Rendben

Rendben

Mégsem

 A magyar szexpartner kereső

Szexpartnert keresel?

Eleged van a fizetősökből?

Regisztrálj a szexrandi szexpartner kereső oldalára!

Regisztrálok

Belépés

Belépek
erotikus történetek

Hármasban I. férjem és még más

 Vissza az összes történethez

Nevem Rita! 11 éve vagyunk 1 pár Tamással aki, már 5 éve a férjem is.

3 éve voltunk 1 pár, mikor egy szeretkezés után valahogy szóba hozta Tomi (kicsit félve) hogy mit szólnék, ha bevennénk még valakit a szexuális életünkbe. Akkor még egy lányról volt szó, én ellenkeztem.


Sokáig nem is került szóba, de egy idő után ismét téma lett, többször is. Egyszer aztán beadtam a derekam és azt mondtam jó, de az első legyen pasi. Tomi bele is ment.


Majd jött, hogy ok, rendben de kit? Ismerőst, barátot, vagy teljesen idegent? Végül az idegen mellett döntöttünk és elkezdtünk keresgélni itt a neten.


Több mindenkivel leveleztünk, legalább 2-3 hétig, de legszimpatikusabb Krisztián lett, egy szomszéd megyéből.


Sok részletet megbeszéltünk levelezésekbe, hogy ki mit enged meg, vagy mit vállal be, aztán legvégén telefonon egyeztettük le a közös "kalandot" ami az Ő házában történt.


Krisztián, még a szüleivel élt, de akkor péntek este egyedül volt otthon.


Autóval mentünk, izgultam, izgultunk egy picit, de így is nedvesedett a bugyi, mert titkon, nagyon vágytam (a képek és levelezések alapján) Krisztián méretes férfiasságára.


Egy penny parkolóban találkoztunk, ahol rövid bemutatkozás után elindultunk az élvezetek helyszínére, Krisztián otthonába.


Mi útközben annyit beszéltünk Tomival, hogy óvszert használjon a srác és ha lehet ne csókolózzak vele.


Hát előjáróban csak annyit, hogy ebből semmit nem sikerült betartanom :)


Krisztián egy családi házban lakott, emeleten volt az ő szobája. Felmentünk. A szobában kettő matrac volt egymás mellett a földön, a szobában halk zene szült és kellemes illat valamint gyertyák fogadtak minket.


Pezsgőzni kezdtünk, majd elkezdtünk levetkőzni, közben ismerkedtünk, beszélgettünk.


Fehérneműben voltunk, Krisztián hatalmas mérete, már így is feltűnő volt elkezdtem simogatni alsónadrágon keresztül,majd levettem róla, Tomi közben az én bugyim, Krisztián meg a melltartóm vette le.


Számba vettem, méretes és merev férfiasságát (ezt már egy levelezésben megígértem, hogy azzal kezdjük, hogy őt leszopom. Addig szoptam, a finom farkát (ő közben annyit súgott, hogy picit harapdáljam is) míg a számba élvezett, amit én jó kislány módjára le is nyeltem, és semmi nem maradt Krisztián szerszámán.


Tomin láttam, hogy picit meglepődött, mert otthon nem nagyon szerettem lenyelni :) de utána őt is ugyanúgy leszoptam és letisztítottam. :)


Utána pezsgőztünk és beszélgettünk tovább, majd előkerült a tejszínhab és a csokikrém (ezt is levelezésben megbeszéltük) a fiúk bekenték a melleim, a puncim és a pocakom csokival és tejszínnel, majd megbeszélték, ki hol kezdi, Krisztián mondta, hogy a melleimnél, Tomi meg a puncimnál. Krisztián mielőtt elkezdtek volna megtisztítani, még a számra is nyomott egy kis habot. Ő nyalogatta a melleim, falta a csokit, meg a habot, Tomi meg a puncimról ugyanígy.


Nagyon jó volt (örök élmény) el is élveztem.


Miközben a Tomi, nagyszerű nyelvjátékával kényeztetett, tisztogatott, Krisztián már a fülemet nyalogatta és aztán az ajkaimról falta a habot és vad csókolózásba kezdtünk, Tomi ebből akkor még semmit nem érzékelt annyira kényeztetett engem, ott lent.


Mikor elmentem, felültem és beszélgettünk a fiukkal, mondtam, hogy ki kell mennem a mosdóba, Tomi is utánam jött és mondta, hogy tudja hogy kevertünk.


Elsőre tagadtam, de mondta nézzek a tükörbe.


Hát tiszta csoki volt az egész arcom, Krisztián ezt mind a mellemről hordta fel az ajkával az arcomra.


Nem volt mit tagadni. Elismertem.


Tomi, nem volt morcos szerencsére, hanem megkérdezte jó volt?


Mondtam igen. Azt mondta akkor ez a lényeg.


Visszatérve a szobába láttam, hogy a fiuk elég extrém állapotba vannak. Kérdeztem, hogy akkor jöhet?


Mondták igen.


Négykézlábra ereszkedtem, elkezdtem szopni Krisztián farkát, Tomi meg hátulról tette be farkát a puncimba.


Egy idő után Tomi megkérdezte Krisztiánt cserélünk?


Ő mondta igen, már várom.


Gondoltam magamba "én is" :) Tomi farka 15cm, Krisztiáné 21-22 cm.


Cseréltek, Krisztián elkezdte felhúzni az óvszert, én közben szoptam Tomit, ugyan úgy négykézláb, az első 2 óvszer elszakadt felhúzás közben, de aztán nagy nehezem sikerült "felöltözni" és behatolni. Hát ez egy élmény volt, annyira jó volt, hogy nem is tudtam rendesen figyelni, Tomira, így kezemmel kicsit rásegítve, gyorsan eljuttattam a csúcsra, hogy csak Krisztán basszon tovább.


10-15 perc múlva mi is elélveztünk, közben Tomi is kiverte magának a látványra, így ő kétszer ment el, míg mi egyszer.

Kis szünet után újra elkezdtük, Krisztiánon ültem és megkértem Tomi, hogy Ő meg hatoljon a popómra, na ez fájt egy kicsit így nem folytattuk ebben a pózban. Egymás után jöttek belém, aztán mikor egyszer Krisztián volt bennem, ismét kivertem kicsit meggyorsítva Tominak, ő próbálta megállítani a kezem, de én még egyet rántottam, rajt ami pont elég volt az élvezéshez. Így megint csak Krisztián dugott és nagyot élveztünk.

Kisebb szünet és beszélgetés után a fiuk elkezdtek kényeztetni, nyaltak masszíroztak alul felül. Oldalt feküdtem, közben Tomit szoptam, Krisztián meg lent nyalakodott és szépen oldalsó pozícióban betette a farkát, majd határozottan elkezdett dugni. Jó pár perc után odanyúltam és megfogtam a farkát, ekkor vettem észre hogy gumit most nem húzott. Kicsit rámarkoltam és szépen kitereltem onnan, ezt Tomi szerencsére nem vette észre.


Utána Krisztián mivel odasúgtam, neki: így ne kérlek, húzd fel az óvszert) felvette az óvszert és nagyon ellátta a bajom. Elélvezett (közben kétszer én is, ezt akkor nem is tudták a fiuk) utána Tomi is belém élvezett.

Ezután már csak egy búcsú kényeztetés maradt, orálisan kényeztettük egymást. Tomi ment el előbb, majd én, Krisztiánnak elég sok idő kellett, már Tomit kezdtem sajnálni, mert még legalább 20-25 percig szoptam Krisztián farkát és nyalogattam mellbimbóit, füleit mire elélvezett.Úgy volt, hogy ott alszunk, de Tomi inkább haza akart menni.


Elbúcsúztunk és ezután még 3x találkoztunk és mind 3 alkalom durvább és keményebb volt, mint ez a péntek este. Legutolsó alkalommal odáig jutottunk, hogy nem volt már tabu, sem óvszer sem csók, sőt belém is élvezhetett.

Ezeket, majd egyesével mind elmesélem legközelebb.

Sajnos most már közel 5 éve nem találkoztunk Krisztiánnal, mivel egymás elérhetőségét elvesztettük.

Nekünk azóta 2 gyermekünk is született és boldog család vagyunk, de azt a 4 alkalmat azóta is többször felidézzük és soha nem felejtjük el.

Hamarosan elmesélem a másik 3 randinkat.

Válts mobil nézetre  >>