az irodaajtót sem zárta be és végig streszeltem hogy benyitnak. Ha a főnök külföldön volt átvitt a lakásába és vibrátoros önkielégítést kellett végeznem előtte és gyakran hátrabilincselte kezem, vagy az ágyhoz bilincselt. Soha nem volt előjáték, vettem síkosítót és mielőtt behívott már bekentem mélyen a puncimat és a popómat, mert miután keményre szopatta a farkát rögtön behatolt és keményen dugott.Egyre durvább lett, éreztem, hogy az izgatja fel, hogy félek tőle és

erre rájátszott. Pofozott és keményen dugott, főleg a popómba kínzott meg sokszor. Rászokott, hogy minden lyukamat betömte, ha punciba dugott, akkor vibrátorral a popómba hatolt, tövig nyomta és bent kellett tartanom. Ha kicsúszott , akkor keményen büntetett. Módszere volt a mellcsipesz, de a nagyajkakra is időnként erős csipeszeket tett, ami nagyon fájt.ezért sokszor 10-15 percig szorítanom kellett a vibrátort a popómba. Nagy és kitartó farka volt, nagyon sokáig bírta. Naponta simára kellett borotválni magam, mert nem tudtam mikor szól és volta amikor kicsit szőrös voltam akkor keményen szóvá tette és le sem húzta a bugyimat, csak félre húzta hátul és csak popóba dugott és szájon. Egész nap rettegtem és már enni sem bírtam , elkezdtem fogyni.
Nem mertem megkérdezni tőle, hogy meddig tart a hálálkodásom, mert egyelőre nem volt új munka a láthatáron. A fizetésemet ötven százalékkal megemelték, de ez nem vígasztalt. Szóltak, hogy menjek a bérszámfejtésre aláírni , a titkárnő gúnyosan rakta elém a papírt, hogy " jó munkám eredményeként" kapom az emelést. Persze azt pusmogták, hogy ő meg bele van zúgva a biztonsági főnökbe, de az nem foglalkozik vele. Szívesen átengedtem volna neki a feladatot. Én egy gyengéd, romantikus férfira vágytam. Folyamatosan figyeltem az álláshirdetéseket, mert elég megalázó volt a helyzet.
Igyekeztem élvezni,hogy ne legyen száraz a puncim, de általában ő nem foglalkozott vele, hogy én elélvezek vagy nem. Idegállapotomtól függött mennyire tudok ráhangolódni, volt amikor potyogtak a könnyeim a megalázottság érzésétől, mert úgy kezelt mint egy kurvát. Elég depressziós voltam ebben az időszakban, ezért ismerkedni sem volt kedvem és nem is bíztam abban hogy normális pasit találok.Az önértékelésem a mélyponton volt, monoton éltem napjaim, kívülről vártam a megoldást, abba reménykedtem hogy megunja a szexet velem és vége lesz. A cégnél is tudták a helyzetem és úgy éreztem lekezelően bántak velem és volt néhány ajánlat is a férfiak részéről ami régebben nem volt. Persze ezt is lehet hogy csak beképzeltem, de nagyon megváltoztam, a maradék akaratom is megtört. Néhány hét után ismét kivitt a vadászházba, mert vendéget várt a cég. Most nem szexeltünk, azzal ment el, hogy estére jön értem.

Takarítottam egész délután aztán este megérkezett egy 40 körüli pasival. Éppen befejeztem az utolsó szobát. Ők beszélgettek és nagyokat nevettek. Egyszer csak bejön a főnök és azt mondja. Irén, ez a vendég a barátom és nagyon elhanyagolt, a cég érdeke, hogy ez ne maradjon így. Visszajövök magáért kb. két óra múlva. Menjen és zuhanyozzon le és várjon ebbe a szobába.
Nem kérdezte, hogy vállalom-e, csak elment. Elég ideges lettem de arra gondoltam , talán vége lesz, egyébként sem mertem volna ellent mondani neki. Elmentem lezuhanyozni és igyekeztem nem gondolni semmire. Kijöttem és leültem az ágy szélére, csak bugyiba és melltartóba, mert nem készültem normális ruhával és csak a piszkos takarító köpenyem volt, amit nem akarta felhúzni. Még vártam vagy negyed órát, amikor megérkezett a férfi. Erős, izmos kopasz férfi volt. Kezébe valami tömény ital volt. Leült a fotelbe és töltött két pohárral. Igya meg, Irén. Ugye ez a neve? Igen, válaszoltam, Ő nem mutatkozott be. Jöjjön ide, ismerkedjünk meg közelebbről. Úgy hallottam maga nagyon ügyes. Magához húzott. Megtapogatta a fenekem és a melleim, benyúlt a bugyimba és rögtön a vaginámba nyomta az ujját. Majd kihúzta és a számba tette a ujját és szopatta. Lehúzta bugyim, teljesen borotvált voltam, mert a főnök így kívánta. Feküdjön az ágyra. Engedelmeskedtem, szétnyitotta a lábaim és elkezdett ismerkedni a puncimmal. Egy ujjával, majd kettővel és hárommal tágította a vaginámat, majd elkezdett nyalogatni és harapdálni a csiklómat, ami hamarosan éreztem ahogy megduzzadt és minden viszolygásom ellenére a testem elkezdte élvezni és olyan jól csinálta, hogy hamarosan sikongatva elélveztem, akkor felültetett és elővette méretes farkát. Félelmetes nagy és vastag szerszáma volt ami már ágaskodott ki az alsójából. Percekig szoptam ,talán még életembe nem láttam ekkorát, nyalogattam és ujjaimmal körbe fogva húzogattam, másik kezemmel a golyóit masszíroztam és időnként a számba vettem őket. Éreztem , hogy közelít a csúcshoz és gyorsan kihúzta a számból a farkát és a puncimba hatolt, ami számomra mindig csodálatos érzés felnyögtem és éreztem hogy a puncim egyre forróbb és nedvesebb. Néhány percig dugott, a lábaim felemelte és a mellkasára tette, aztán kihúzta a farkát és az ágyra feküdt és ráültetett a farkára. Teljes extázisba, szinte magamon kívül lovagoltam a farkán és sikongattam, amikor azt éreztem, hogy valaki előre nyom. Nagyon megijedtem, szívem hevesen vert és éreztem ahogy puncim összerándul. Hátrapillantottam és a biztonsági főnök volt, meztelenül , álló farokkal. Maradjon így Irén, csak dőljön előre.
A vendég nem látszott meglepettnek, szerintem előre megbeszélték a dolgot.Megdermedtem egy pillanatra, de nem mertem ellenkezni, ültem a vendég farkán és éreztem ahogy puncim ráfeszül a farkára. Láttam, hogy a főnök álló farkára húzza fel az óvszert és már dugná is a popómba a farkát. Nehezen hatolt be, majd szétrepedtem és nagyon fájt. A fájdalomtól megfeszült a testem és jajgattam, csak most nem a gyönyörtől. Tudtam, hogy el kell lazulnom,jobb ha átadom magam a helyzetnek, mert különben pokol lesz a dolog. Néhány percbe telt amíg kitágultam, és két farokkal már inkább ők irányították a helyzetet, megadtam magam a sorsomnak. Teljesen előre dőltem a vendék arca melleimet érintette és elkezdte a szájába venni és harapdálni őket.Ez kicsit ellazított és kezdtem élvezni a dolgot. A főnök pár percig így a popómat dugta, majd felállt és a számba dugta a farkát és szopatta magát. Aztán négykézlábra állítottak és felváltva dugták a popómat, addig a másik szopatta a farkát. A vendég a popómba ment el, a főnök lehúzta a gumit és a számba élvezett. Aztán felöltöztek és mentek a vendégszobákba , a főnök még visszaszólt, hogy tegyem rendbe magam és várjam meg. Még feküdtem egy darabig , éreztem a számba az ondó ízét és hogy folyik ki a popómból is. Teljes erkölcsi csődtömegnek éreztem magam.

Lezuhanyoztam és azon gondolkodtam, hogy miért történnek ezek a dolgok velem? 50 éves koromig éltem egy normális, férjes asszony életet. Az uram mindig mellettem volt és megvédett, irányított. Aztán hirtelen meghalt és én olyan kiszolgáltatottnak érzem magam. Minden összeomlott, a munkám elveszítettem, a férfiak kihasználnak. Másodszor raktak szendvicsbe és meg sem kérdeztek, hogy akarom-e és én a férjem mellett megszoktam,hogy nem ellenkezem, a férfi szava szent .Talán ezt a bizonytalanságot érzik meg a férfiak rajtam, hogy szabad préda vagyok? Olyan lettem, mint egy kurva. Talán nem kellett volna szexpartner keresőn barátot keresni, de nem akartam már elköteleződni 30 év házasság után. Amikor ott zuhanyoztam, akkor eldöntöttem, hogy nem fogok többet lefeküdni a biztonsági főnökkel, ha elbocsájtanak akkor sem. Kezembe veszem a sorsom irányítását, Keresek másik munkát és talán majd egyszer rendes partner keresőn nézek szét. Folyt. köv.

Válts mobil nézetre  >>